65

Анонимен

преди 5 години

МИ ПИЙТЕ СИ Я ВОДАТА, КОЙ ВИ СПИРА, ЩОМ ВИ ХАРЕСВА. СИГУРНО НЕ Е ОТРОВНА, НО КАТО СИ ПРЕДСТАВИ ЧОВЕК КАКВИ ТЕЧНОСТИ СЕ ИЗЛИВАТ В ИСКЪРА ДОКАТО ДОЙДЕ ДО СОФИЯ...НИЕ СИ ПИЕМ БУТИЛИРАНА ВОДА ОТ 10 ГОДИНИ.

64

Вангу

преди 5 години

Немедлено или Веднага кой както иска дупедата +източника довереният му+фейса в затвора....за лъжлива информация...Малйййй туй по байТошово време ако станеше тази истерия и всяване на лъжи от белене излизане нямаше

63

Анонимен

преди 5 години

На Позитано силата е в дезинформациите, слуховете и всяването на паника. Стар изпитан метод за производство на психоза сред населението.

62

Анонимен

преди 5 години

MOLETE BOG , HORA , ZASHTOTO I PO-LOSHO NI CHAKA ! SAMO TOZI , KOITO E VECHEN MOJE DA NI SPASI ! VODATA E EDNA OT MNOGOTO ZAPLAHI , KOITO NI PRESLEDVAT , A OT VSICHKI TYAH IMA SAMO EDIN EDINSTVEN IZHOD I DOBRE , CHE VSE OSHTE GO IMA ! MOLETE BOG , DOKATO IMAME PRAVOTO I SHANSA ZA TOVA !!! DANO VSICHKI RAZBERAT TOVA - SEGA , PREDI DA OTMINE VREMETO !!!

61

Анонимен

преди 5 години

Да криете информацията и да тровите населението и европейските депутати,а после да преследвате Ерменков,защото е казал истината,че във водата са изсипани химикали,какво е?Не е ли опит за прикриване на тровене на граждани и дипломати в Европа?

60

8===o

преди 5 години

Гоуем диверсант тоя ташко.С такива кадри като ташко БСП бавно затъва в тинята.Където и е мястото.

59

Анонимен

преди 5 години

Като някой, който никога не е пил систематично чешмяна вода, мога да заявя, че вкуса е отврат дори и без да се чака да мине време. В редките случаи в които ми се е налагало винаги им е правило силно впечатление.Но ако човек пие редовно свиква и това му става "стандарта".А миризмата се променя след време защото хлорта, която я прикрива се изпарява.Прясно налятата вода с нищо не е по-добра, просто по-малко се усеща колко е отвратителна.

58

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че напоследък вкусът на софийската вода се влоши. Тук някои, за да задоволят антикомунистическите си страсти, са готови да пият и фекална вода. Или similis simili gaudet (подобният се радва на подобното). Аз също си държа стъклена бутилка до леглото и твърдя, че за 7-8 часа променя вкуса си към по-лош! Не ме е страх, че ще се отровя - достатъчно Е-та получавам с храната, така съм тренирал чернодробните ферменти, че се надявам да надживея алчните хитреци, коитомислят, че ще са вечни.

57

Пешо

преди 5 години

Призовавам всички гербаджии да пият вода от чешмата и бат Бойко в Банкя да почва да лоча Софийска чешмяна!

56

Щирлиц

преди 5 години

Всеки път от чешмата изтича и пясък,кога ситен-кога по-едър.Да не говорим,че мирише на тлак.

55

Боко пие минерална

преди 5 години

Започнах да си наливам минерална вода от изворите, защото тази от чешмата мирише на бакелит, ако не вярвате си сипете една чаша и я оставете за 7-8 часа. Няма такава миризма. Това го открих, защото вечер си слагам вода до леглото и евентуално през нощта да пия глътка, ако се наложи и чешмяната вода не става. Поне на вкус е като някакво химическо питие. Дали е отрова не може да се каже, защото някои отрови и вредни неща им трябват години за да видят резултатите от тяхното въздейстие. ДАЛИ или?

54

Анонимен

преди 5 години

А какво друго да се очаква от един комунист-русофил "***"на когото Кремъл му превежда парите в долари все пак на никой не са нужни рубли,дори и на другарите!ТИПИЧНО ПО БОЛШЕВИШКИ,ТЕ ДОРИ ЩЕ Я ОТРОВЯТ НАИСТИНА И ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ДРУГ ГО Е НАПРАВИЛ!Ей го тоя под мене"територията загивала"ТАКОВА НАГЛО ЖИВО..ТНО МОЖЕ ДА Е САМО БОЛШЕВИК!

53

Анонимен

преди 5 години

Територията загива.............гарантирано от ГЕРБ!!

52

Анонимен

преди 5 години

Питайте семействата на служителите от министерсвото на околната среда каква вода пият и картинката ще ви се изясни.

51

nnn

преди 5 години

До Анонимен ... ама марули от Чернобилските преди демокрацията си хапваше, нали.

50

Анонимен

преди 5 години

До нГоляма работа. Добре са направили. Кой знае как са тормозили войниците.

49

н

преди 5 години

По време на атентата на св. Неделя, комунистите избиват повече български офицери, отколкото през войните които България води тогава, ФАКТ.

48

Анонимен

преди 5 години

Колко ли нужници се изливат в Искърите?

47

Анонимен

преди 5 години

да се вкара в затвиора червния *** за разопалван паника по НК. Да се хване в работа ДАнс - да се блокират профили на турски и руски диверсионни елементи, да се вкарва в затвора, да се гонят посланици! Тр да се реаира на диверсията безпощадно!

46

Анонимен

преди 5 години

От ГЕРБ все повтарят, че председателството им било успешно.Първо - председателството е дадено на България, а не на ГЕРБ - двете неща са различни.Второ, като е толкова успешно това председателство, някой все пак ще изброи ли точно всичките успехи?Трето. като е чиста водата, защо в Народното събрание пият само минерална вода? Махнете си цедката на крана и вижте какво ще изтече.