150

Анонимен

преди 5 години

До няма какмоля..моля...

149

Анонимен

преди 5 години

До 160Твоя бизнес с Русия е: Поръчва Радев при Путин един Паток, а после Корнелия докарва няколко рейса пред Бойко да им плати сметките за парното. Тогава Бойко се обажда на Меркел и нещата са уредени !Агитката обаче продължава да вика:Вън от ЕС, вън от НАТО !Това до сега. Сега АФД влезе в Бундестага и също казва: България и Румъния вън от ЕС !

148

www

преди 5 години

До BurzumНай-точно казано - ББ е само и единствено един ветропоказател, при това не много умен.

147

Анонимен

преди 5 години

До мухахах ,българин ли си? Защо живееш не в България? Продаваш своята майка за дневния си доход или чистиш туалети много добре?

146

Burzum

преди 5 години

Абе плете мрежи той ...вие да сте чували ветропоказател да плете нещо...просто се извърта според вятъра това му е геополитиката...

145

Анонимен

преди 5 години

Най после разбрахте че Запада не е дойна крава,и никой няма да ви носи на гръб.

144

:):)

преди 5 години

чудно Норвегия като не е в ЕС как оцелява. На единия нефт от Северно море разчита.

143

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitА ти *** в холандския Лидл и ще го купиш по-евтино отколкото в българския.

142

Анонимен

преди 5 години

Бойко Ви успа всички!Човеко просто отива ,да си уреди билети за световното по футбол!Вие ,да не мислите,че Боко много го интересува Порошенко и украйнците! Може би ,но само украинките,друго сие е ,да гледа финала на ШЛ на живо от ложите!

141

Анонимен

преди 5 години

Викайте НЕВОЛЯТА,тя ще помогне на държавата.Като в приказката за ,,Неволята''.29 години грабене и залитане ту на Запад ,ту на Изток.А то е ясно и на малките деца.Като се обърне колата ,пътища много.

140

до:):)

преди 5 години

пич те от днес ти изтриха поста, жалко за папагалите, хареса ми...хаха и за ушите с лимонадата... свобода на словото баце ;)

139

:):)

преди 5 години

а тези цъкащите минуси да вземат да ме оборят ама как ли....

138

Тато из Правец

преди 5 години

България не завива на никъде ! От 29 години България потъва ...

137

да

преди 5 години

Аз не съм чул Русия да не иска да прави бизнес със страни от ЕС или НАТО. Нито съм чул ЕС и НАТО да ни забраняват да правим бизнес с Русия. Ако е забранено нека излезят и го кажат ясно! Но така с едно празно говорене да си мислите, че можете да лъжите българите и руснаците, много дълбоко се лъжете. За да се преодолее напржението в света, трябва да се прави бизнес. Дори Южна Корея се пречупи и ходи при Пхенян да се молят за обединение!

136

Анонимен

преди 5 години

Тия и двамата не знаят какво приказват.Но върха е края на статията, че Борисов искал да стабилизира страната.И как смята да го направи? Борисов освен да дестабилизира друго не прави. Играе по нервите на българите като по три пъти на ден се отмята от казаното само преди два часа.Пълна трагедия е човекът и да се разчита на него за пореден път е най-голямата глупост.Няма нещо, което да се е запретнал да прави и то да не се е провалило.

135

extremist

преди 5 години

*** ВОДИ ДЪРЖАВАТА КЪМ РАЗПАД

134

Анонимен

преди 5 години

Баш Майстора:Търся висококвалифицирани русофили за черноработници.Заплащане: 5500 евро на месец и безплатен портрет на Путин.Единствено условие: Да се къпе редовно

133

Анонимен

преди 5 години

До 154 България и ...цивилизация?!Коя цивилизация,африканска или латиноамериканска или и двете в едно наречено България?

132

Анонимен

преди 5 години

До 144 Полша също е била съюзник на Хитлер,макар и за малко!Факт за който историците премалчават,и като награда Хитлер им дава малка част от Судетите отнети от Чехословакия през 1938г.

131

няма как

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ ЕС И НАТО !!!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА !!! ДИВАШКИТЕ ВАТЕНКИ ДАЛЕЧ .....