17

Анонимен

преди 5 години

Моля последния да изгаси лампата на терминала. :)))))))))))

16

къде са Синдикатите?

преди 5 години

Няма нужда от срещи, разговори, кампании и излишни думи, думи, думи... Оправете МРЗ. Това не е работа на медиите. Това е в ресора на Синдикатите.

15

Анонимен

преди 5 години

В Германия минималното заплащане на час е около 8.70 Е. В Германия хранителните продукти са по-евтини от България. В един и същи магазин ягодово сладко същата марка, в Германия 0.99 Е, в България 3.49 лв. България обезлюдява, всеки ден се изнасят някъде за да оцелеят, да не се залъгваме, как нашите работодатели са много дашни, а пък хората мързеливи.

14

Анонимен

преди 5 години

Решението е много лесно.Всички комунисти и техните наследници да бъдат да бъдат отпратени от държавната ясла.Парламента да се намали на 50 депутата. Закриване на всички ненужни министерства и агенции.

13

50

преди 5 години

Султанова каза:"Бедността не е проблем само на бедните!"Ашколсун!Дотам ли я докарахме-и богатите да са бедни!Да де,бедността е относително понятие-малкото за едни е много, а многото за други е малко.Така е!Нещата са въпрос на субективно възприемане.Добре и е на овцата-доят я ,стрижат я,колят я-какво иска повече?Аз не мога да се начудя на някои хора!Велев На АИК каза-два лева за регистрация на фирма и 100 лв за адвокат-организирай си производство и давай високи заплати!Всички да станем капиталис

12

Защооо?

преди 5 години

ЗАЩО ВСЕ ГЛЕДАТЕ В ЧУЖДОТО "КАНЧЕ"? БЕДНОСТТА В БГ СИ Е САМО НАШ ПРОБЛЕМ И ДА МИ СЕ ВЪРТЯТ ЛОКУМИ, ЧЕ И НА ЗАПАД ИМА БЕДНИ СИ Е НАГЛА МАНИПУЛАЦИЯ"!!! В БЕЛИЯ СВЯТ БЕДНОСТТА НЕ Е МИЗЕРИЯ И СКОТСКИ ЖИВОТ КАТО ТУК. ТАМ СА ГАРАНТИРАНИ ИЛИ СЕ ОСИГУРЯВАТ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НЕЩА ЗА ЖИВОТ, А АКО РАБОТИШ И ДА СИ БЕДЕН ВЕЧЕ Е РОБСТВО, КОЕТО СЕ ПРЕСЛЕДВА ОТ ЗАКОНА, ТУК Е НОРМА НА ТРУДОВО ОТНОШЕНИЕ.

11

Анонимен

преди 5 години

Бедност в България не би трябвало да има. Разполагаме с изобилие от природни ресурси, член сме на Европейския съюз, и има недостиг на работна ръка в повечето отрасли. Българите в по-голямата си част са прилежни, умни и работливи. Трябва ни единствено функциониращо правосъдие.

10

Анонимен

преди 5 години

Бедността може да изчезне САМО и ЕДИНСТВЕННО като бъдат съдени и екзекутирани бандитите на Борисов и Цветанов а откраднатото бъде конфискувано в полза на Държавата.Само Боко-тиквето има повече от 4 милиарда евро.С парите откраднати от ГРОБ може да се изплати целият държавен дълг.

9

енгелс крал мас

преди 5 години

Без бедни няма богати.

8

Стамат

преди 5 години

Това, че бедността е проблем е юдейско-масонска ЛЪЖА!

7

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

6

радев

преди 5 години

ИМА, РЕВОЛЮЦИЯ...

5

Andreshko

преди 5 години

Бедността може да се реши лесно като пратим Герб в историята и повече никога не дойдат на власт. Избираме неграмотници,крадци и мафиоти да ни управляват и после ревем,че сме бедни.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма решение докато нагло и упорито народът бива държан умишлено беден и с малки заплати в масовите професии. Всичко друго е бла бла

3

Анонимен

преди 5 години

Този проблем няма решение. Няма какво да се лъжем.Така е било и така ще бъде. По бедничките да се оправят сами и толкова. Айде чао.

2

Има решение

преди 5 години

1. Нормални заплати за наистина работещите.2. Вместо да отделяте по няколко милиарда годишно за хрантутене на здрави, млади, неграмотни лентяи и безбройната им челяд, пренасочете тези пари за увеличаване на пенсиите на ТРУДОВИТЕ пенсионери, поне да не гладуват!А за онези хитреци - китайски закон. Щом няма професия, образование и доказани законни доходи, само 15 лв надбавка за едно дете. Създаде ли второ - зверска глоба, която да отработва; да отработва принудително и издръжката на децата си!

1

истина е

преди 5 години

Сопуланка е токова отвратителна ,колкото Емилия Масларова !!