198

Анонимен

преди 5 години

Това не беше ли оня дето подскачаше в подкрепа на коалицията бсп-дпс. Чий го дири в омразния сащ.А най важното е - защо някой изобщо му обръща внимание?

197

=

преди 5 години

До Burzum - Това с чашата от черепа, не е ДОКАЗАНО! Има такива практики още в Източна Азия и Древен Китай! Що се отнася до Крумовите закони - Е ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА, Е ПА НЕМА!!! Измислени са от друг, но не от него! Що се отнася и до общоприетото ВЛАД ЦЕПЕШ, ДРАКУЛА - Е ДРАКУЛА не означава набивач на колове(приписвани му от мразещите го германци, нито ВАМПИР). За любознателните - да видят в речника значението на думата ДРАКА(и за човека).

196

Анонимен

преди 5 години

До До 195Човека не ти говори за средновековната война а за стандарта и морала на византийци и българи тогава. Хора които 200 години преди пристигането на българите са построили 55 метрова сграда. Още я има. И за другите които са били почти на нивото на канибалите със странните си обичаи да пият от черепи

195

хммм

преди 5 години

обикновено женските започват да се поразсъбиличат като поутихне вниманието около тях. Такива като това лeкe също трябва да привличат някакво внимание към тях, той обаче е страшно безинтересен, вече се уби по всякакъв начин да се излага, за да може да пишат нещо и за него. Сега започна да обижда и българския народ. Ако имахме държава с правилно управление тоя довечера щеше да се събуди в реанимацията. Като излезе трябва да му се случи още веднъж. И после още веднъж. После може и да стане човек от него. И друг няма да направи така. Национален предател.

194

До 195

преди 5 години

Преди да направи Крум от главата на Никифор чаша, същи този "демократичен" византиец опустошава столицата на България и избива цялото и население, вкл. жени и деца... Така че не го жали! Крум е бил велик хан. Имал е планове за превземане на Константинопол, но коварните византийски тайни служби го отравят и осуетяват плановете му. Четете повече преди да "съдите" велики владетели, като "всезнайкото" Шамара!

193

Пак въпрос

преди 5 години

как се наричат хора на които екс -президента им Плевналиев държи в кабинета си картина на З.Б. със заглавие "***" и под нея двамата с премиер Борицоф Я обсъждат и размишляват върху въпроса кой е говедара и кой всъщност води народа? Как?

192

Istinata

преди 5 години

Много истини казва мишо шамараИсторията трябва да се пренапишеСегашната е пълна с лъжиИзмислени комунистически лъжиБраво Мишо!!!

191

Турчин

преди 5 години

Ми прав е..

190

ники

преди 5 години

Защо се дава гластност на Мишо Фекала все още? Защо пак изваждате простотията на първа страница?

189

преди 5 години

Много спрял умствено човечец.Защо само на такива се обръща внимание по медиите ? Жалко е !

188

Глупости

преди 5 години

Още с Освобождението българската история е пренаписана от лицето Иречек - днешната, която знаем и учат децата в училище! Архивите се унищожени още по време на турското робство, а други в момента са в чужбина - Лондон, Рим, Москва,Ватикана... Никой няма интерес от истинската история на България и ни пробутват скалъпени версии, предимно на византийски летописци! Има само 2 /два/ източника от византийци за хан Аспарух и битката при Онгъла!

187

ля ля

преди 5 години

как може да говорим толкова време за такъв тапет! човек без покритие и капка интелект в него!

186

Анонимен

преди 5 години

Българинът се обижда и скача на истината вместо да я приеме и да продължи напред. Българинът като му кажеш истината си мисли, че се гаврил с него защото не я е приел. Затова българинът най-лесно се води и управлява с лъжи. Така го водят за носа от близо век, особено успешно последните десетилетия.

185

Анонимен

преди 5 години

От Мон ще субсидираме шамара да напише учебник.

184

Въпрос тогава

преди 5 години

как да наречеш хора които 11 пъти избират българина Борицоф, човека който сам за себе си каза преди 2 седмици "че се е учил от Царя как да не показва на официален прием че е ...гладен"??? Как им викате на такива?...айде не са ***...как???

183

Шопо

преди 5 години

Полуграмотен туземец от Максуда ...Какъв рапър е тоя,бе! Той гини години за пенсия...

182

Анонимен

преди 5 години

Историята на България е пренаписана преди много години още по времето на социализмаМозъците на българите са промити

181

аме

преди 5 години

който отиде в америка и деградира тотално, ето го поредното доказателство

180

tf

преди 5 години

Така е при капитализма, всеки гледа максимална печалба, известност, продажби..простаците търсят известност, медиите ги лансират и търсят повече продажби от "скандала", политиците бързат да дооглозгат захапания кокал и т.н. Няма ли морал, човечеството е заникъде!

179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 179Няма смисъл да сравняваш Еминем с Шамара.Фактите са че в България няма българи които да са постигнали световна музикална слава.