159

Анонимен

преди 5 години

До Анонименгордея се с този президент ! Е, браво на теб - кой колкото си може, а ?

158

Бог с нами!

преди 5 години

До по-далече от Русия:) коя цивилизация?! Оная безполовата, безбожната, бившеколонизиращата колония, хибридът на новата афро-азиатско-постевропейска раса?!

157

Adam

преди 5 години

Селяни, ако си мислите, че западняците Ви смятат за нещо по различно ор Руснаци- жестоко се лъжете! Но все пак такъв ви е произходот:)

156

Rock of ages

преди 5 години

Когато бях малък, много обичах когато татко ми даваше да подържа кортика му. Великолепно оръжие! Все едно държах истински меч! Разберете, ние сме 100% европейци и благодарение на нас Европа преживява Ренесанса, а Русия използва нашата азбука и се гордея с това. Знамето на мира е в България! Ние обединяваме Запада и Русия, но малко хора го разбират. Жалко, че все още политиците ни се учат на външна политика, но президентът Радев е изключение и чудесен пример за останалите.

155

Анонимен

преди 5 години

Льотчика отива при началника (часть вторая).Първата бе навърх националния ни тразник при патриарха с пагони.Тъжна история.

154

читател

преди 5 години

Тези няма да се откъснат от компекса "Задунайская губерния" скоро.

153

Морски

преди 5 години

България и Русия - братя завинаги!!!

152

panteley

преди 5 години

Радев удари ,,лекичък шамар'' на Бойко!?!?

151

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

150

Един от Северозапада

преди 5 години

Браво! Първия президент, който посещава Русия! Другите ходят на молитвени закуски във Вашингтон, или на инструктаж в америкатското посолство, на крак.

149

Анонимен

преди 5 години

мн.добра новина, след Меркел да приеме и Радев , евала !

148

ужас

преди 5 години

майко мила среща с най големия малък началник в света като се върне да му леят куршум за уплах

147

Я, па Я

преди 5 години

Само да питам тази персона Решетников кога ще получи черен печат в паспорта и забрана да стъпва в БГ. Тъй като сме страна от ЕС това ще го изолира тотално и Освен до Крим и Калининград другаде в Европа няма да може да стъпи.

146

Я, па Я

преди 5 години

До АнонименПредателите са си предатели. Преди ни предаваха на СССР, после на САЩ, сега се готвят пак да ни сложат на тезгяфа за рубли в интерес на Русия. Стига толкова. Срана от ЕС сме и на САЩ ще бием шута ако трябва но това не значи, че ще се целуваме с Ердоган и Путин. А то след войната заводи и пътища се строяха и в Европейските страни и май техните се оказаха по читави от руските. Те горките като си нямаха Хрушчов и Брежнев, живи да ги ожалиш.

145

льотчик-нисък рейтин

преди 5 години

И какво ще прави сега Радев зеления чорап като му е паднал така... рейтинга , че даже и Слави и Мая(Костинбродска) го бият.

144

С Нами Бог !

преди 5 години

Браво на Президента Радев и успех с Путин !

143

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не мога да разбера какво общо имат националните интереси на България с ***, тая дива сила. " Стокообменът " ни е 90 % внос и 10 % износ. Продават ни най-скъпата газ в Европа и владеят чрез "Нефтохим"/който не плаща милиарди данък "печалба" МОНОПОЛНО пазара на горивата. Ние сме в робска зависимост от тези азиатски варвари. А сме член на НАТО И ЕС! Срам за управляващите ни агенти на Северната сатрапия.Оставка на този ***!

142

Решетников

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

141

Анонимен

преди 5 години

гордея се с този президент !

140

Продъ;жение

преди 5 години

До добре, деи го каза на единствения , който го слушаше - президентът. А отговорът му беше повече от достоен.