30

До 9

преди 5 години

"Споко, Цвъки се е погрижил за всичко... както вече повече от 10 " *** - почети малко: 45 години - БКП + 1 г. БКП (Попов) + 1 г. СДС + 2 г. БКП (Беров) + Инджова + 2 г. БКП (Виденов) + Софиянски + 4 г. ОДС + 4 г. НДСВ (Сакскобурготски) + 4 г. БКП (Станишев) + 3.5 г. ГЕРБ + М.Райков + 1 г. БКП/ДПС (Орешарски) + Г.Близнашки + 2 г. ГЕРБ + Герджиков + 1 г. ГЕРБ.Къде ги видя повече от 10 г.??? Лъжец!!!Общо ГЕРБ - 6.5 г.; БКП/БСП - 10 г.; Други - 11.5 г.

29

Галиче

преди 5 години

Че кой се интересува от Галиче??? Който и да спечели, все ми е тая...

28

До 5

преди 5 години

"Щом ценко е комунист, значи е бил от герб. Там са най - върлите комунисти. Естествено вождът им е най - върл ***, той и шофьор на тато :)))" Тотално си сбъркан!!! За ГЕРБ гласуват тъмносините и светлосините, които преди гласуваха за СДС, както и тези за НДСВ. Червените са си още в БКП/БСП и затова губят изборите. Народът все повече поумнява, така че не го засипвайте с тъпите си лъжи!!! Никой не вярва на червени ***...

27

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

26

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

25

до 26

преди 5 години

Докато такива динозаври като теб съществуат няма как обществото да върви напред.

24

Анонимен

преди 5 години

Комуниста е изчадие от АДА

23

За_тия_дето_не_знаят

преди 5 години

Чоков бе издигнат от герб.Нищо ,че после го отписаха от партията ,тя връзката си продължава .той е техе кадър.Ако искат още един ценко д гласуват пак за тях

22

Анонимен

преди 5 години

България ще се управи ,когато и последния комунист умре

21

Анонимен

преди 5 години

Бкп е рак за България да го изрежем по скоро

20

Анонимен

преди 5 години

Убий комунист спаси родината

19

Анонимен

преди 5 години

Много от тия стари селяни в Галиче обичат колективния модел за обработка на земята.Защото може и колективно да се краде.Така са свикнали.Руски модел.Друг модел не познават.

18

Анонимен

преди 5 години

БСП = Колхозници

17

Анонимен

преди 5 години

Борисов купува цели избори, та едно Галиче ли ще му се опре?

16

Анонимен

преди 5 години

Никой на власт няма да даде пари за техника и основни средства за производство на селянина в ГаличеТука не сме още в ЕС.

15

Анонимен

преди 5 години

Колко и да хитрувате селяни.Щом партията не дава пари да си купите инструменти, прикачна техника, и земята ви е при арендатор. Ще сте корумпирани и бедни

14

Анонимен

преди 5 години

В Галиче е била винаги държавната мафия на власт.Малцина ще живееят на гърба на селянина. Хем му взимат имота хем и труда.Партиината каса трябва да се пълни.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако Ц.Чоков е комунист и е за колективния масов тр9уд по обработка на имотите. ТО КАКВО ОСТАВА ЗА БСП?

12

Анонимен

преди 5 години

БСП ЩЕ ВРЪЩА Те Ке Зе Се- то за да краде от имотите и труда на частника.

11

Вонящ се СУДЖУК

преди 5 години

Долу Долу Долу модела на крадливите,корумпираните,третополовите КАЛИНКИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИ .BASTA на мафията на герб ЕООД КОМЕРС