215

баба Пена от

преди 5 години

БалканаТо сей било но таквоз безродие кат политиците ни през последните 30 години нией било.Европа не искът българити да живеем добре. Нашите тук също не искат. Затуй сми на туй дередже

214

Анонимен

преди 5 години

"...през 2018 г. се планира да бъде пуснат ТАНАП, по който газът от Азербайджан ще тръгне към Южна Европа."__________________________________Количествата на газа от Азербайджан са крайно недостатъчни, за да запълнят на 100% тръбите и да задоволят потребностите на Южна Европа. Капацитетът на ТАНАП ще се допълва и гарантира от Русия и Газпром.

213

до 247

преди 5 години

До ОПИТЪТ НЕ НИ НАУЧИДвата пъти когато сме претърпявали поражение сме се оказвали с Германия срещу САЩ . През ПСВ бихме руснаците но загубихме срещу американците.През втората СВ загубихме пак срещу американците .Руснаците оттърваха капитулацията благодарение на американците. НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ПОЗНАВАМЕ ОПИТА ЗА ДА НИ НАУЧИ!

212

Хм

преди 5 години

А по чии правила би бил тоз Български паток?По правилата на ЕС или по правилата на ситния фашист?Щото южния паток умре поради таз причина

211

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше макар и един български политик патриот, той щеше да обвърже отказа от Южен поток с отказа на Германските двуличници от Северен поток. Обаче требе дупе. Така немците си подписаха договора а пишат актив с нашия провален договор. А сега да ни дадат хъб през Северен поток наглярите немски.

210

Анонимен

преди 5 години

Клекналият турски мекереец Орешарски а и другите правителства съсипали възможността за Южен поток в полза на враждебна Турция да бъдят съдени за предателство. Опс ние за политици имаме правосъдие само за удобен резултат - Иванчева единствена виновна невинна два е осъдена и арестувана а трънски гербави кметове да са винаги невинни.

209

Fallschirmspringer

преди 5 години

Мечтата за хъбчето,че стане нарицателна нещо като "бойкова мечта"или както е казал поета в" злачни сънища сънувана и блянове бленувана".Забравяме нереалните желания да сме енергиен център на балканите,ние бяхме такъв,но вече,но вече не.Такъв ще е Турция,но тя стана такъв център благодарение на последователната,но в замяна на това антибългарска политика на почти всички правителства през последните години,които положиха неистови усилия да провалят и да продължат да провалят всички енергийни проект

208

Коко

преди 5 години

Жалки сме с претенциите си.До сега хулихме по всякакъв начин Русия и късно осъзнахме , че ЕС не стои твърдо зад нас , както се заблуждаваме. Закъсняхме да сме фактор....Турция изхитрува и за в бъдеще Европа ще и се наложи да се съобразява с нея. Ердоган гони не само икономически , но и политически интереси със зависимостта на Европа .

207

Stoedin

преди 5 години

Е, да не забравихме че Турски поток ще доставя засега само за Турция и не е решение за доставки към Южна Европа. Руснаците ще се съгласят, уж трудно, пък Радев ще го изкараме герой. А иначе той прави каквото му кажат.

206

Fallschirmspringer

преди 5 години

""България, която фактически провали работата по проекта /според една от версиите това е било направено под натиск от страна на САЩ/""Ами,така си беше ,нали г-жа КлинтОн направи кратко ,но незабравимо посещение,което остави трайни следи в съзнанието на присъствуващите,при спомена,за която ги кара да отскачат да тоалетната за смяна на бельото.Е,вярно,че имаше и активно участие и на "нашите"десни.Тях не ги интересува дали е изгодно или не за България,важното е да не загубят благоволението на Сорос

205

Членска карта №7

преди 5 години

До Minuva42Ще е добре да останат българи за да платят. Щото след вашите храчки по всичко родно, българите са на привършване.... Бяха ви нужни само някакви си 20 години, майцепродавници!

204

Ели

преди 5 години

Много добър анализ!(Турция в лицето на управляващите винаги е била несигурен партньор, не се знае кога ще спрат кранчето на Европа, да не забравяме, че ще плащаме и мито на страни извън ЕС - доставящи газ, най-голямата икономическа и политическа грешка беше непострояването на Белене и ЮП, когато си икономически слаб си никой, БГ винаги е страдала от плиткоумни политици, много тъжен край ще имат българите)Цял свят строи руски газопроводи, централи, цял свят.

203

Офф

преди 5 години

Аман от ***,всеки нещо си бръщолеви(русофили,русофоби),а за анализ и коментар конкретно по темата никой нищо не пише.Всеки,който пише само за да изрази и отстои позиция и симпатия спрямо друга държава,а не конкретно към темата,за мен е "***"(родоотстъпник).Аман от разбирачи в тая държава,стига сме се вайкали по Русия,Германия,САЩ!Първо мислете за Вас и вашето семейство и вашият народ пък тогава гледайде другите народи,защото те искат да Ние да сме зле,а те да са добре!

202

ОПИТЪТ НЕ НИ НАУЧИ

преди 5 години

Два пъти поред сме тръгвали с Германия и сме завършвали с катастрофа. Сега го правим за трети път. Как ли ще завършим сега?

201

Анонимен

преди 5 години

НИЕ ИСКАМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕНИЯ ГАЗ ОТ НЕВАДА.ПРИ ТОВА ЩЕ Е МНОГО ПО-ЕВТИН ОТ РУСКИЯ И ОТ ТУРСКИЯ.

200

HENKEL

преди 5 години

Попитали Бай ***:- Знаеш ли, как изглежда крив макарон? Той отговорил: - Да! Като тръба, която преминава през Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Унгария.Мисля че е Много важен този въпрос за България!

199

HENKEL

преди 5 години

Ако утре изгрева е от запад, да знаете, че на Путин не са му издържали нервите!

198

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който познавам, като се сети за Белене, Южен поток и Бълргас - Александропулис и започва да псува. познайте кой отнася псувните... Жокер - живее някъде към Банкя и се води премиер някакъв на някаква държава с мутра за премиер.

197

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 226Дуухали сме на фрицовете и загубихме територии колкото половин България. Ти защо мислиш, че руснаците трябва да ни дават благинки след всички подлости, които им свършихме през последните десетина години? Радев, при всичкото ми уважение към него, няма да измоли нищо! Най-много да смили Путин по въпросите за лицензите на поостарялите руски оръжия, които ние правим с ганьовска хитринка.

196

до зоран от славянин

преди 5 години

Зоране, ти си най-доброто доказателство, че македонецът си е чист бълхарин! Ама пак не ми отговаряш на въпроса как живеете с ''братята'' шиптари, хортувате ли си по братски!