38

Евроатлантик

преди 5 години

Прав е Мишака, Василий Втори Бъгароуиец като искаше единна европейска валута и да ни вкара в Шенгеня се дърпахме като магаре на мост ето защо сега не ни пускат в Шенген.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Шамара не е ***. Той често пише против омразата към различните и българите му се нахвърлят. Често и разсъждава върху историята в което няма лошо.

36

Да го тъпаци

преди 5 години

***, които живеят по нашата земя няма нищо общо с великите българия от историята. Няма как да си велик в каквото и да е като няма какво да ядеш. Прав си е шамара за *** за зеле не ставате.

35

Сърбоман

преди 5 години

Българите идвате от Алтай - най-суровите степи, откъдето произхождат най-дивите племена, като монголците, хуните и турците, които са ви братовчеди, да не кажа и братя. Имате даже общ Бог - Тангра. Та, когато сте дошли по земите византийски сте минали като чува. Затова към днешна дата на територията на днешна бг не е останал един трак, един сърбин или един грък. Всичко е било изклано от ордите на тaтарина Аспарух.

34

Анонимен

преди 5 години

Чета постовете на Шамара в ФБ и мога да кажа че той е един от малкото българи които мислят. Повечето българи са зле програмирани от образователната система да си мислят че са най-великите но в света има много велики

33

Анонимен

преди 5 години

Михо плесника пак го е хванала словесната диария и е родил...мисъл. Дано си сложи спирала и да не ражда повече, че мирише...

32

Велик

преди 5 години

Бас хващам че тази плюмка е чула захан Крум някъде и се мисли за много вървежен ако е използва името без дори да знае за какво става въпрос.Хан Крум е в учебниците и историята на България, а тази жаба след 5 години никой няма да си е спомня.Мисля че разбрахме кой е комплексара тук.

31

Анонимен

преди 5 години

Откога да си *** или *** означава, че си скандален!? Простият си е просто ***. И както се пееше в една песен - "а много е тъпо да си ***, 'щото ти е за цял живот".

30

Тоя ще яде мазния

преди 5 години

Къв е тоя смешен чичак,че се изказва за такива велики български личности? Тоя гурел не е достоен даже да мие и кенефите на хан Крум.

29

История даге

преди 5 години

Тангара е тюркски Бог-Танргри-Танръ-Бог.Иранците са поклонници на слънцето по това време....

28

Анонимен

преди 5 години

Няма друг народ, който за по-малко от 40г. да загуби 3 големи войни по толкова слабоумен начин. Втора балканска, псв, всв. На всичкото отгоре пращаме 40 000 бг армия в Австрия и въпреки това чичко Сталина ни пише със сатут на загубила страна

27

Анонимен

преди 5 години

Тоз отиде в краварника и веднага го финансираха разни НПО-та да пее антибългаРски песни и песни за дрога и алкохол за да развращава народите, един ден ще го намерн в някоя канавка от свръхдоза като другите певци дето повече не искаха да работят за ЦРУ и да ми пеят за пари повече повече пари и още пари за да станат алчни зомбита жадни за пари.

26

Анонимен

преди 5 години

Едно време е имало истински българи, а не като сегашните европоробени шамари и парцали.

25

Анонимен

преди 5 години

*** нов албум ли ще пуска та си прави реклама ? А иначе .. *** народ и малки камъчета няма да се свършат . Лично ли е познавал хан Крум ? То рапа като и чалгата ... само *** народ се върти около тях !

24

Да ви кажа

преди 5 години

Като си нормален *** , се караш с родата .Грозното е че владееш Български Език , изразяваш се правилно и дразниш другите хора .Това се нарича PR - Демек си останал без пари , а ЮТУБ плаща по 1 ДОЛАР на 1000 гледания . Човека добре е заработил от вашето Възмущение .Киряк Стефчов го има в *ПОД ИГОТО* от ИВАН ВАЗОВ . По-просто - Човека си изкарва ПАРИ от вашия ГНЯВ .

23

Анонимен

преди 5 години

Те такива Шамари са много повече в БГ! Както Щастливеца написа в Бай ***: Черноок, чернокос, та дори чернокож господин! От плебса се появи,за плебса твори и пак там изчезна!

22

Зрител

преди 5 години

В този разговор единствен Росен Петров отбира от нещо, таз женица Патриция явно е от "паранормалните " историци и водещият41781 задава детински въпроси

21

ЖендърФрийк

преди 5 години

Хан Крум активно се е борил против единна европа още от едно време и е бил фашист и нетолерантен към Византийската империя. Никифор е бил тогавашният Юнкер който е иска да убие популиста и сепаратист Хан Крум.

20

------------1-

преди 5 години

Варненският друсалник отново е свършил кинтите за дрога и е в абстиненция. Що му се връзвате на дебилника?

19

Анонимен

преди 5 години

17, прав си. Не тача нищо българско и няма нищо, което да ме кара да се гордея, че съм българин. Даже се чувствам прецакан, че съм имал "късмета" да се родя по тези ширини, вместо (например) 400км по на юг. Не виждам много поводи за гордост от българската история, при положение, че през по-голямата част от нея сме били под нечие робство/влияние. Съседите ни имат далеч повече поводи за гордост.