100

ЮП-никога

преди 5 години

Южен поток никога няма да бъде построен. Никога. България не е единствата територия през която може да тече руския газ. Има кораби за втечнен газ, има и други територии през които да минават газопроводите. България загуби последния подарък, който Русия искаше да й направи не за друго, от съжаление.Единствените губещи са обикновените българи. Политиците в Бг до сега само крадоха от идеята за Юп. и обиждаха Русия, но Путин, ще видите,няма да им даде да крадат повече. Запомнете - Южен поток-Никога

99

8===о

преди 5 години

Искат да се върнат защото българските 'управници' са единствените готови да снясят пари на кремъл несависимо от условията.Цената за изграждане на северен поток (ако тръгне) ще се окаже почти тройно по-евтина на километър.

98

Анонимен

преди 5 години

Руската газ е най лошптп газ в света, руският нефт е най тежкият нефт в света. Пак ви казвам истинатае в дървата и кюмюра!

97

хахах

преди 5 години

Мнооого гот ми стана..

96

Know how

преди 5 години

До 87:А бе умния, цяла Америка е пълна с Лукойл бензиностанции

95

Анонимен

преди 5 години

Огнян ли си или кво, стига лъга. То бива путьофилства ама...ЮП беше кражбата на века. Тръба руска, газ руски- як монопол. 6 милиарда долара обаче България получавала заем за строежа. Обаче тръбата руска. Такси никакви първите години само плащане на заема до 2040 г. А за нас 40% по- скъп газ. Добре че ЕС се намеси и олигеасите не им изнесе. Земите от Ст.загора до Гърция са отчуждени и скоро ще се дават поръчките. Азерския газ ще тръгне 2019. И катарски ще идва . Ама нали русофилията е болест...

94

Пак лъжат блядовете

преди 5 години

Лично Путин закла Южний Паток, а сега уж ние сме се били отказали.

93

А

преди 5 години

АКО БАЙ ТОШО СЛЕШАШЕ СУЛЮ И ПУЛЮ,БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ КАТО АЛБАНИЯ В БУНКЕРИ,Е ЧЕТВЪРТИ В ЕВРОПА ПО ПРОИЗВОДСТВО,КОЕТО ОКРАДОХА ЧЕРВЕНИ ,ЗЕЛЕНИ,СИНИИЦАРИСТИ,ДПСРИ И КОЙ КАКВОТО МОЖЕ ДА ОТЪКНЕ.НА СУЛЮВЦИТЕ МОГА ДА КАЖА,ЧЕ СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ БОГАТИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ЗАРЕЖДАТ КОЛИТЕ С ТОК И ТРЯБВА ДАХОДЯТ ДАСЕ МОЛЯТ НА ТУРЦИЯ.АКО ББ НЕ БЪДЕ РЕШИТЕЛЕН ЗА БЕЛЕНЕ И ЮЖЕН ПОТОК А СЛУШКА РЕСТИТУТКИТЕ И БЪЛГАРОФОБИТЕ,КРАЙ С НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ.

92

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 96: Кой, Турците ли ще строят по правилата на ЕС? Не се надявай на такова чудо.

91

ognyanz

преди 5 години

До 88: ЮП кой ще го плаща? Кой ще плаща за нещо, което го няма. Ако ще се строи, ще се сключва договор за него. По предния проект България не плащаше за строителството нищо, за нашата част щяхме да плащаме с транзитните такси, а нашите пишман-реформатори с пяна на уста доказваха, че това е неизгодно за нас.

90

Русия плаща

преди 5 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака за да защитават руските интереси в България.

89

мазепа

преди 5 години

Споко, газ ще има, ще минава през Украйна, за което Русия ще плаща.

88

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzИма конектори с Турция, но те са празни, защото Турция иска по-висока цена. Конекторите също струват 500-600 милиона евро.

87

Анонимен

преди 5 години

БГ и Русия плащат и поемат рисковете, 3-ти *** ще ползва тръбите.Ами този *** също ще плаща транзитни такси, но и ще подбива цената на руския газ.БГ и *** не са от една и съща страна на барикадата, гвньо.

86

до 88

преди 5 години

а ЮП кой ще го плаща, а? или ще ние безплатно, а?

85

бг

преди 5 години

моля ви се много, дайте ни газ- ЮП , Юп 2, Аец- Белене, Свищов ,никопол, да ви даваме яко ,100 млдр да ви дадем, дано да се наядете тогава,в атници прости ненаяли се!

84

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 76: Азерската газ заобикаля България, драги и от Турция отива в Гърция, а оттам в Италия. Да ни е честито. Ако Ердоган реши да ни направи някакво отклонение, може и ние на получим нещо. Засега на картата на ТАНАП има един пунктир към нас, но не се знае какво означава, и кой ще плаща за него.

83

Анонимен

преди 5 години

УМНИТЕ ХОРА НЕ СИ КУПУВАТ БЕНЗИН ОТ РУСИЯ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ Е НЕКАЧЕСТВЕН И ПЪЛЕН СЪС СЯРА!ОСТАНА САМО ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ РУСКАТА ГАЗ!

82

Анонимен

преди 5 години

Има конектори с Турция и Гърция, но каква е цената от тях-По-евтини са 4 пъти от Южен поток.Има точни разчети.

81

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ИСКАШЕ ОТ БЪЛГАРИЯ МИЛИАРДИ ДА ПЛАТИ ДА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК ЩОТО ПОМПИТЕ ЗА ИЗПОМПВАНЕ НА ГАЗА ТРЯБВАЛО ДА СА ПРИ НАС А ТОВА СТРУВАЛО МИЛИАРДИ ! ТЕ НИТО ЛЕВ НЕ ДАВАЛИ НИЕ ТРЯБВАЛО ДА ВЗЕМЕМ ЗАЕМ ОТ ТЯХ!!!АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ Е ЦЕЛИЯ ПРОЕКТ ЮЖЕН ПОТОК И Е ТОТАЛНО НЕРЕНТАБИЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!!ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ПЕЧЕЛИ ОТ ЮЖЕН ПОТОК Е РУСИЯ !