72

шматка

преди 5 години

Е за тва братя Галеви не се връщат.

71

Анонимен

преди 5 години

До Поручик Ржевски Безалкохолно има и 2,5литра за 0.59 лв.,ако ги полеят с него не ми се мисли какво ще се случи...... Ама това не искат да се знае , а Пенка е друга работа.

70

стефан

преди 5 години

Брюкселската бюрокрация това може да измисли, но дали ние ще се водим по такива безумства?!

69

Поручик Ржевски

преди 5 години

Je Suis Пенка

68

Анонимен

преди 5 години

#Me.Too.Пенка

67

шматка

преди 5 години

БАБХ-Бааааах тез луди луди жаби

66

Анонимен

преди 5 години

Je suis ПЕНКА!

65

АНОНИМЕН

преди 5 години

Защо върнати мигранти не са застреляни, може би не са ***, тъй де ...млекопитаещи ?

64

Поручик Ржевски

преди 5 години

Тия от БАБХ не може ли да изследват кренвиршите колко месо има в тях? Не може ли да изследват колко подобрители на вкуса има в Макдоналдса и колко са полезни?Не може ли да полеят мишки с безалкохолно от 2лева за 2 литра да видят дали няма да и падне козината?Или да погледнат дюнерите на лъвов мост?Ще се занимават с кравата Пенка....

63

Поручик Ржевски

преди 5 години

Кравата е показала пълна липса на европейски ценности, щом така за нема нищо напуска ЕС.Най-вероятно е станала агент на Путин и Милошевич и трябва показно да се застреля на площада.След което ще следва реч на Цветанов за европейските ценности.Единствения и шанс е да стане политически бежанец в Сърбия.А Сърбия ще си остане една смотана не-европейска държава, помагащи на крави без документи.

62

Гогата

преди 5 години

Още изводи... значи разни двукраки създания тъпкани с болести и *** не се спират на южната граница от граничните, а Пенка е спряна. Само че - на връщане, сигурно щото не идва от приятелска страна.

61

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Лош бил СИВ, лош бил Варшавският договор, лош бил Тодор Живков. Е, сега видяхте кои са лошите. Да заколиш бременна крава, че е напускала ЕС. Това е безумие. Ами с прословутите самолети какво става. За няколко броя да се дадат милиарди. Е, по времето на Живков имахме стотици танкове, БТР, самолети, оръдия, зенитно-ракетни дивизиони. Е, нали не си мислите, че това е плащано на СССР. Ако беше за пари, щяхме да сме вътре със стотици милиарди. Защо НАТО ползват всичко наготово, а нищо не дават?

60

анонимен

преди 5 години

Г-жа Анита Пашова е директор на Дирекция "Правна" към БАБХ. Нека държавните служители да си излизат с имената зад всяко решение, стига с това от някоя си агенция ще излязат със становище. Някой контретен човек с име ще подпише това становище и нека, ако кравата бъде умъртвена да знаем кой е сложил подпис под издадената смъртна присъда, защото е не само жестоко, но и безсмислено това убийство, след като дори е била прегледана от лекар.

59

Анонимен

преди 5 години

Колко емигранти минаха европейските граници и са живи,а тази нещастна ,заблудена крава трябва да бъде убита.Ненормална работа, като всичко у нас. Горкото животно, да беше си останало в Сърбия.

58

Додо

преди 5 години

Питам се, покрай тези умопомрачаващи безумия, каквото дефинитивно е случая с Пенка, какви ли разкази биха написали Йовков и Елин Пелин, ако бяха още между нас!?! Трябва много добър талант, за да отразиш извращение от такъв характер и с итакива размери!

57

дедо поп

преди 5 години

грехота е да утрепете бременна крава .. бог ще ви накаже .. даже и без да напускате границата на ес

56

Анонимен

преди 5 години

"Агенцията по храните казаха, че предстои да излязат с решение по казуса, тъй като в момента случаят се разследва"Хора без работа... смятай с какви глупости се занимават...

55

Гогата

преди 5 години

Според мен, въпроса трябва да се отнесе към Юнкер...Нали Сърбия е кандидат член за ЕС и някои глави вече са прегледани. Казуса е заплетен не по-малко от кривите краставици и затова следва да влезе в дневния ред на Съвета на ЕС. Дотогава Пенка да стои в ареста.

54

Анонимен

преди 5 години

ако в крайна сметка трябва да се изпълни това безумие за умрътвяването на кравата, то по-добре човека да е продаде на някой сърбин, да си я гледа с телето и да си купи друга. Иначе да се заколи бременно животно, не е човешко, не знам как го разбират в ЕС.

53

доктора

преди 5 години

АМИ,горе 240,бивола ко праим а