Снимка: Rеuters

Рупърт Евърет се мести да живее при майка си, защото тя е вече на 83 години и иска да й помага, съобщи в. "Дейли мейл". Така че въпреки богатството си актьорът предпочита да отиде на село, но да е добър син.

Майката на актьора живее в село в графство Уилтшър. Той ремонтира къщата й, за да се получат две отделни жилища и нарича това "следващия си голям проект".

"Още не съм сигурен дали това е нещо прекрасно или трагично. Човек влага толкова енергия, за да се откъсне от дома, след това с годините чувстваш как течението се променя и те тегли към бреговете на младостта" - каза Рупърт Евърет.

Актьорът и майка му ще живеят в една къща, но той настоява да има строги правила за това колко често ще се виждат, както и всеки да готви за другия не повече от веднъж седмично.

Рупърт Еверет се надява, че завръщането в провинцията ще е полезно за кариерата му. Там 59-годишният англичанин ще може да работи и пише на спокойствие. А на младини двукратният носител на "Златен глобус" и БАФТА е известен като човек на живота.

Още по темата
Чаровният романтик на британското кино е сред първите известни личности, които открито заявиха сексуалната си ориентация.

"Не искам деца и никога не съм искал. Мисля си, че светът е твърде пренаселен" - това каза в тв интервю холивудската звезда миналата година, когато беше гост на "София Филм фест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase