16

Анонимен

преди 5 години

Днес е така. Ами утре, когато трумпи стане с дъто нагоре? Или не успее да си влезе веднага в чехлите? Или си е забутал негде очилцата за солариума? Полъхът на крилцата на една пеперуда можел да предизвика буря някъде, казват някои.Докато не получи Нобеловата за мир, не вярвам!Работи, Дони, за тази премия, зер ще си единственият американски президент, който ще си отиде без нея?

15

www

преди 5 години

До кокоТова е целта там. Ако Кимчето не се справи, то червената номенклатура на КНДР ще се справи първо с него, а после и със задачата за преход към контролиран от червените капитализъм. Пример от миналото - Бай Тодар Бойковски от НРБ.

14

Ха ха хааа!

преди 5 години

Вован назначи Дони за US президент а сега го праща при Кими да си мерят прическите - кееееф...

13

коко

преди 5 години

Ако Ким си изиграе добре картите и свалят санкциите, може да се опита да изгради държавен капитализъм от китайски тип.

12

Кими boy

преди 5 години

Нареди Перуката както Вова нашият Бостан!

11

donald the duck

преди 5 години

На тръмповеещите препоръчвам "Last Week Tonight" със John Oliver на HBO. Голяма ми е надеждата, че вашата кабеларка има този канал.

10

Анонимен

преди 5 години

NE VQRVAM NA TOA

9

Анонимен

преди 5 години

Оградата как е? Мексико дали са я плати вече?

8

той е

преди 5 години

Приказката за лъжливото овчарче знаете ли я!

7

Митьо

преди 5 години

Леле, възмутен съм! Да използват термина "историческа среща", след като тя стана наш патент за срещата на Бойко с Путин и на ЕС със западните балкани амаха. А иначе по темата, само обърнете внимание на цитатите от Тръмп... аз бих се срамувал жестоко от подобна малограмотност и неадекватност. Пълен цирк. Ким чен ун видя, че тоз е празна кратуна и го използва, за да вдигне санкциите, че ако продължава така народът му ще го измете барабар с цялата шайка мръсни комунисти около него.

6

Циник

преди 5 години

Когато дойдоха комунистоте на власт, взеха всичко това от дядо ми, което беше крал и придобил през годините чрез експлоатация на работницоте си, биха го, душиха го, а мен ме даряваха агенти на ДС с ласки против волята ми, в Белене бях най-хубавият и бях интимен с шефа на надзирателите, хубаво нещо е мъжката любов!

5

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ще ви разкрия една пазена руска тайна. Много чужди репортери не показват истинското лице на Москва. Хиляди московчани се къпят в мръсната река Москва. На брега на реката край Кремъл всеки ден изгарят трупове на умрели на кладите и ги хвърлят в реката.В близост до тях скитат безпризорни кучета и мечки,деца се къпят в реката.Други вярващи се потапят в реката да измолят прошка от бог Ленин.Не е Индия,това е лицето на Русия!

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Внимание все пак! Не купувайте дрехи втора употреба защото те са носени от умрели русофили-путинисти и са попити с негативна енергия и русофилщина и човек ако ги носи ще се побърка.И отгоре на това освен ,че някой се е потил в тези дрехи , може някой друг "да е гушкал букета " поне три дни с тези дрехи , щото в крематориума дрехи,одеала не горят ....

3

Кратун

преди 5 години

Не бързайте. Не се знае на какъв акъл ще се събуди утре

2

X

преди 5 години

Да не стане пак...

1

Анонимен

преди 5 години

Ааааа да бе, на патока пак ще му се разтреперят мартинките и ще се откаже.