29

Осведмен

преди 5 години

До До Истина е /1/Този дребен младеж Кържилов е тревоман и пиянде. въобще не мога да си представя, че такъв, като него ще влезне в политиката. Що не го питат по колко тревки пушеше на ден още докато беше ученик???

28

Анонимен

преди 5 години

Партиите срещу гражданите в монолитен блок

27

Анонимен

преди 5 години

БСП за пореден път се показа че е партия на олигархията и е в завера с герб

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПредполагам че си *** на гражданете за антиевропейско съсипване на БългарияВсеки кмет има право да си избира екипа и да го променя, Иванчева не е с влязла в сила присъда, маха Русев, който с изказването си че ще си цапа ръцете урони престижа на общината. Слага Кърджилав а СОС противозаконно назначава Русев. Беззаконие на макс.

25

Анонимен

преди 5 години

Кърджилов е изключително неадекватен, безкрайно нагъл и некоректен тип. Досега нито една истина не е казал по всичките тв дето обиколи ръси само глупости и лъжи. Предполагам, че Иванчева настоява той да я замества защото трябва да се заметат малко следи и да се изпълнят поети ангажименти!

24

Анонимен

преди 5 години

Дали въпросния архитект не се трудил и дали няма да се труди в условия на конфликт на интереси...

23

Анонимен

преди 5 години

Интелигентните хора бягат, защото не могат да се впишат в тази гнусна мафиотска среда, където малкото свестни хора се сплашват, очернят и изхърлят от властта с всякакви мръсни средства и постановки и на тяхно място се поставят пионки, които ще изпълняват нарежданията на управляващи оплели се с мафиотските структури. Ей я и поредната пионка Русев.

22

Анонимен

преди 5 години

Е сложиха го Русев на стола на Иванчева, нали това беше целта на цялата постановка с подкупа. Най-после си сложиха техния човек дето ще слушка. Бальшой театър!

21

Анонимен

преди 5 години

а картофелия на какво мнение е

20

До 2

преди 5 години

Точно това поражда много въпроси. Явно някой го е назначил за пиарче там, за да защитава точно тази! И тя му се отплаща, иска да го направи временен кмет. Чии ли хора са тези двамата, дето така яростно се бранят един друг?Показателно е и това, че момчето е било пиар в малък, но много силно компрометиран институт на БАН, където вечно смърди на интриги и периодично вътрешните им конфликти се появяват и в медиите. Нямат пари, а назначават пиар! Кому ли са направили услуга,взимайки точно Кърджилов?

19

Грюгер

преди 5 години

Столична община сготви кмет Иванчева... съда не я отстрани от длъжност, но Русев и седна в стола, защо ли?

18

Анонимен

преди 5 години

Честито, Младост - Манхатън...

17

Andreshko

преди 5 години

Квартал Младост нямат ли си свой съвет,който да избере кмета,а трябва съвета на общината да решават този въпрос?

16

Анонимен

преди 5 години

Това назначение означава само едно - да се очакват скоро нови протести в Младост срещу застрояването!

15

До Истина е /1/

преди 5 години

Кърджилов има докторска степен, темата на дисертацията му е свързана с отразяването на някакъв тип събития в медиите. Затова има логика в това да работи като пиар. Но характерът му не е подходящ да представя в медийното пространство някого. Прекалено конфликтен, прави дрязги, без да се замисли, че от позициите на пиар не презентира себе си, а някаква институция, която му плаща за това.Но е чудно, изгонен отнякъде като провалил се пиар и веднага след това го назначават пак на длъжност пиар!

14

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, мамичката-шлосер цура цачева ще ви я направи реформата.

13

Tangra

преди 5 години

Гроб става все по голяма партия, и като такава все повече гърла трябва да се хранят. А парите за строежите вече са взети.

12

Анонимен

преди 5 години

Да вземе да освободи всички неграмотни протежета на корумпираната кметица, начело с Кърджилов.

11

Шперплат

преди 5 години

Днес кмет Иванчева не е отстрянена от длъжност, тя е кмет на Младост...Русев мъж ли е да седне в стола на кмет Иванчева?

10

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не пише, че един САНТИметър от ремонта на Граф Игнатиев ще струва 753 лв.Златни релси ли ще слагат и Картофелия Фандъкова лично ли ще кара трамвая ?