55

Анонимен

преди 5 години

Старите самолети ф-16 са нови. Новите реактори, произведени миналата година, от завода-производител, са стари. Това е липсата на логика на евродепутата. Кой ще се излага така и ще говори глупости, без да получава пари от заинересовани места? Просто чуждестранен лобизъм и пропаганда във вреда на БГ.

54

Анонимен

преди 5 години

Тези реактори ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!!!!Все едно да си купиш ново купе за кола и в НЕГО ДА МОНТИРАШ НОВ МОТОР ОТ МОСКВИЧ -1960 год!Това е един от начините за ограбване на България от допотопна Русия.за което решаваща роля оказва продажното правителство на Хитреца от Банкя! Да не мисли някой, че той стана премиер без помощта на Путин?

53

иво

преди 5 години

Ал-о-о-о , Малинов , сам казваш че западна Европа застава срещу източна , не ние сме се отметнали , а те и сега ние трябва да си гледаме нашия интерес като тях , а той е свързан с Русия и Китай , хайде вземи се скрий !

52

До малоу.ник 50

преди 5 години

САЩ са най-голямият производител на петрол и газ в света!!!! Строителството на тази архаична, допотопна , опасна за човечеството централа е единствено от полза на окупиралата страната ни от близо век Русия, Путин и гравитиращите около тях предатели на родината ни русофили!В момента правителството и парламента се ръководи от проруско ориентирани мафиотски партии.

51

Анонимен

преди 5 години

Да дадем и армията си на концесия на руснацитесрещу гаранции...Ей продажен народ са бсп-арите и майка си ще продадат за благото на революцията

50

РОСЕН

преди 5 години

До Анонимен: КАТО ТОЗИ СЕДЕСАР ОТ СНИМКАТА. ТЕ СА ПРИЧИНАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БЕЛЕНЕ. НО И СЕГА ТЕХЕН ЧОВЕК ПРЕДСЕДАТЕЛСТВА КОМИСИЯТА ЗА ЕНЕРГИЙНО РЕГУЛИРАНЕ. ТОВА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА БОРИСОВ.

49

АЛЕКО

преди 5 години

МОЛЯ ,СЕДЕСАРИТЕ-ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. , ДА НЕ ДАВАТ АКЪЛ НА УМНИТЕ ХОРА. СКРИВАЙТЕ СЕ НА СМЕТИЩЕТО И БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ ,ЧЕ НЕ СТЕ ИЗ ЗАТВОРИТЕ , КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕТЕ !

48

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен44 Ако обичаш, я спомени няколко голями и скъпи проекти в нашия край? Защото аз твърдя, че такива няма, този край отдавна не съществува за правителството, когато трябва да инвестират. Съществува само, когато трябва да се събират данъци...Тук плащаме същите застраховки, винетки, бензин, както и Софиянци, Пловдивчани или Бургазлии, а къде са те, къде ние, в инвестициите и инфраструктурата.На северозапад от Ботевград е страхотна мизерия.И не защото тук живеят мързеливци и комунисти.

47

Анонимен

преди 5 години

Щели да сме зависими от Русия за ядреното гориво и отпадъци. Какво да кажат горките САЩ, дето внасят 89% от горивото си отвън: През 2016г 25% от Казахстан, 15% от Русия и т.н.

46

Анонимен

преди 5 години

По света сега има 440 ядрени реактора, плюс 50 в строеж, главно в Азия и Русия. 11% от еленергията в света се добива така.До 2022г Германия спира ядрените си централи. Познайте с какво ще компенсира- с ток от френските атомни централи и от газовите централи, работещи с руски природен газ. Тези тръби насам-натам не са случайна работа. Освен това ядрените си централи ще закрият Белгия, Италия и др. Така че, много газ ще трябва. Само на вятър и слънце не става.

45

Анонимен

преди 5 години

България е единствената държава с платени ядрени реактори, които събират мухъл и не работят, стоят си на склад..............гарантирано от ГЕРБ!

44

Анонимен

преди 5 години

Какъв скъп ток от атомна централа, бе илитерати!Ток от атомните централи е най-евтин. Не случайно в Зап. Европа те са най-разпространените. Във Франция са към 20, а реакторите им са по-зле от козлодуйските реактори. Но никой не ги спира. А нашите ги спряха, защото с нас могат да си правят гаргара.Най-скъпият ток е от американските Марици. Но правителството на ГЕРБ им продължи договора с още три години. Познайте защо.

43

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

42

Анонимен

преди 5 години

Стари били реакторите....................ами като няма кой да вземе категорично решение..........ядрените реактори не остаряват толкова бързо!Все още могат да работят много години..........само да има истински политици !

41

Анонимен

преди 5 години

Най-големите и най-скъпите проекти са в Северозападна България и вместо това да помага за развитието на региона, то напротив влошава положението. Защото така?

40

Анонимен

преди 5 години

Преди хиляди години, вестоносеца който е носил лошите новини за загубена битка са го убивали. Така и сега предлагам, който каже, че сме загубили битката АЕЦ Белене трябва да бъде публично терминиран

39

Анонимен

преди 5 години

голямата болка на този тъмносин другар Малинов, е че неговата тартия, която го прати в европарламента вече се разтури и на следващите избори той е вън от играта. Затова се опитва да се намести в антируското кресливо лоби, та дано от някъде изпадне някоя далаверка и за него. А е и смешно лаици в дадена област , като него, да дават оценки за сеизмичност и екология, дежурните дъвки на русофобите. Тая тема е толкова изтрита. Пък и нали Белене няма да го строи Русия, чудя се тоя още ли не е загрял?

38

въпроси

преди 5 години

На много въпроси няма отговор, например: 1. Дори и в момента, ел. енергията от АЕЦ е почти два пъти по-скъпа от енергия от ВЕИ. 2. Къде ще се дянат радиоактивните отпадъци---ако са в Русия, това означава вековна зависимост, ако са в БГ , това означава да направим родината са на бунище. 3. Изгоден ли е проект, който има 50 г. възвращаемост на разходите и то при добро стечение на обстоятелствата. 4. Каквото и да говорят, Белене е земетръсна зона, при вреди плащаме всички ние - българите.

37

Анонимен

преди 5 години

Абе другари, на вас явно ви се плаща скъпия ток от Белене и пак руска зависимост. Ама пращайте си данъка Русия от вашите пари, а не ни го натрапвайте и нас интелигентните.

36

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ вървете си!БСП да се връща,че се оср.хте с антибългарските си решения!Белене и ЮП трябва да се изпълнят,на всяка цена!Останалото е предателство към гражданите и България!