6

Кратун

преди 5 години

До ВетеринарНе Ви разбирам. Искате да кажете, че някакви чужденци се промъкват в българските фабрики и тайно пускат *** в месомелачките? Кога ще застанем честно пред себе си и ще си признаем, че цяла мизерия си я правим сами? Все някой друг ни е виновен, че сме бедни и глупави. ЕС, САЩ, Русия, Сорос, масоните, мормоните, евреЙте, но не и ние самите.

5

Магазинера

преди 5 години

Ще има само повишаване на цените на колбасите, но качеството няма да се подобри. ГАРАНЦИЯ!!!

4

Ветеринар

преди 5 години

Да се създаде работна група, която да се запознае с практиките в другите държави. Ами нали от там дойдоха тези ***.От едно време се знае че по БДС кремвирша съдържа 70 % вода. Ако водата е по малко вече няма да бъде кремвирш , а нещо друго. Въпроса е 30-те % да бъдат истинско месо.

3

Кратун

преди 5 години

Баце се пъчи по международни форуми и кани инвеститори с доводите, че у нас разходите за труд са ниски.

2

Кратун

преди 5 години

Работаделите плащат малко, съответно работниците не могат да си позволят да купуват. Приходите на работодателите намаляват, поради което те ни обясняват, че трябва още да намалят заплатите, за да не фалират. С намалелите заплати работниците си купуват още по-малко неща, поради което приходите на работодателите продължават да намаляват. Хората напускат и заминават, работодателите започват да мислят глупости от рода: "да си внесем работници отвън, защото няма кадри".

1

сицялно слаб депутат

преди 5 години

Вие с 510лв минимална заплата-400лв чисто и 207 лв минимална пенсия и то с 40г. трудов стаж, много ясно че такива кренвиши ще ядете и сирене от палмово масло.