235

Щирлиц

преди 5 години

Когато на тепсия ни беше сервирано всичко,се направихме на много европейци.Сега ще има чупки в кръстауи то яки.Бих искал да присъствам,когато Путин припомни на нашата от.р.епка,какви ги надроби преди няколко години.Ще бъде много,много интересно.

234

не щем ги

преди 5 години

Това е постановка. Всъщност те искат да възобновят проекта, но искат да излезе като че ли България ги е помолила.Много долно племе. Не трябва да се съгласяваме!

233

Анонимен

преди 5 години

Няма "Български поток", има "Турски поток".............гарантирано от ГЕРБ!!Добър вечер, селяни прости!!!

232

Савата

преди 5 години

*** ни отхапаха Черноморието и сега нови зъби точат за българска плът

231

Щунц

преди 5 години

Ех Радев Радев - ретроградев

230

Зозо

преди 5 години

Няма какво да отказват от Москва. Офертата не е от България, а от шапкаря Радев, който всъщност няма никакви правомощия, освен да чете на Нова година.

229

extremist

преди 5 години

"Български поток" - ПРЕКАЛЕНО СМЕ СМОТА*НИ ЗА ДА ИГРАЕМ ГЕОПОЛИТИЧЕСКА РОЛЯ. ЧИСТАЧИ, РАТАИ, ПРОСТИ*ТУКИ - БЪЛГАРИЯ СТАВА САМО ЗА ТОВА

228

НЕ ГОРЕТЕ ГАЗ

преди 5 години

Има откат от Северен поток срещу потребителите на ГАЗ в Германия.Бъдещето не е доволно от изгарянето на природен газ .СМята че сегашното нагло престъпно поколение ИЗГАРЯ НАЙ ЦЕНАТА СУРОВИНА ОХРАНЯВАНА НА ЗЕМЯТА НИ - Природния газ е ЗА ХРАНА ЗА БЪДЕЩЕТО.ОЧАКВАт СЕ ПРОБЛЕМИ С КЛИМАТА ТЕЖКИ..

227

Путин МОЛОДЕЦ

преди 5 години

Лично благодаря на Владимир Владимирович ,че ни отърва от супер скъпия опасен Южен поток.Диверсанти с помоща на спец наркотици и обемно проникващо пси препрограмиране бяха внушили на ГАзпром, че могат да изградят з а няколко месеца огромен тръбопровод през Черно море и през БЪлгария Сърбия до Австрия.Даже бяха обезпечили договори ефективни между ГАзпром и Австрия за доставки на огромни количества газ.в кря на 2016Чакахме милиарди неустойки да се плащат от народа на БЪлгария годишно..

226

Анонимен

преди 5 години

Това президентче на какво се прави.От какъв зор говори от името на цял народ? За какъв ни е тая тръба,щом пак ще се заробваме с такси и заеми към руснаците?Пари за пенсии няма,но за братушките ще намерим или пак ще вземем на заем.пуууу ...'....'....И за белене ще вземем заем,че рашките изнемогват и трябва да ги нахраним с десетина милиарда ...'....'

225

Боби

преди 5 години

До Анонимен 231"Продават ли някакви високо технологични ..."Ако смяташ че ядрените реактори са ниска технология ...Ледоразбивачите са ниска технология особено ядренитепроизводството на Титан и неща от Титан като например колесници за самолети и части от реактивни двигателипромишлено производство на примерно ФАБРИЧЕН ЕЛМАЗ както за металорежещи машини така и като подложки за новото поколение полупроводникови фото чипове.

224

Свалете визите

преди 5 години

Жестоки щети на БЪлгария нанесе въвеждането на визи за братята от Русия .Щетите са за около 1 000 000 000 000 Живи долара.Цените на имотите в БЪлгария паднаха до 1000 $ за къща с 1000 квадратни метра двор ,лозе,градини,вода,ток,телефон,телевизия.Десетки хиляди предприемачи изградили ценни апартаменти и хотели в престижни курорти фалираха..банките търпят огромни загуби..

223

Анонимен

преди 5 години

Рузките евразийски *** трябва да се мачкат със санкции и съюзните им си гански държавици да се унищожават.

222

WW

преди 5 години

Първо, оферта от БГ не е имало (този ***, президента, просто си говори колкото да всява смут и раздор сред простите българи). Второ, голям праз че няма да стане.

221

СатаНАТО

преди 5 години

Белене не трябва да се строи, защото рузките идьоти ще го направят така. Че да се взриви и да ни изтрови. Руските идьоти мразят Свободна Европейска България. И Свободна Европейска Румъния.

220

СатаНАТО

преди 5 години

Путин ни предаде, той спря ЮП и го даде на турците. И освен това ни псуваше публично от Истамбул. Със злоба. Заради него нямаме газопровод.

219

реалист

преди 5 години

Поток няма да има,Радев го знае много добре. Номера е руснаците да се набуат в Белене защото им се услади.

218

а стига вече

преди 5 години

Потоци , атомни...два гласа по-малко за ГЕРБ.

217

Стамат

преди 5 години

Бързахме за за "Южен поток", купихме хиляди тръби, сега складирани и ръждясващи на "Морска гара - Варна" и на "Порт Бургас", купихме и няколко кораба, които да ги превозват и монтират на морското дъно, ама шепа продажни мишоци се на.............ха и сега ще си ги врем в ..... Честито !

216

Анонимен

преди 5 години

А добре, руска газ. А нещо друго освен газ може ли да изтъргуваме при руснаците? Продават ли някакви високотехнологични индустриални продукти на световния пазар например?