57

До 43

преди 5 години

Тотални глупости, червени измишльотини - Вапцаров е единствено и само съветски агент на заплата при това. Неговата единствена цел е било присъединяване на България към СССР и установяване на комунистическа диктатура. Вапцаров е типичен пример за национален предател и терорист! И фашизъм е имало само в Италия, такова нещо в България никога не е имало, това са комунистически свободни съчинения появили се след края на ВСВ.

56

Миа

преди 5 години

Учат ни,че пари се правят с простотия,голота и с...кс

55

211

преди 5 години

В национален ефир заяви,че е обесен...(без коментар)

54

А въпросната

преди 5 години

Антонина каква гордост демонстрира,като незнае ,че този велик поет е бил разстрелян!Искала да вкара хората в размисъл!??Тя самата незнае какво е направила,на разум ще учи!

53

До Рачо

преди 5 години

Абсолютно съгласна съм с вас, Рачо! Чалгата е сбор от тонове и звуци, които действат върху първичните инстинкти на хората-да се раздруса, да щрака с пръсти, да върти трибуквеник, докато музиката на Епизод в комбинация с вечните текстове на поетите въздействат на друго ниво-песните звучат епично и предизвикват чувство на гордост и признателност.

52

Анонимен

преди 5 години

Текстът е публично достояние, така че, въпросната гопсожица, може да си прави с него, каквото си поиска.Въпросът е ... Ние, какво ще направим ? Ами елементарно. Ще я игнорираме и ще я забравим.

51

Анонимен

преди 5 години

Стихотворението ли иска тази жена да направи табу?!Прекалено безмозъчно и вулгарно!

50

Сашев

преди 5 години

До Анонимен [1]Не е въпрос дали харесвате Вапцаров като поет или личност, защото това е лично мнение, Ваше и сте си в правото да го упражнявате по какъвто начин намерите за най-добър за Вас. Въпросът е в това, че ако се позволи ползването на творби безразборно наистина следващи очаквам да са Ботев, Вазов, Дебелянов, Лилиев и прочие, което за мен лично е немислимо да бъде записвано под чужди ритми, независимо от това в какъв стил музика е.

49

Анонимен

преди 5 години

кючека велик е нашия войник беше същата работа .И кючека птичи грип

48

Тя е

преди 5 години

Пълно табу!

47

По-скоро

преди 5 години

На фона на кършеща се полугола жена,като пред клиент в бардак.Омерзително е.

46

Анонимен

преди 5 години

Не я знам тази Антонина, какво е "Табу" в случая идея си нямам, но съм виждал в какво се превръщат хубавите текстове, когато ги запее чалгар. Последният случай за който знам е за Шошана, която е страхорна песен, но в изпълнението на някакъв чалгар е отвратителна. Със същият успех тази Антонина или някой друг, утре ще изпее като чалга и химна на България, после химна на Европейския съюз или Марсилезата.

45

Рачо

преди 5 години

Всъщност, проблема не е в текста, а в "музиката" . Да не забравяме, че Епизод направиха страхотни песни с поезията на Вазов и Ботев, но отзвука е съвсем различен. Тук става дума за долнокачествения фон, наречен музика, на който се рецитира стихотворението.

44

Петко Славейко

преди 5 години

Не сме народ, а мърш@!

43

Анонимен

преди 5 години

И Вапцаров, както и Ботев, дадоха живота си за свободата на България. Ботев в борба за национално особождение, а Вапцаров в борба с фашизма. В случая Вапцаров се бори на страната на Великобритания, САЩ и СССР против фашизма. Според наследниците на фашистите в България, всеки борил се против тяхната власт по времето на Втората световна война, бил национален предател, а не герой, както е в действителност.

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКАКВИ СРАВНЕНИЯ ПРАВИШ БЕ - МОЗЪК ИМАШ ЛИ. НЕ ПОДВЕЖДАЙ ХОРАТА.

41

Анонимен

преди 5 години

До До 37Не ги подсещай, че току виж измъдрили някое маане по стихове и на Ботев - те са по принцип безмозъчни ***. Мислиш ли, че правят разликата, която правиш ти ?Абсолютно трудно е за *** им кратуни.

40

ami da

преди 5 години

Ха-ха, чала културата ви я насадиха, защото е почти без пари и защото е култура на простия А пък вие понеже сте умни, харесвайте я. Какви простаци!

39

До 37

преди 5 години

Христо Ботев дал живота си в битка за свободата на България, Никола Вапцаров убиец на българи, съветски агент, осъден национален предател - две диаметрално противоположни личности, един българин, другия антибългарин, един умрял за България, другия умрял помагайки на чужда сила да окупира България.

38

Анонимен

преди 5 години

Който, не намира проблем в случващото се е ***. - Джена Джеймисън