35

Анонимен

преди 5 години

Другарки и другари, всичко на този свят има стойност. Някой трябва да изкарва тези пари. Ако имахме тръби с газ, разбирам, имаме и шистов газ, обаче... не бивало, за да плащаме за вносен газ. Туй то.

34

Анонимен

преди 5 години

За да дойдат циганчетата в клас и да се ограмотят трябва да е безплатна храната поне в началния курс вместо да се хвърлят милиони за саниране на полупразни училища особено по селата...

33

Анонимен

преди 5 години

Давайте да вкарваме комунизъмът.Парите от вас, идеите от нас.

32

Анонимен

преди 5 години

До ГалинскиМая що писка срещу Топлофикация ? Не, че са изрядни, но за година плащам /когато намеря за добре/ 600 лв. за отопление и топла вода за тристаен. Що не писка срещу Лукойл, дето си разиграват коня и тек данъци не плащат. Що не писка срещу тотално корумпираната съдебна система заради която се разбягаха по света най-читавите българи и всички нормални инвеститори. Що не писка срещу фармацефтичната и лекарска мафия...Мая си е в червата комунистка-популистка.

31

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо безплатно на този свят.Не плащаш ли, не можеш и да имаш претенции за количество и качество на храната,възпитанието на децата.Всеки ще ти каже:За без пари- толкова.И ще трябва да мълчиш.

30

Анонимен

преди 5 години

До до 25Когато бях беден се стараех яденето ми да е около 5лв на ден. Сега купувам по-хубави неща и ми е около 10лв на ден. От скоро почнах и по 1л фреш да си взимам - та 15лв на ден. В тоя ред на мисли - бих искал децата да си взимат по-качествени храни, а не най-евтиното. Иначе да може!

29

Пич

преди 5 години

Децата на соц.слабите, сираци, полу-сираци, второ дете са освободени от такси...Проблема е, че миграцията към София не спира! Правете детски градини и нови работни места в Враца, Монтана, Стара Загора.... В София трудно може да срещнеш млада майка родена в София, а пък баба родена в София е рядкост

28

Шмайзер

преди 5 години

какво хвалите Мая Манолова?същата бе депутат, дълго време. Тези деца родители нямат ли? Проблема на пенсионерите не е, че скъпо пазаруват, а малкия размер на пенсия.

27

Анонимен

преди 5 години

До 29В супермаркетите се готвят продукти които са с минала годност и затова се слагат и ниски цени. Чувал съм го от готвачите.

26

до 25

преди 5 години

Парадоксално много пенсионери, особенно в големите градове не готвят. Витрините "топла точка" по хипермаркетите основно са посещават от тях. Ако пазаруваш разумно и си готвиш порция супа излиза стотинки. Кюфте, кебабче 40 ст. Порция готвено с месо и зеленчуци макс 2 лв. ако ползваш скъпо месо и екзотични зеленчуци. Пенсионерите изнемогват поради скъпите комунални услуги, търтеите синчета и щерки, които ги муфтят и не на последно място търкането на талончета.

25

Галински

преди 5 години

Харесва ми как Мая Манолова си върши работата. Ако депутатите бяха наполовина заинтересовани от работата си, както тя от нейната - щяхме да сме една развиваща се държава и икономика..

24

Анонимен

преди 5 години

Една детска градина в Англия е от порядъка на 1000 паунда на месец. При средна заплата от около 2500 паунда - бруто. Може би за това там е на друго ниво средата... хората знаят, че децата са бъдещето и не се стискат за едни 60лв.

23

ime

преди 5 години

2 милиарда за саниране има. 30млн за деца не.

22

Анонимен

преди 5 години

До готвачЗначи 3 порции за 2лв по 30 дни = 60лв. - Кво се оплакват пенсионерите от 200лв пенсия?

21

Анонимен

преди 5 години

А на детски кът, ако заведете детето ще искат много повече от 60 лева.

20

Анонимен

преди 5 години

Значи да давам 400лв за частна детска градина в София, а безработните по селата с парите от моите данъци да си гледат децата безплатно... Ама то така е! Ромите са бъдещето...

19

готвач

преди 5 години

До СутиенЗа 3 лева мога да ти направя 3 порции мусака за възрастен с цени на продуктите от магазин. При изпилени цени от доставчик мога да си докарам лев печалба за мен. От храната на децата се краде яко. Още повече, че обикновенно присъстват /ако няма епидемия/ макс 80% от децата.

18

Сутиен

преди 5 години

Детски градини трябва да се правят извън София, защото наливането на пари в София води до нова мигранска вълна...За 3 лева на ден, каква храна искате? Лелките Ви виновни...станете лелка да оправите проблема... Знаете ли за какви пари работят тези лелки?

17

Анонимен

преди 5 години

лелките си тръгват с препълнени торби За не интересуват от официалното меню ги подкупват така.

16

-

преди 5 години

Мутрите да пазят села и градове. А вьв яслите Кока-Кола и Макдоналс да рекламират вьв вьзглавниците а сладолед Фамилия да сложи постери по стените,Реклама.Аха , дебат на мазните г.йове.