230

Анонимен

преди 5 години

До 259Като руски троянски кон България никога не имала възможност да преговаря с Русия, а всичко което е било обект на договаряне изцяло става под руски диктат -рекет, а сред населението се разпространява като даване от братушките !Не случайно всички договори с Русия се придружават с тайни протоколи !

229

ognyanz

преди 5 години

До ТамаrA ivanvna: Като ще се представяш за рускиня, първо вземи, та си оправи руската граматика та да не се излагаш.А за отношенията с Русия: Естествено, че като техен съсед представляваме някакъв интерес за тях, въпреки че се въртим като ветропоказател в ориентациите си. Ако нещо е добро за Русия, не значи че е лошо за България. Да водим какво ще договори Бойко.

228

Мечтиии

преди 5 години

Нали сте наясно , че само да тръгнем към напускане на ЕС и цялата държава ще се вдигне на протести.

227

ТамаrA ivanvna

преди 5 години

Ой дорагие маи какая красата.я люблю вам.

226

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До АнонименХа ха ха Знаеш ли ,че мога да докажа от къде идваш!ха х ахаМедиите на сините комунисти!Или Прокобиев ти е шеф!ха ха ха Чудя се още ли има балъци , които да вярват ,че един хубав ден ще станат платени при Прокобиев! 10 000 долара е заплатата на месец! Не е лошо!Как да не се съблазниш!ха ха ха

225

Анонимен

преди 5 години

А къде е съпругът на Путин... Ердоган паша ?

224

Анонимен

преди 5 години

Русия е мухлясало минало.Русия = просия.Питайте и руснаците, те са измислили горните думи ;)

223

Анонимен

преди 5 години

Боце е *** всичките му действия са доста закъсняли .

222

Един от Северозапада

преди 5 години

Баце консултирал ли се е с началниците?Нали и до тоалетната не ходи, без да се консултира с тях? Пардон, без да го инструктират, не да го консултират.

221

Анонимен

преди 5 години

Ха ми то Бсп и други братски партии като Дпс и Атака са си били винаги про-руски партииВъпроса е дали ще изкупи сичкото депутат Путин или да...Депутат - Бизнесмен е българска гордост :)

220

Анонимен

преди 5 години

То цяла Европа се завърта на Изток. Тръмп съдейства за това, защото работи в синхрон с Путин. Вдига цените на петрола и газа с разни измислени кризи и в същото време иска да се отърве от Европа, която само изцползва САЩ.

219

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

ЕС е безсилен пред вълната от евтини и качествени стоки от Азия!!!!!!Това е основното средство ,което го унищожава!Бойното поле на стоките е ясно! Там печелившите са азиатците!За това остава само едно -военото!ЕС и Запада сега работи по варианта ,Русия пак да свърши мръсната работа , както световните войни до сега!Сложен процес! Но ЕС Елит няма друг избор ! И войната е последната надежда да останат на положението си на богати.Алтернативата е-мизерията! Избор равнозначен на Смърт!

218

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До МнениеЕС е големия пазар! Но за малки производители с хора току що слезли от дървото -не става!Защото когато продаваш труда си , ти продаваш всичко,националност, единтичност,род и религия! Или всичко което си!!!!!!Това е разликата да продаваш стоки и труд!А ЕС е добре за Германия и Гърция само!Едните продават стоките си на големи пазари , а другите си крадат !Без война си спечелиха пазарите германците!

217

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До ТинаАми има много добри начини за прикриване на такива кражби-мъгла!Пуска се димката/нещо което нискочелите виждат, и започва една разправия за глупости, а нашите си прибират паричките/, и парите изчезват!А ЕС не го интересуват такива работи! Те гледат техните избиратели да получават тлъсти пачки! А те идват от такива като нас-с ниски чела! ЕС го виждаме като място за работа , а не място да продаваме стоките си! А трудът си го продавме , но заедно с това и нашата единтичност!

216

Анонимен

преди 5 години

Гьола, гьолаааа... изтървахте гьола!

215

Мнение

преди 5 години

Подписка за излизане от НАТО....Тия двамата са луди.Какъв завой на Изток и Русия ви тресе?България е избрала доброволно своя път и ще го следва неотклонно.Соц.режима ни бе наложен насилствено от Русия.Видяхме му възможностите и не го желаем. Той отиде в историята. ЕС за винаги.

214

Тина

преди 5 години

Стига с тая външна политика.Русия ,Турция. Западни ,Източни.Някой питал ли е какво стана с едни 16 милярдааааа.Къде са? Колко останаха от тях? Бягат напред , назад.Светът ще оправя Бойо.Той държавата си не може да оправи.Или го правят нарочно

213

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Боби62Х а ха ха хаОбич!!Да обичаш мутрите , които са сегашния ни елит!Това е родината ни сега!Обич и разум са коренно противоположни неща!Обичта е към чувствата- нещата ,които са много сскъпи. И с неясни резултати!А и значението на думата 'обич' е твърде различно за всеки!А разумът прави сметките!И за България е ясно-ЕС не е най-доброто за нас! Защото ние не можем да ползваме предимствата на ГОЛЕМИЯ ПАЗАР! Ние не продаваме тук.А и азиатските стоки са в пъти по-евтини! Така ,че?????

212

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност знам само едно: В последно време европейските политици се редят на опашка за среща с Путин.

211

Анонимен

преди 5 години

Гледах Радев във Ютюб по време на посещението му при Путин.Този човек е жалък. Колкото вири нос в България, толкова смотан изглеждаше при Путин. Гледаше като отровен и изобщо не знае да се държи, пълен пик льо, а не генерал. Но така е то - генерал, който еббе волнонаемни селянки, не е мъж, а п утка.