30

Бате Гойко

преди 5 години

Ясно е, че Путин ще държи лостове на властта по един или друг начин. Дали официално или не, той ще е в ръководния екип на Русия. Политик от такъв ранг няма как просто да се пенсионира и да си кара старините в Сочи. Най- малкото бъдещите управляващи Русия ще са постоянно при него за съвети. Все пак това, което е Русия в момента в много голяма степен се дължи на него. Това да не е Плевнелиев, да забърше някоя позавехнала златотърсачка и да лети на крилете на любовта.

29

Анонимен

преди 5 години

Няма как май мунското стадо да направи човешко общество. Накрая всичко става като във Фермата на животните на Оруел. На оято всъщност СССР е прототипът.

28

Анонимен

преди 5 години

Все пак ще обясните ли каква е логиката да се прекъсне едно успешно управление (щом го преизбират втори път), да се загубят 4 години, а после пак да се даде властта на същия човек, като му даваме и право да си удължи мандата от 4 на 6 години?Аз имам едно подозрение...Рузкото стадо неистово се опитва да изгради управление, наподобяващо това на САЩ, но нещата все му се изплъзват и се хлъзга обратно в калта на едноличното управление.

27

Кееееф!

преди 5 години

Ранна утрин е а русофобията с плюнките е вече в нокдаун и будна кома! Абе кеф!

26

Жо

преди 5 години

ТРАДИЦИЯ в руснаците да оплюват своите "бащици", когато вече не са на власт.Това получи за сбогом "Бащата на народите" Сталин,"Най-големия миротворец" Хрушчов,"Крепящият мира в света" Брежнев,за КГБ-иста Андропов и "простият сибиряк"- както Т. Живков нарече Черненко нямаше много време,но "Перестройкаджията" Горбачов го "отнесе" яко."Пияницата" Елцин го подиграваха и по време на мандата му,Путин също няма да бъде пропуснат "да го отнесе" от руснаците, когато му дойде времето.

25

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАПРЪСКАНИ С РАЙД ТОВА Е НАПАСТ :)

24

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНОФИЛИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ МОРАЛ СКРУПУЛИ И ДОСТОЙНСТВО И ЩЕ ВИ УБИЯТ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО ЗА ДА ВИ ОКРАДАТ! ТЕ В БОГ НЕ ВЯРВАТ А САМО СЛУЖАТ НА СЕБЕ СИ И ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ! СЛУГИ НА ЛУЦИФЕР!

23

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНОФИЛИТЕ СА СЛУГИ НА ДЯВОЛА С ВЛЕЗНАЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!

22

Бяй иван

преди 5 години

Нирмалните държави не зависят от един човек. Системата така е направена че всеки да бъде заменим по всяко време. След ерата Путин положението в Русия ще бъде много зле. Дано само не стигнат до гражданска война, че апетита ще е много голям.

21

Анонимен

преди 5 години

Путин знае, че изпусне ли властта, може да буде предаден от следващия руски управник на Трибунала в Хага !Затова руснаците ще си го избират докато не легне при мумията в мавзолея !

20

Анализатор

преди 5 години

какво друго да очакваме ,освен продължаване на диктатурата на комунистите в Русия ! Другарят Ким Чен Ун - какво прави? Същото! Проидължава да си стои на власт докато на народа му стегне шапката и поиска и салам към шепичката ориз,които му дава великият вожд. Така е при комунистите - власт докато не ги изритат или разстрелят!

19

Анонимен

преди 5 години

А защо точно през два мандата се прекъсва серията? Защо не през 3х3 гогодини?Или защо не през мандат - 5 години царува, 5 години почива?Просто защото конституцията им е гумена - Путин си я разтяга и усуква както си иска. Или по-точно както е принуден от обстоятелствата.

18

Анонимен

преди 5 години

ДОРИ В БЪЛГАРИЯ ОБЯВИХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИ!! КОГАТО ТОВА СЕ ПРАВИ НЕ СЕ НАЛАГА ДА ИМА КОНТОЛ ОТ НЯКОЙ КАТО СОРА ПРИМЕРНО!!!ДЪРЖАВИ В КОИТО НЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ СА СИРИЯ, ТУРЦИЯ И РУСИЯ!!! ИЗВОДИТЕ СА ЯСНИ А В СИРИЯ ДОРИ НЕ Е ПРОВЕЛ ИЗБОРИ 2007-*** ГОДИНА ПРЕСТЪПНИКА БАШАР! АБСОЛЮТНО НЕЛЕГИТИМЕН!

17

Анонимен

преди 5 години

нормално е в сащ през това време да се изпозастрелват в поредното училище

16

Анонимен

преди 5 години

НаМЕКСанкциите наложени на Русия може продължат и след 2024 !

15

Анонимен

преди 5 години

нормално донрият лидер да бъде преизбран !

14

До Hafen Luftwaffen

преди 5 години

Ако Меркел - Комсомолката е обиден епитет -I'm sorry...

13

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРОВЕДАТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В РУСИЯ УПРАВЛЯВАЩИЯ РЕЖИМ ЩЕ Е НА ЧЕЛО!!!!ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ НЕ БЯХА ОБЯВЕНИ!!! ТО ТАКА И С 40% МОЖЕ ДА СИ КАЧИ БЕЗ ПРОБЛЕМ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ В НЕГОВА ПОЛЗА КАТО ГЛАСОВЕ!!!РУСИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА И ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ОТ САЩ КОИТО СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА ОТ РУСИЯ!

12

Факт

преди 5 години

До Анонимен"Време е да бъде предаден на трибунала в Хага..."Въпросният трибунал изживява сетните си дни-все повече държави го напускат.Защото се доказа като маша в ръцете на Запада.Впрочем самите САЩ не признават решенията му за себе си,както и на всички международни институции.Що за международно право е това,което не важи за всички в еднаква сила????

11

Анонимен

преди 5 години

Казано накратко топката ще се прехвърля от Путин в Медведев докато са живи.