33

аз

преди 5 години

До ОТ ВЧЕРА--Като не разбираш за какво става дума не се обаждай ,то границата за не е зоопарк всеки ,когато му скимне да ходи да гледа.

32

Йотова

преди 5 години

То и без това обектива вече не хваща широчината на пробойните...

31

Анонимен

преди 5 години

от коя страна са забранени не можах да разбера...

30

бай х

преди 5 години

Временното възпрепятстващо съоръжение е в списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност...... малиииий .. какъв ли е тоя обект ... с едни клещи резачки от 3 лв и стратегическия обект е преминат

29

7+

преди 5 години

1000 лева на метър! Добре ли е?! Нямало пари в държавата, а?

28

ОТ ВЧЕРА

преди 5 години

В Северна Корея имаше такъв , същия Закон за Границата . От преди 1 месец е Отменен .Честита ви Нова Берлинска Стена и телена мрежа . Апропо - по време на Соца имахме същите права като днес .

27

Анонимен

преди 5 години

Така си беше през социализма. Всичко се връща постепенно. Наиграха се на свобода и демокрация. Връщат и ДС в народното стопанство и сред културно-обществените дейци.

26

Анонимен

преди 5 години

Абе , пишете на кирилица , татари,грам гордост нямате, колко народа имат своя писменост?????

25

-----------------

преди 5 години

Маа му стара, научете ги тез мерни единици ве? "Един квадратен метър дължина". Направо чупите *** с тази неграмотност, ама имате претенциите да оценявате кое колко струва?! Ей сиктир.

24

Башка Луд

преди 5 години

Добър вечер уважаеми зрители, спите ли?Здравей свободен народе!Чувствате ли се "демократично"?Чувствате ли се свободни?Като пропадне скъпата магистрала, бързо се затваря платното за "планов ремонт", а пък "качествената"ограда е забранена за снимане! Кой снимал, снимал! Кака се ожени!Скоро и да я коментираме ще ни забранят!"Всичко в името на човека,всичко за благото на човека!"Остава да кажем и кой е човека!

23

Victimized

преди 5 години

Бивши комунисти, модерни фашисти.Точно както във Великомюсилмания, където арестуваха Тони Робинсон, за това, че се е опитвал да отрази дело за масово изнасилване. Което дето беше проведено при закрити врати, заради риск от расизъмл. И след като арестуваха и осъдиха въпросния активист, съдията забрани на медиите да отразяват случея, и те слушкат ли слушкат, няма да намерите нищо от Англия по въпроса.Модерен ляв фашизъм, който налага марксистки идеи. Да живее Европа!!!

22

Кратун

преди 5 години

Как може 1 метър телена ограда да струва 1000 лева? Страхотно крадене е падало!

21

Анонимен

преди 5 години

Добре че не съм платил и стотинка за тая ограда, щеше да ме е много яд и да се чувствам измамен.

20

Умен гущер

преди 5 години

Аууууууу ами сега Йончева къде ще се снима? Съвсем ще й забравим физионоМата!?

19

Andreshko

преди 5 години

Докато има овце все ще се намери,КОЙ да ги дои и сриже.

18

Клара

преди 5 години

Като видях малиеца как се изкатери в Париж да спаси детето - жална ни майка с тази ограда!

17

Анонимен

преди 5 години

А защо цялата изградена гранична структура години наред и работеща, беше разрушена?Какво недемократично имАше в нашата граница?Ами вижте най-демократичната граница с МЕКСИКО.и СЕГА ПАК ПАРИ,ПАРИ - магаре ги серррре

16

Andreshko

преди 5 години

Русия построи по-хубава ограда от нашата между Крим и Украйна за 66 000 долара на километър,а нашата татаринът я построи за 1000 000 лв на километър или за около 670 000 долара. Всичко това плащаме ние,разбрахте ли бееее.

15

?

преди 5 години

Значи за българите е забранено да я доближават, но за афганците е разрешено да я минават.

14

Анонимен

преди 5 години

А за прииждащите брадати тълпи майки с деца прескачащи и пълзящи под "оградата" дали е забранено?