92

Кон

преди 5 години

Тези *** от митниците и БАБХ нямат право да се разпореждат с имуществото на човека. То е частна собственост и е неприкосновено, както пише в Конституцията. Могат да му дадат препоръка. Тази е неразумна. Би трябвало да уволнят чиновника, който я е дал. А може пък вместо кравата на него да изпробват хуманното предписание. Кой ли ще се наеме? Може би авторът на статията.

91

Анонимен

преди 5 години

Ако куче влезе, може да живее. А кравата - да умре. ***!Не може ли да съберем пари и да платим на Иван, а кравата да подарим на човека, който се е грижил за нея?

90

Аз

преди 5 години

Да попитам-ако бременна жена отиде в друга държава,която не е в ЕС и се върне,нея ще я умъртвят ли?Я оставете кравата на мира да си роди теленцето и да си го отгледа,че да не ядете правата лопата.

89

да спасим Пенка

преди 5 години

Ако я обявят за ***,никой няма да я барне!

88

Аз

преди 5 години

Как не ги е срам да поягат на бременно животно.Нямат ли страх от Бога.Кой е този *** който би умъртвил животното и какво ще спечели от това?След като е здрава кравата,нямат причина да я евтаназират.Нечовешко е.

87

Мен

преди 5 години

ЕБАБХ....Няма ли тук някой адвокат да пусне сигнал срещу кандидат убиеца на бременната крава за кръвожадно желание да отнеме живот на повече от едно същество, едното от които неродено ??? Да ви се изсера на *** гнусни ЕБАБХски !!!

86

Анонимен

преди 5 години

Ми те сърбите се оказаха по хумани със животното от нашите европейци.

85

Да спасим животното

преди 5 години

Кой са тия болни мозъци да убиват кравата ,и то даже бременна ...тези който я убият,и тези които са решили да бъде убита да им се върне на тях всичко което сторят на животното на техните семеиства те да гледат ,да страдат и нищо да не могат да направят за да ги боли най много..защото хората сме *** и животните трябва да се пазят от нас.

84

Анонимен

преди 5 години

докторът да бъде незабавно умъртвен!

83

Пенкееее!

преди 5 години

Поне видя малко Западен Свят - прощавай,мила...

82

Анонимен

преди 5 години

Е това нормално ли е?Кой психар каза че трябва да се умъртви бременно животно?Държава на абсурдите!!!!

81

млад кравар

преди 5 години

Пенка Карибското тяло

80

Пародия на държава

преди 5 години

Кво е тва престъпление да се гледа жива крава в ЕС. Трябва да се ядат само пластмасови *** и соя. После се чудете що мр.ете.

79

Дзъ

преди 5 години

Милост за кравата Пенка! Душа нямате - само за суджуци мислите

78

един олигофрен

преди 5 години

В Сърбия храните са истински плескавиците от месо, сиренето от мляко, ние умуваме колко месенце да има в кремвишите и повечко соя и други заместители.

77

Анонимен

преди 5 години

До Поручик Ржевски Да не повредиш кучето ....

76

Анонимен

преди 5 години

В Сърбия имат вкусна и екологична храна!Европейскосъюзна България яде *** на Европа!Да върнат кравата в Сърбия, тук нужда от крави няма!Сиренето се прави от палмово масло, киселото мляко от нишесте и сухо мляко от Украйна, а колбасите от замразено 30 годишно ирландско месо, което не е годно дори за консумация от животни!

75

Поручик Ржевски

преди 5 години

Малии това безалкохолно 2.5л за 0.59лв дали не може да го ползвам да си обезпаразитя кучето?

74

шматка

преди 5 години

Баце и той вчера се върна от извънЕС.БАБХ него ко ши го прайм

73

Анонимен

преди 5 години

Не знам как ги измисляте тези инфантилни простотии?