180

Анонимен

преди 5 години

Русия реве за нов поток, защото няма приходи, не стигат парите, рублата е обезценена!Затова ще се моли на Бойко за нов поток!А и евтина газ идва от Азербайджан, Алжир и Египет, от Катар се прекарват нови тръби!Русия изостава !Жалки руски пияници

179

ДО 186

преди 5 години

ЯВНО СИ ОТ 80-ТЕ ПРОЦЕНТА НА ИВО ХРИСТОВ.

178

ПУТИН ЗА ЮЖЕН ПОТОК

преди 5 години

"Щом България е лишена от възможността да се държи като СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, нека поне поиска от ЕК пари за пропуснатите ползи защото само преките приходи в бюджета на българия ще са 400 мил. ? годишно"ПОИСКА ЛИ БОРИСОВ КОМПЕНСАЦИЯ ЗА ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ, ИЛИ РАЗИГРАВАШЕ ЦИРКА, ЧЕ НЯМА КАК ДА ПЛЕДИРА ПРЕД ЕВРОКОМИСИЯТА ЗАЩОТО НЕ МУ ДАВАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ЮП!! ТОВА НАИСТИНА Е ГАВРА И ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОЯТО СЕГА Е ПРИТИСНАТА ДО СТЕНАТА ОТ ИЗИСКВАЩАТА СЕ ГАЗИФИКАЦИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ!!КОЙ ЩЕ ТИ ДАДЕ НА ТЕБЕ ГАЗ БЕ БОРИСОВ?? В МОСКВА ТИ ЗА ТЯХ СИ НИКОЙ!

177

въпрос

преди 5 години

След като руснаците са ДЛЪЖНИ да ни доставят газ до 2030г. , защо ние да сме заинтерисовани от нова тръба?

176

Анонимен

преди 5 години

Кремъл се нуждае от Южен поток, а не България.Ето, че и без него можем.А щяхме да получаваме дивиденти за транзита чак след 27 години !Нямахме полза от стария Южен поток!

175

Анонимен

преди 5 години

Трябва да стоим далеч от кръвожадната Русия!Не сме членове на ЕС и НАТО!Русия е азиатски затвор, нищо повече.

174

ха ха ха

преди 5 години

бай ви *** наточил бастуна и очаква да му кацнат

173

Демек

преди 5 години

Само 1 милиард куб. м. газ за БГ - крайно недостатъчен и отново минаващ през Турция от ТАНАП, демек сме зависими трайно от Турция. Дали хъба ще е от Гърция през Турция е все тая, ще плащаме на три държави по-висока цена - две от които извън ЕС - мита - АЗ. и Т-я.Ако хъба е през Гърция на три държави - Т-я, Г-я, А-н.Не виждам каква е изгодата за БГ. Загубихме 1 милиард годишно от транзит чрез ЮП.Истината - всичко минава през Т-я, които са против ЮП са турски агенти и лобисти, абсолютна тъпотия

172

РОССИЯ

преди 5 години

ВЕДНА СТАТИЯ ПЛЮВАТЕ НА ПУТИН А НА ДРУГА СТАТИЯ МУ СЕ КЛАНЯТЕ ЗА ГАЗТА АМА ЧЕ ЖУРНАЛИСТИ ИМА В БГ НА САЩ И ЕС СТЕ НА ЗАД.НА ПРАШ.КА А НА РУСИЯ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИН ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ТЕКА НЕ СТАВА ИЛИ ИЛИ И ПРЕКРАТИТЕ СВАЩЕ ПРОПАГАНДИ ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ВАС НПЕ ВИ ВЯРВАМ

171

Анонимен

преди 5 години

176 пуснаха обратна тръба до Румъния. 60-70 км. Там вече вадят 10 млрд/ кубика на година.Договорен е газ пт Азърбейджан- 1 млрд/ куб и 5 от Катар. Ще се кара до Александропулос и от там 55 км тръба. Та ето ти 3 излишни милиарда. Сърбия иска 12 мрд да им доставяме. Що мислиш Русия пак иска поточе...

170

Анонимен

преди 5 години

Оги ами то приказката е за Раша не за Украйна. И пак ти задавам въпрос- къде през Турция руския газ ще ходи? Газа за Италия ще ходи от Азърбейджан, Туркменистан и след някоя година Кипър и Израел. Спре ли Украйна, Путин губи. Отделно ще дължи на България милиарди щото договора за транзит е до 2030 г. Европа не е зависима като внася от Алжир и Египет вече. Путин с наглостта си я докара до тук. Пътя му е през Бг. Или втората тръба на турския или нова. Император вие го пишите. Фобите се смеем!

169

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

168

Анонимен

преди 5 години

А газовия хъб с какво ще го пълним?Питам,че се замислих.Той всъщнос къде ни е хъба?

167

Анонимен

преди 5 години

До ognyanz За прекратения вече проект Южен поток ние щяхме да плащаме с транзитни Ние да плащаме?Защо?Ние нямаме нужда от нов газопровод, Путин има нужда. Той трябва да построи газопровода и да ни плаща транзитна такса. А като си свърши работата, да демонтира тръбите и да си ги носи вкъщи.

166

Анонимен

преди 5 години

Когато Путин построи Турски поток, Турция и Украйна ще направят картел на транзитьорите и ще еБбът джуджето у Д-***. Не знам защо сте решили, че ще се конкурират в угода на кремълския ***. Като се откаже от украинската тръба, прави Турция монополен играч в транзита. Монетата винаги има две страни - арьол и рйешка.

165

СатаНАТО

преди 5 години

Борисов няма право да ходи на гости в Киев ли, какво? Фашиска *** е по-низша от Европейска България, не го ли разбрахте това? Ние сме белите, те са индианците. Винаги е било така.

164

СатаНАТО

преди 5 години

До ognyanzукраинците треска ги тресе - ще губят по 3 милиарда долара годишно. Но сами са си виновни.-С какво точно са виновни?Че не иска да са част от Путинската Евразия ли? И не искат да са плацдарм на Москва срещу Европа?

163

Know how

преди 5 години

Обща снимка на Бойко Борисов с Порошенко на мача в Киев, с какви очи отива на среща с Путин, да я провали ли, кой му е ментора, скоро ще разберем

162

ognyanz

преди 5 години

До 164: А това, което си ги написал за великия император и т.н. просто демонстрират п'росташкият ти начин на мислене. Но всекиму своето. Ако пишман-реформаторите някога пак дойдат на власт, (което не вярвам скоро да стане) ще бъдеш оценен по достоинство.Не че има връзка с темата.

161

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 164: Просто е: смятай и ще разбереш. Колко мислиш е бил транзита през Украйна за 2017г - 70,4 млрд куб. м. Толкова. Сега отвори Википедия и виж какъв обем се предвижда да транзитират Северен поток 2 и Турски поток. Пак толкова, взети заедно. Танап, Катар, и Турски поток - всичко това ще влиза в Турция. А клиенти за турския газ ще се намерят - и ние ще сме от тях. Затова украинците треска ги тресе - ще губят по 3 милиарда долара годишно. Но сами са си виновни.