46

Додо

преди 5 години

Най-продаваната кола в света дължи раждането си на Адолф Хитлер...===============Чакай малко, че нали Адолф Хитлер беше расист, нацист, фашист и ислямофоб, който е изгорил в газовите камери и впоследствие направил на сапyн 6 милиона евреи?! За същия ли човек говориш?! Да не вземеш да обидиш сега някой, ей!

45

Пешо

преди 5 години

Хитлер е бил една от най-великите личности в историята на човечеството. Неговата книга "Моята борба" е най-продаваната книга в света след библията. Много хора са просто предубедени за това, че е бил убиец, маниак и какъв ли още не, но не си дават сметка, че много полезни неща са измислени по негово време и още се ползват.

44

DW - фабрика за лъжи

преди 5 години

От DW, освен че се занимават само с лъжене, са и големи почитатели на фюрера.

43

Абе каун 46

преди 5 години

кво ти помогна пък на тебе и какво трябваше да довърши?

42

Анонимен

преди 5 години

Хитлер помогна за много неща. Просто не успя да оправи всички проблеми.

41

Б

преди 5 години

До АнонименТочно така ,защото фердинанд порше е чех и дори умира с чешки паспорт а татра е чешка марка.

40

Име

преди 5 години

пак за хитлер и нито дума за това, как камерите на амазон на безос-nедала разпознава лица по всqка точка на света. безос, цмърдел, плати ли си данъците?

39

Иван

преди 5 години

Фюрера е велик.Вечна памет

38

До 37

преди 5 години

Не си мисли така баце. След евреите и ***, най-вероятно сме били ние, като неарийци. Това щеше да е безкрайно клане. Аверчето с мустаците не го е слушало главата, макар че е направил отчасти голямо добро на човечеството. На финала всучки под ножа.

37

Анонимен

преди 5 години

Най продаваната кола в света е toyota corolla със 45 мил.продажби!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Виж коментар Анонимен 23. По-подробен е. :)За 1000-та марки и 100-те км/час знаем, но темата беше друга: името на модела и "познанията" на аФторчето. :) Авторът пропуска и най-същественото идеята; Хитлер е искал да се произведе "народна кола", дотъпна и масова. Оттук и името на компанията "VolksWagen"

35

Анонимен

преди 5 години

До AnonimДизайнът не е на Мерцедес, а на Татра. И не е 1929-та, а 1934 г.Моделът е "Татра 77", доразвит в "Татра 87" и "Татра 97".Самият Фердинант Порше признава, че взема от тях концепцията за задно раположение на двигателя и обтекаемата форма на купето. Даже в Уикипедия се споменава: "Tatra 97" , which was later copied by the Volkswagen_Beetle"

34

Анонимен

преди 5 години

Абе пичага си е бил ... Ако изк;ючим цялата работа с руснаците и еврейте.

33

Нямаше да има Меркел

преди 5 години

Чичкото с мустачките не успя да си довърши начинанията. Ако беше успял,днес светът щеше да бъде едно много по-добре подредено място.

32

Анонимен

преди 5 години

Хитлер помогна на краварите да завладеят света, нищо друго.

31

Anonim

преди 5 години

Дизайнът на този автомобил за съжаление не е на Ф. Порше, а на Мерцедес. Още през 1929 г. има произведени автомобили със същия вид но с 3 фара (единият средно разположен).

30

Анонимен

преди 5 години

кoстенурка му викаме само ние, немците го знаят като кафер, американците му казват бийтъл. А по време на войната модела се е наричал kdf. Кола която струва под 1000 марки и вдига над 100км за времето е било немислима цел.

29

Германия

преди 5 години

Фюрера е велик . Да живее Фолксваген да живее ВАГ.

28

Анонимен

преди 5 години

Германия дава модерността на света.

27

МНОГО РАБОТЯ МАЛКО

преди 5 години

Е Е ЕСТЕСТВЕНО STEAM СЕ ЪПДЕЙТВА НА ВСЯКО ПУСКАНЕ. ЯВНО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕДЯ И ДА ПИША ТУК, ДОКАТО МИ СЕ ЪПДЕЙТНАТ КОРАБИТЕ.КВО ПРАВИТИ? ASL PLS