64

До 44

преди 5 години

"Южен поток беше спрян от САЩ, за да се направи Турски поток." За лъжците напомням:През 2014, премиерът Орешарски (управляваше с БКП/БСП) спря "Южен поток", защото руският проект не отговаряше на европейските стандарти. Проектът можеше да продължи, след отстраняване на всички забележки.Вместо да направи това, Русия се обиди и каза, че се оттегля. След това каза, че ще прави "Турски поток". Това беше възможно, защото Турция не е член на ЕС и там европейските стандарти и правила не важат.

63

До 48

преди 5 години

"Каменното изражение на Путин означава едно: "Москва не вярва на сълзи". Ха-ха-ха!!! Много стресиращо и страшно! Просто ужас!!!А целият цивилизован свят, както и България не вярват на Москва. Единствено й се кланят няколко диктаторски режима и терористични държави. Смешни червени ***...

62

социалистка

преди 5 години

Нинова , кога БСП ще има своя телевизия - чакаме вече 5 месеца - Ако нямате пари , съберете от членовете или станете съсобственици с ЕВРОКОМ , но действайте

61

бесен язовец

преди 5 години

на тиквоний му биха шута,а покрай него и на нас,даже и на вечеря не го поканиха,нито в мавзолея го заведоха,не можа да целуне каскета на ленин тръгна си предсрочно и с празни ръце

60

Reco

преди 5 години

Boichoto sho sa gu turili zad tea dve kvadratni nuli?!

59

Гацо Бацо

преди 5 години

Нинова ?!?Коя е тая ,че й вземате интервю !

58

идеалист

преди 5 години

Бати Бойко, удари коляно пред Путин и даже си скъсал ризата в знак на окаяние. Вярва ли Москва н сълзи?

57

Анонимен

преди 5 години

Добре че беше президента да постигне конкретни резултати в срещата с Путин. Те всъщност какво обсъждаха? Кога ще дойде Борисов, друго имаше ли? Браво на г-н Радев и г-жа Нинова, с конкретика и постижения към прогрес. Ура Народе :))))))

56

Такси

преди 5 години

Нинова не е добре женицата! Едва ли някой обръща внимание на думите и, каквито и да са те! А Борисов наистина свърши добра работа за пореден път, отношението към него беше с респект и уважение за разлика от Радев, който беше "приет" като чирак и слуга, а това е обидно за България1 За него не знам...той май свикна вече да му дърпат ушите руснаците и взе да му харесва!

55

Анонимен

преди 5 години

До Аниколко ти плащат от Козек?

54

Ани

преди 5 години

Белене го спря Газпром за да попаднем в капана на скъпата газ.Тогава пущаха вредни слухове че турбините могат да работят и на газ. Това обаче не се случи. Четете статиите от 2001-2002 гТрябва да сме напълно наясно, че Белене трябва да се строи без руско участие.

53

Анонимен

преди 5 години

Оказва се че цензурата в нета е на макс - интервюто на Нинова не може да се намери никъде. Така медиите спокойно го орязват и преразказват гърбоудобно.

52

читател

преди 5 години

Миналата година Рутин се из**а на метеното. Сега социалистическата пропаганда се опитва да заглуши истината.Бизнесът си е бизнес, но рашка трябва да е по-внимателна с приказките.

51

Анонимен

преди 5 години

Блене няма да се построи защото депутатите си имат вече едно фотоволтаично Белене и ние им плащаме 50 пъти по-скъпия ток отколкото от Белене. Фотоволтаиците никой не спори че не се построени на никакви пазарни принципи а антипазарната им същност е убийствена.

50

Анонимен

преди 5 години

Хора, търсете видеото с изказването на Нинова и сверявайте с преиначените и орязаните и думи в сайт като този. Ще схванете на чий духов инструмент свирят всички медии в България. Праве са БСП да си направят телевизия. С пускането и България ще си подобри с десетина позиции докъм сто най-малко печалния антирекорд по медийна свобода 111 място

49

Анонимен

преди 5 години

Народът го е казал:"На бодлива крава - бог рога не дава"

48

Анонимен

преди 5 години

Каменното изражение на Путин означава едно: "Москва не вярва на сълзи"Този път нямаше целувки, нямаше размяна на кученца.Имаше виновни извинения на Борисов за Южен поток и пр-

47

To6

преди 5 години

Жалко, че имаме такива управляващи. Борисов си мисли ,че руснаците не го познават. Дано полека-лека нещата тръгнат към сближаване, че то беше голямо плюене.

46

иван гешев

преди 5 години

до ***,много си прав.народа го е каэал-Хем говнен,хем голем.типично по ганьовскиотишъл да се паэари,а до вчера плюешепо Русия.някой да вэеме да му раэкаже прикаэката эа Човека и Мечката.Раната эаэдравява и се эабравя но,лошата дума никога....

45

niki

преди 5 години

Белене никога няма да се построи, ако е на пазарен прицип. Просто на всички е ясно, че това е една дългогодишна хранилка за тия, които са на власт.