41

Анонимен

преди 5 години

Кой Таско Ерменков? - Болшевик, учил в СССР, женен за рускиня!Това е достатъчно за да се съмнявате във всяка дума изречена от него!

40

Анонимен

преди 5 години

Да зададеш въпрос, вече е новина!Боже опази, мнение да изразиш...Свободата е робство!Невежеството е сила!

39

трябва отговор

преди 5 години

Трябва да се криминализират опитите за масова психоза чрез фалшиви новини.Нинова в затвора!

38

ЛЪЖА

преди 5 години

В КВ ИВАН ВАЗОВ ВОДАТА Е УЖАСНА .ЛЪЖЕТЕ , ЛЪЖЕТЕ ..... СМЕНИХМА ЩРАНГОВЕТЕ НА ЦЕЛИЯ БЛОК ЗАЩОТО ТРЪБИТЕ БИЛИ СТАРИ ...... ОТНОВО ТЕЧЕ ВОДА СЪС СЪЩОТО ГАДНО КАЧЕСТВО . НЕ ЖЕЛАЯ ДА ПЛАЩАМ ТАКАВА ЦЕНА .... ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ ХОРАТА

37

Анонимен

преди 5 години

дебелян нямаше ли няколко фабрики за бутилиране на минерална вода? сигурно стоката залежава и е време да се направи маркетинг и да се купува неговата вода

36

Анонимен

преди 5 години

НАЛИ СКАЧАХТЕ КАТУ ВЪРТОГЛАВИ ПО ПЛОЩАДИТЕ ЗА ДиМОКРАЦИЯТъ..ЕМИ ПОЛУЧИХТЕ СИ Я,САМО ,ЧЕ ВМЕСТО (СВОБОДА) И (ДЕМОКРАЦИЯ) ДОЙДЕ РОБСТВОИ КОЛОНИЗАЦИЯ.КАКВО Е ТОВА ДА ТИ ЗАГРАБЯТ ЗАПАДНИТЕ КОРПОРАЦИИ - ВОДНИТЕ РЕСУРСИ ,ЕНЕРГОТО И ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ ,ТОВА СИ Ч ГАРАНТИРАНА ПЕЧАЛБА ,ЗАЩОТО БЕЗ ВОДА И ТОК НАСЕЛЕНИЕТО НЕ МОЖЕ.ЗАЩО В ИЗРАЕЛ НАПРИМЕР ВОДАТА,ЗЕМЯТА И ЕНЕРГЕТИКАТА СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,НАЛИ СПОРЕД Ч*ФУТИТЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е (ХУБАВО) НЕЩО

35

Анонимен

преди 5 години

наднационалния юдео-масонски (елит) си следва стриктно плана за ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД , според който план населението на земята трябва да бъде редуцирано до това число,останалите 6 милиарда отиват кашер -жертва на рогатото им божество. ще попитате защо се прави това,ами защото същите са си втълпили,че планетата не може да издържи повече население и ,че те са(избрани) ,а останалите които ще оживеят ще са им за слугинаж.Те затова ни трепят с войни,тровят ни от въздуха с кемтрейл ,а от чешмите с хлор и

34

popa ot razgrad

преди 5 години

има сих ас...

33

Анонимен

преди 5 години

Стига тровихте населението бе, чифyтcки евтин cлyгинaж!

32

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат у дома да видят колко е чиста. Кал и смрад тече от крановете! Дори и кана с филтър от активен въглен не може да премахне противния вкус!

31

Анонимен

преди 5 години

МУТРОТАПИРА ОТ БАНКЯ НЕ Е ЗАГРИЖЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ,А ЗА МРЪСНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ЗАГРАБИЛИ ВОДАТА НА СОФИЯ И ПЕЧЕЛЯТ ЛУДИ КИНТИ ОТ ТОВА ДАДЕНО НИ ОТ БОГА ПРИРОДНО БОГАТСТВО.

30

Анонимен

преди 5 години

Водата която тече от чешмите е ***,тровят ни с хлор ,под предлог,че така (пречиствали) водата..всеки лекар ще ви каже какво представлява хлора и колко е вреден за здравето,затова аз редовно ходя с колата и си пълня или минерална вода или изворна вода от балкана.

29

Анонимен

преди 5 години

Някой отчаяно иска да си продаде бутилираната вода и пуска слухове в интернет срещу основния си конкурент - ВиК.Любопитното е, че и БСП е в играта. Таско Ерменков е пуснал слуха за отровна вода.

28

Анонимен

преди 5 години

Соц партенките край нямат. Депутатъх от БСП Таско Ерменков е пуснал грозния слух. Писал е във ФБ, че водата е отровна. Поредната истерия, предизвикана от БСП. Доказателствата са в статията - множество проби и всичките неготивни за замърсяване.

27

ДОКАЗАТЕЛСТВА?

преди 5 години

ИСКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ВЕДНАГА! УТРЕ СУТРИНТА!

26

не на наглите

преди 5 години

Стига пиар. Какво ще каже Софийска вода за канализацията в Модерно предградие. Нормално ли е мръсната вода да тече над водопровода, които се пука 2-3 пъти седмично? Нормално ли е 2018 да пием вода от етернитови водопроводи? Нормално ли е да се вдига цената на водата на 6 месеца?

25

Анонимен

преди 5 години

Ще следя вече водата по интернет, а не като пия от чешмата! Благодаря "Софийска вода"!

24

р3

преди 5 години

Дори няма нужда да се крием, защото НИКОЙ ОТ ВАС НЕ РАЗБИРА ОТ ТАЗИ НАУКА И НЯМА ТАКИВА МАШИНИ. Трябва всички да се обедините срещу ЗЛОТО , но това никога не е ставало и няма да стане и сега. НИМА ВСИЧКИ ЩЕ ДАДЕТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ , ЗА ДА СЪБЕРЕТЕ МИЛИАРД И ДА КУПИТЕ МАШИНИ?Смешни хуманоиди.

23

р2

преди 5 години

КАК ПРОЕКТ ЗА 10 милиарда ще произведе нещи, което машини за 10 хил.лв. ще могат успешно да анализират?Вие, вашите деца , цяла България... всичке ще част от МАЩАБЕН ЕКСПЕРИМЕНТ. Важен е резултатът,.а той е свързан с устойчивост. НИЕ ТЪРСИМ И ЩЕ ОТКРИЕМ. ДОРИ ДА ЗАГИНАТ МИЛИОНИ.

22

р2

преди 5 години

Как Софийска вода анализира чистотата на водата? Знаете ли, че има микроби, инфекции, гъбички... болести, които са неразличими от всяка една лаборатория в БЪЛГАРИЯ. ИМАТЕ ОЩЕ МНОГО ДА УЧИТЕ. СОФИЙСКА ВОДА ГОВОРЯТ НЕПРАВИЛНО. Трябва да кажат, че стандартните изследвания(стари и неактуални лаб. изследвания) не откриват нищо.СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА. Време е за промяна. БИЛ ГЕЙТС СПОНСОРИРА НОВИТЕ ВАКСИНИ. Стойността на този труд от група учени е на стойност - 10 милиарда.КАК ПРОЕКТ А