17

До бай Шано

преди 5 години

Авторското право е 75 години след смъртта на автора, а не 50.

16

Бorat

преди 5 години

Най- ме радват Щраусове с глави в пясъка дето слагат минуси на исторически факти...*** до гроб въпреки терористичния характер на тази кървава партия с атентати пред пред ,които сегашните брадати малуомни болни терористи обучени и облъчени в разни лагери от разни командоси са просто пионерчета на лагер в Ястребино...

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонименголям праз... тук да не е Иран, има свобода на словото, който не му харесва да не слушаЕ, и ти явно мяташ салфетките по кръчмите, а ? Тук не става дума за свобода на словото *** такъв. Но какво ли да обяснявам на....... Тая си прави ПР на гърба на поета. Като няма как иначе да я забележат нормалните хора.

14

Анонимен

преди 5 години

Ще защитим честта на поета!Хайде всички пролетарии на амбразурата!Защитете поддръжника и разпространителя на македонизма, сътрудника на агентите на СССР(съхранявал взривни вещества и оръжие и укривал тези агенти срещу заплащане) организирали атентати срещу България.Напред другари!Венсеремос!Защитете гения измъдрил мозъни пръ*ни като :Но в затвора попаднал на хора и станал човек.И - какво тук значи някаква си личност?

13

Бай Шано

преди 5 години

Всичко от Вапцаров е свободно от авторски права защото са минали над 50г. от смърта му.Наследниците му искат чалга пари за почивки или нова кухня, но нема как да стане ....

12

;;;

преди 5 години

"Кой жив човек можа да се изгаври, да направи толкова омерзително нещо с тези стихове, писани в пресмъртните часове на един поет?"$$$$$$$$$$$$$$$$$Дивата чалга - как кой. Безобразие е това. Толкова ли липсват стихчета в *** им глави, че опряха до Вапцаров. То не, че могат да измислят нещо с *** си глави, но... важно е да има гюбек, а думите за зомбираните им фенове нямат и без това кой знае какво значение. Отврат.

11

10

преди 5 години

До АнонименТи имаш проблем и то много сериозен-Радневски,Беленски,4-ти километър...

10

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 1Не вярвам да си го познавал, а пък изобщо не вярвам да си прочел поне едно от произведенията му!!!

9

Бorat

преди 5 години

Вапцаров освен поет е бил и активен в подривни мероприятия срещу държавата в услуга на външни сили.Комунистическите кадри в туризма още го тачат като виден партизанин.Преди месец слушах екскурзоводка ,която е и преподавател в университет да казва:Вапцаров участвал в подривни мероприятия срещу държавата ,но за съжеление е бил заловен"Тези хора кръстиха 10 тия град в България на името на организатора на най-големия атентат в историята на Европа 1925гСофия църквата Св.Ндеделя-300 жертви жени деца

8

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 1Какво значи да го харесваш ,като човек? Няма да се жениш за него. Тук става въпрос за друго ,като обща култура например. Не може полуграмотна *** да пее нещо, което не разбира. Днес като я слушах какви глупости ръси щях да падна.Вапцаров обесен в килията.Изводите правете сами

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Копи-пейст от уйкипедия:"....Като юноша той попада под силното влияние на руснака д-р Борис Майлер, който живее от 1919 г. в къщата на Йонко Вапцаров като белогвардейски емигрант, оказал се болшевишки агент на НКВД...."

6

Анонимен

преди 5 години

Културата на България е по желание, не може да е обвързана с пари. Още когато се появи клипчето с Антонина, трябва да е ясно на всички, че въпросната певица ще иска пари. Това не е култура. Култура са онези, които скачат и й ръкопляскат. Култура са и онези, които биха й зашлевили шамар заради тази песен.

5

nadejda nestorova

преди 5 години

Ne samo cheers porugana chestta na edin nacionalen geroi ,tova eodogravka ,ne uvajenieto na tova li uchi decata si??chalgata trqbva da bude zabranena sus zakon !!!

4

Меридиан 33

преди 5 години

Гаврата с нац. култура трябва да се наказва от закона.Но има нещо по-лошо.Нашата лична простота и елементарност правят тази тема известна.В нормална държава това нямаше как да се случи.

3

Анонимен

преди 5 години

голям праз... тук да не е Иран, има свобода на словото, който не му харесва да не слуша

2

Анонимен

преди 5 години

Подигравка с комунист. Не виждам къде е проблема.

1

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм харесвал Вапцаров. Нито като поет нито като човек.