99

Ликвидация на РЗИ

преди 5 години

В един хотел миналата година отровиха всички най видни еколози организирано В басейните дози ликвидационни до 4 000 000 над безвредните.От чешмите остро токсичен отровен бял разтвор с него готвят супи,ястия,чай кафе..РЗИ ХЕИ били уплашили управителя и той с кофат а отровил питейната планинска вода.Пострадаха всички хотели в региона.Станаха скандали ходил министър телевизии снимали..НА ХЕИ НЕ ИМ ПУКА НА взятките

98

Тровят с Хлор

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София до 1990 година отравяха организирано населението с хлор токсични химически оръжия .Всички БЪлгари имаме трайни нелечими увреждания .Жертвите бързо получават развалени зъби,,зачервено гърло,болни сливици,след неправилно лечение бронхити,пневмонии,астма..Левкози,диабет, Убииците от РЗИ/ХЕИ принудиха собственици на хотели и СПА да тровят всички гости с хлор токсични разтвори вместо лечебна минерална вода.% минути къпане и отравянето през кожата е 100% нелечимо

97

Тровят с ХЛОР

преди 5 години

В София има един милион потребители на вода от чешмите. ДА се следи за нагло престъпни диверсии с използване на свръх дози химически оръжия вкл хлор токсични канцерогенни.Всеки може д а направи ОРГАНО ЛЕПТИЧЕН АНАЛИЗ На водата.Ако водата мирише на ХЛор или други бойно отровен газ да се подава инфо на 112 или вижте къде.АКо има особен цвят също..Засечена е диверсия отровила милиони БЪлгари с хлор токсични канцерогенни разтврори продавани вместо питейна вода.

96

Анонимен

преди 5 години

Да бе, отлична вода! В тая "отлична" вода първо се къпят плажуващи в яз. Искър и след това влиза в софийските водопроводи.

95

Анонимен

преди 5 години

Какво точно казват с това заглавие, че новината за отличната вода в София е фалшива новина?

94

а дано,ама надали

преди 5 години

Точно сега е фалшивата новина.Оставаше да кажете,че в Софийската вода има отрова и хората щяха да спрат да си я плащат.Представете си иначе как бабичките дето пътуват с трамвай номер 20 и 22 как денонощно щяха да пълнят вода с огромни дамаджани от минералните извори.Щяха да са наредени на безкрайни опашки с номерчета и да нощуват на спирката и сигурно щеше да има конфликти кой кого прередил и кой на кого пазел място.Като нищо ще си ударят по едно круше с тия дамаджани все едно е кеч борба за ред

93

тнт

преди 5 години

Ами,пийте си я спокойно!Защо тогава пискате?

92

Тинтири Минтири

преди 5 години

Фалшивата новина се изобличава от няколко независими източника. Тук източникът е един, най-заинтересованият да не се тиражират негативи за водата.Явно в България "фалшива" е тази новина, която е неудобна на властта и големия капитал.

91

Анонимен

преди 5 години

Отлична вода,е само безплатната вода ! ! !

90

Анонимен

преди 5 години

Искам да каже кметичката ни излива ли се аварийно канализацията на Самоков в Искър! Задръствна ли е пречиствателната станция на Самоков!

89

Анонимен

преди 5 години

"Да осъдят Позитано да плати десетократния размер на извънредните анализи и солидна глоба."Вероятно авторът на това нещо не пие вода! И децата му също!Винаги верни на партията, отврат! Сега и срещу пари - непоносима отврат!

88

Рошавата мида

преди 5 години

Щом корифейте от ГЕРБ казват , слънцето изгрява от Запад !!!! да не сте посмели да спорите или опровергавате , Тивун Осъдения и ГЕРБ са прави !!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Со кротце, со благо и со малко кютек комунистите трябва да бъдат превъзпитани най-накрая.

86

Анонимен

преди 5 години

Да осъдят Позитано да плати десетократния размер на извънредните анализи и солидна глоба.

85

Анонимен

преди 5 години

От Позитано са по конспирациите.

84

ХМ....

преди 5 години

ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ВОДА ЩЕ КАЖАТ ДА БЕ ВОДАТА Е ЗАМЪРСЕНА - ЯВНО СА ВЗЕМАЛИ БЪРЗИ МЕРКИ

83

Антисоциалист

преди 5 години

До Убиват с хлорПоказвам на всички и Вашето соцневежество."Дезинфекциране" и "дезинфекциране" няма, а което го има се пише инак.Пишете още очевидни соцлъжи.Помагате за унищожаването на Българските Социални *** - БСП.

82

здфб

преди 5 години

Че БСП са долни маймуни пълни с гадни номера и са достойни до един да бъдат смазани от бой с лопати е ясно на всички!! Но и вие журналята сте достойни за подобно нещо!! Защо ли?! Защото вместо да проверите простотиите писани от мазния "долен ляв ***" Таско преди да ги изгракате като гарги-вие бързате да публикувате подобни дивотии!! И вземете си оправете заглавието на тъ.пата статия-доказва най-малкото, че сте неграмотни!!!

81

р

преди 5 години

Хвърлете му един як кютек на тоя Таско, а компютъра ат който пише му го строшете от главата, така ще му прекъснете простотите които върши.

80

Антисоциалист

преди 5 години

До тровят милиони с HlПоказжам на всички пословичното Ви соцневежество.Химическото означение на хлора не е Hl.За да не повишавам низмения Ви ум над потребното ми няма да Ви напиша къде да разберете вярното означение.Всекиму своето!Останете си където сте и където желая да сте.