9

пустите му" мъж

преди 5 години

До 30 г. при мама , след 60г. пак при нея

8

,.,.,.

преди 5 години

С неговата сексуалната ориентация е взел правилното решение да няма деца.Има и почтенни гейове.Рядко но има.Харесвам го като актьор.

7

Анонимен

преди 5 години

До Додо 5Никой не е длъжен да има деца. Примерно да имаш тежки наследствени заболявания и да се разплождаш и още хора да страдат това е престъпление.

6

Анонимен

преди 5 години

Поредния изтрещял ***. Щял да прави график колко пъти седмично да и готви?! Направо е смешно и не знам за какво го публикувате

5

Анонимен

преди 5 години

И аз не искам деца пък не съм от "розовине".И изобщо, какво е това животинско и пещерно мислене, че всеки трябвало да има деца?!?!Хора ли сме или селски бикове и крави за разплод?!?!

4

Додо

преди 5 години

Не искам деца и никога не съм искал. Мисля си, че светът е твърде пренаселен" - това каза в тв интервю холивудската звезда миналата година.==================ТРАГЕДИЯ.

3

Анонимен

преди 5 години

Прав е, че планетата е пренаселена, но не мисля че такива хора като него създават този проблем. Никога не съм чувал някой чаршафосан да се замисля над този проблем и да има по-малко от 5 деца...Смисълът на живота е да се възпроизведеш и мисля че това е най-естественото нещо. Винаги съм си мислел, че ако не мога да имам деца и ако имам финансите бих осиновил, това също е опция. Той си знае най-добре човека, има хора които не стават за отглеждане на деца и щеше да е добре и те да мислят като него

2

ГАДОРЯН

преди 5 години

За да имаш деца трябва да спиш с жени бе пич! Е не точно да спиш де хахаха. Да си жив и здрав. А инак си прав , много маймуни станахме на клона.

1

Анонимен

преди 5 години

С нетърпение чаках тази новина :D