6

Adolf Eichmann

преди 5 години

Малцинсва или не, в България са важни Българските закони които той е престъпил. В съда не е важно от къде идва и какви са законите и обичаите там от където идва - гледа се дали този човек бил интимен под какъвто и да е начин с момиче под 14 години. При нас в конс-лагерите такива процеси съдебни процеси отнемаха около 20тина минутки.

5

Анонимен

преди 5 години

Хайде на бас, че е възможно нещата да се развият така, както на шега туксе описва в коментар 4 !

4

Затвор до 20 г. ли?

преди 5 години

БХК ще докаже, че според етническите традиции на този господинчо,10-годишните момичета са вече в женитбена възраст,а онези, които са 2-3 години по-малки от тях, са вече моми, подлежащи на ухажване.После някой адвокат ще развие теза, че човекът ги е ухажвал по този начин, следователно държанието му трябва да се тълкува като комплимент спрямо тях,а не като педофилска агресия.И после БХК ще го обяви първо за мъченик - нарушават правата му,а след това ще го предложи за Човек на годината!

3

Анонимен

преди 5 години

А ще го пуснат ли за неделната литургия?

2

Георги

преди 5 години

Държавата пак показва мускули и зъби срещу хора който нямат защита, образование и гръб. Не оправдавам ромът. Защо държавата не хване онези престъпници който ограбват държавата с милиарди евро? Това е много по интересният въпрос.

1

tt

преди 5 години

ами пуснали са я, нали трябва да изработи първата гаранция, то богати клиенти в ареста няма много