19

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Излагаме се пред чужденците!Имам група от 50 човека от цял свят - Хонг Конг, Германия, САЩ, Швеция, Индия, Аржентина, Сърбия, Тайланд още да изброявам ли?

18

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Китайската комунистическа партия не била комунистическа, а капиталистическа?!?Аман от кукувци! Излагаме се пред чужденците!Абе умник, никой не ти е казал това! Тя може да се пише комунистическа, но икономическите, търговски и социални взаимоотношения са изградени, не на основите на планова, а на пазарна икономика. Вие тапи ли сте!Вие живеете все за някой! Ако ти се възприема като селски беК, то аз се възприемам като жител на света и като, част от тези чужденци за които говориш.

17

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русия градят капитализма.................................в САЩ и Франция вече има елементи на социализъм..............теория на конвергенцията!!

16

Анонимен

преди 5 години

До 15 То в Югославия имаше по-голяма икономическа свобода от колкото сега в Китай,но всички я смятаха за комунистическа страна,и бяха прави!В Китай никой частник,дори западен няма право ,да отвори производство даже за клечки за зъби без разрешението на комунистите,частника може да се развиват производства само там където власта прецени ,колективните селски стопанства,може би са по капиталистически модел,липсата на най-елементарни изборни права в Китай са най-силното доказателство за комунист.!?

15

Анонимен

преди 5 години

Русия няма приятели, защото всеки иска само ресурсите на Русия - нефт, газ, злато, въглища...............САЩ и Китай нямат ресурси...............Русия си е самодостатъчна!!

14

Анонимен

преди 5 години

Китайската комунистическа партия не била комунистическа, а капиталистическа?!?Аман от кукувци! Излагаме се пред чужденците!

13

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Стана ясно, че Русия няма приятели......Това кърти много яко! За какви приятели говориш!? Китай си гледа интереса, ти искаш Цин Пин (или там какъвто е) и Путин на чилик ли да играят? Има природни, икономически и т.н. закони. Щом някой се развива по-бързо от друг, то той минава на по-висока предавка.Няма смисъл Русия да се въоръжава! Колко пъти да казваме, че китайците ще я превземат, без бой чрез демографска инвазия. Толкова ли е трудно да се разбере?

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

кво стана ,май комунизъма победиВ Китай не е комунизъм, а си е модифицирана форма на капитализъм. Прочети малко, за началото на икономическият подем на Китай и ще разбереш, че съм прав. Най- голямата икономика не е нито американската, нито китайската, а европейската. А Русия, никой за нищо не я брои, защото тя дефакто няма никакво, производство, а е ресурсна икономика, т.ест. само дълбае и черпи природни богатства. Дори военната и промишленост, не е напълно рентабилна.

11

123 до Анонимен 13

преди 5 години

А защо Русия няма приятели? Не е л по-добре да носи политика, при която да има приятели. Те са по-добре голяма гаранция за сигурност, от колкото оръжията.

10

Анонимен

преди 5 години

Стана ясно, че Русия няма приятели...............дори Китай................затова Русия трябва да е със силна армия !!!

9

Кифладжията

преди 5 години

посочи ми последната твоя покупка Made in USA-->BFGoodrich All Terrain KO2последната и единствената, за сега

8

MiT

преди 5 години

Ало Кубратчанино една сутрин да не усъмнеш в Турция

7

Анонимен

преди 5 години

Рижавата Донка клена :-)

6

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си мн ограничен да кажеш, че САЩ няма икономика :))) интересно как има 20 триалирда БВП ?:) ама ти откъде да знаеш нали си от селоо геврекево.

5

аз

преди 5 години

който се е хванал на сделка с юдеите губи всичко! китайците ще го разберат

4

Анонимен

преди 5 години

Бре, САЩ имали развита икономика - бълват царевица, жесток и уиски!

3

Анонимен

преди 5 години

Голямото ТКЗС иска да изнася селски продукти, а да внася промишлени. Ще ги залеят с царевица, китайците трябва да се откажат от ориза и да минат на качамак.

2

John Doe

преди 5 години

Well, now. That is a good idea. Obviously, more intelligent people in China than in EU.

1

Анонимен

преди 5 години

335милярден дефицит на САЩ с търговията с Китай!!!Е,някой може без другия ,но това не е Китай,и кво стана ,май комунизъма победи!?