59

Анонимен

преди 5 години

Еййй, Шайката начело със Супер интелигента обединител, не само ни ограби, излъга, измами, отрови с некачествени храни от Европа, започна да ни трови и с водата. Мутрата не бил ***, е, като срина икономика и здравеопазване, образованието, като се направи, че не знае за скапаната храна от Европа и нашите производители, като отрови и водата, какъв е?Убиец на българите.Цялата власт е в ръцето му, той нали дава, подарява, разрешава, прави всичко, нали е Майстор всичко мога?А Картофка къде е?

58

сега

преди 5 години

виновния разпространил първия слух, да бъде разследван. Това не е шега работа. Този пък от БСП уведомил ДАНС и после фейсбук... Най-важните институции видиш ли. Защо не е отишъл в някоя от трите най-гледани медии? Може там да са се научили да не разпространяват фалшиви новини...

57

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо построи язовира а герберската шайка го отрови с бо,,клуци. Днес са вдигнали кьораво и сакато да защитава "чистотата" на водата. Ако правителството начело със Съджука и министрите изпият по едно шише вода от язовира, донесена от мен, ще им повярвам. Като не е замърсена, защо е тогава тази истерична защита? Защото информацията на Таско е получена от хора запознати с проблема.

56

Ъ

преди 5 години

Късно е , про*тия бг народ се хвана на една лъжа без никакви факти / доказателства. Сега ще се бълват всякакви конспирации :D . Изостанал и необразован , пр*ст народ.

55

Анонимен

преди 5 години

Таско е хубав човек.Ама е препил с вода.

54

Анонимен

преди 5 години

До тоя дето му е скъпо 2 лв ще му преведа 2лв = 200стотинки или 5 литра за 1 ст. Ако ти е скъпо ходи си наливай сам с кофите без пари! А най добре отиди там от де си дошъл и пак на външния клозет си стой!

53

Анонимен

преди 5 години

Еврейските господари на Боко Тиквата направиха водата в София 2 лв кубика.И то при положение, че в София има поне 20 минерални извора.Дар от Природата.

52

Анонимен

преди 5 години

НА ТАСКО СУТРЕШНАТА ВОДКА Е БИЛА ДОСТА РАЗРАДЕНА И ТОЙ СИ ОТМЪЩАВА НА СОФИЙСКА ВОДА/ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК/

51

Анонимен

преди 5 години

Факт е че ГЕРБ са тикава некъдриници, че отровиха и водата.

50

Анонимен

преди 5 години

Пийте си я като е толкоз хубава. Мен не ме убеждавайте. След като точно от хора, които разполагат с информация изтече инфото, на мен ми е пределно ясно, че на властта не може да се вярва.

49

Анонимен

преди 5 години

Софийска вода да дойдат и тестват водата в Младост 1. Няколко капки вода върху бяла мивка и след няколко часа остава розов оттенък. Т.е. най-просто обяснено - това е вид окис.

48

Гробокопач

преди 5 години

Еврейска вода е лоша вода, независимо химичният й състав;))))

47

Анонимен

преди 5 години

И като е отровна водата в София, колко са отровените? Отново се създава паника и напрежение от едни долнопробни популисти, случая е аналогичен с онзи в Хасково - 100 години пият една и съща вода, но от днес тя е вредна.

46

Анонимен

преди 5 години

До Въпрос?Защото другарю Софийска вода извършва дейност по доставката и отвеждането на водите, тя не ти продава вода, а именно въпросната услуга. Като не си доволен можеш да си пълниш в бидони.

45

Анонимен

преди 5 години

Време е да се излиза народе ,водата стана колкото златото скъпа ,на пречиствателните станций работи по един човек,тръбите са от живково време къде отиват тия пари Незнам.

44

Въпрос?

преди 5 години

Щом водата е национална сигурност,защо се стопанисва от чуждестранна фирма каквато е Софийска вода,а не от Българската държава?

43

Хидролог

преди 5 години

За чистота на язовир Искър.Като оставим настрани хилядите вили, спортни бази и прочие колиби с *** и бани около язовира, в него се отичат всичките мръсни води на Самоков и Боровец. Селата няма да ги броим.

42

Анонимен

преди 5 години

България е благословена с минералните си извори. В някой Софийски квартали водата е божествена. Не знам защо този божествен дар е толкова скъп.

41

Миле Китич

преди 5 години

Софийска вода е подарена на френските чифутио от Веолия,които трябва да бъдат изгонени с камъни от тук

40

Технолог

преди 5 години

Каква е разликата между трапезна и изворна вода?Трапездната вода е добив, дори и от изкуствен източник. Биеш сонда, правиш проверка в лаборатория, казват ти, че е годна за употреба и ти почваш да я бутилираш. Разбира се след промишлено очистване с филтри (пясъчни, въгленни, за твърди и фини частици). За повече съспенс започват да я рекламират като "неутрална" - с контролирано Ph, пречистена с ултравиолетови джаджи, озонирана допълнително с кислород и всякакви други заебавки. Вода от маркуча!