86

феноменално

преди 5 години

Виждам почитатели на Хитлер в кометарите. Та той нас, източноевропейците не ни е смятал за хора?!

85

Стамат

преди 5 години

Лека-полека отваряме вратата през която ще излеем истината след 10 години, а тя е: Чичкото с малките мустачки не е лош. Той просто милееше за народа си, но изпревари времето със 100 години.

84

SS

преди 5 години

Повече от 100 г немците карат земното кълбо да се върти. По времето на Хитлер просто се е въртяло малко по-бързо.

83

Хитлер

преди 5 години

Грешна ви е информацията..... най-продаваната кола в света е тойота... *** некомпетентните сте

82

La France

преди 5 години

Хитлер е в ада. Vive la France! Vive la Liberte!

81

Анонимен

преди 5 години

До НеноХитлер е най-великия човек раждал се някога в историята на света. Жалко че повечето хора ще го разберат след около 100 години това нещо./Няма по-просто и първосигнално същество от Хитлер.Донесъл толкова страдания на всички европейски народи,изпращал дори деца на фронта,а богатствата ограбени от цяла Европа къде са?И Европа загуби суверинитета на държавите си.Какво е образованието на Хитлер?Какво точно лично е създал или направил,освен смърт,терор и мъчения?То да командва всеки може.

80

Анонимен

преди 5 години

Престанете да реабилитирате и рекламирате фашизма!Не отричам постиженията на чехите и немците,но не ни набутвайте Хитлер с реклама,опитвайки се да омаловажите престъпленията му,знаем с каква катастрофа за Европа свърши това!

79

Аз

преди 5 години

Само това да беше... колко велики открития има само заради факта Хитлер.

78

Анонимен

преди 5 години

Не знам, кой е написал заданието за разработка на "костенурката", но е гениално - Да се създаде автомобил, който може да превозва четири човека със скорост 100 км/час и да струва 10 средни работни заплати.

77

Kapitan Petko

преди 5 години

Фердинанд Порше колаборант според чехите...родил се е в либерец..кв..вратиславице

76

Нено

преди 5 години

Хитлер е най-великия човек раждал се някога в историята на света. Жалко че повечето хора ще го разберат след около 100 години това нещо.

75

Анонимен

преди 5 години

Жалко е, че днес се слави войната!Жалко е, че думата "мир" почти отсъства в публичното пространство.Възраждането на фашизма, реабилитирането на Хитлер не е само проява на лош вкус.Повторението на тази история няма да е фарс! Няма да бъде и трагедия.Катастрофа или апокалипсис - това ще получи човечеството заради опростачването си, лакомията си и загубените памет и разум!

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73"Хитлер е чертаел вдъхновено колицата, а Порше си е вод" ото фон браун също е бил фашист, но това не попречило да стане първия директор на наса и да създаде цялата ракетна индустрия на сащ, с която американците толкова се гордеят!

73

ТТТ

преди 5 години

До АнонименГрешиш , ИМА такъв!!! Генерал ПИНОЧЕТ!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До корекция"С тази разлика, че най-продаваната кола в света е Тойота Корола"---Тойота Корола има 100 хиляди модела, образно казано, произведени в различни години.Тук се говори, за ЕДИН модел, т.е. ЕДИН дизайн, произвеждан продължително време, достигнал огромно количество.

71

корекция

преди 5 години

С тази разлика, че най-продаваната кола в света е Тойота Корола.

70

СЛава

преди 5 години

След като бива убит 1947 година Георги Димитров оглавява борбата за освобождение на Азия воюва до 1949 година като ОСвобождава КИтай и създава Китайската народна република.БАлсамираното ТЯЛО НА ГЕРОЯ поставено в скромен мавзолей в София пазеше огромни региони от нагли престъпници на власт. Недопускаха кражби даже на стотинки от власт подставените вкл на партиина работа.

69

Слава

преди 5 години

НАпомняме ,че единствения герой който с е изправи срещу шайката на ХИтлер - ХИмлер и други бе ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРИН ГЕОРГИ ДИМИТРОВ..

68

ВЪПРОС

преди 5 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ и ББС остават поддръжници на фашизма и дедо сорос .Вижте Новини с Василева и DW .Екипа на DW се запази след Студента Война , обедини се с Радио Свободна Европа от Лондон . Във Всяка Държава на Източна Европа имат Резиденти .Тези Плюват за пари срещу Държави и техните поданици .

67

Спомени

преди 5 години

След като обсебени от черни *** престъпници подставени на власт в Германия нападат последователно Полша Югославия и Гърция в Гърция пресичат черен високо рисков разлом .Обсебени са от проникнали черни масови убиици особенно жестоки..Започват подготовка за война с СССР. В Букурещ днес прослушват записи от 12- 22 юни 1941 година. Подава се че Евреи на власт в Берлин ще ударят Сталин. ИЗревават когато им докладват че СССР е строил всичките си самолети с цел разрушение от немците.