85

Анонимен

преди 5 години

Путин е агресор!

84

гого

преди 5 години

какво ми се правите на загрижени за живота в Русия. Реалността е такава, не се ли въоръжава ще почнат да ръфат от нея както я пидкараха при Елцин, териториално за кавказкия нефт на Чечня с идея да се получи ефекта на доминото и ресурсно с уж приятелски западни компании делящи печалби от добив на ресурси 80/20. Е ако в бъдещия *** това и сега се случва то в мамаша Раша при Путин няма как, пък и самите руснаци го имат вече генно заложено от векове че е по добре не в разкош от колкото роби

83

Не е добре

преди 5 години

Да се смееш ли , да плачеш ли с психопата Путин !!?? Изоставането от НАТО е 40 години , а от САЩ 60 години и да говориш за ракети е шизофрения и простотия. ..

82

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Мащабите там са ОГРОМНИТова е точно така! Мащабите на корупция са ОГРОМНИ. И докато в "комунистически" Китай за корупция осъждат на смърт ВИСШИ ръководители, то в Русия носят корупционният милиардер на ръце. Огромни по размери е и бедността, алкохолизъм, развратеността, углавните престъпления, домашното насилие (защитено със закон) и т.далее!

81

Драги драскачи,

преди 5 години

погледнете на нещата отгоре, бъдете над тях, за да разберете света в който всички живеем, по-добре. По света никой не се впуска в безумни спорове като вашите кой е по-, по-, най-. Светът няма време за излишни дискусии. Мислете мащабно, не с ограниченията на предразсъдъците. Наблюдавайте и сравнявайте. Говорете малко и действайте повече. Действайте на принципа на здравия разум, а не на идеологически калъпи. Бъдете себе си и оставете диря след себе си в живота вместо да вървите в чужда сянка.

80

Драги драскачи,

преди 5 години

разходете се по света, преди да сте ритнали камбаната да видите какво става. Не слугувайте на скалъпени стереотипи и готови клишета. Посетете Европа да видите как живеят там хората, сега поне може да се ходи свободно. Ако имате възможност посетете Америка, поинтересувайте се какво мислят за живота и света хората. Идете в Русия, Китай, Япония и вижте какво правят хората там. Истината е, че никой не се занимава с остарели стереотипи от типа комунист-капиталист, всеки си гледа интереса и не му пука

79

Анонимен

преди 5 години

Ха-хааааа чета коментари и се смея... Разни умственоизостанали индивиди пишат небивалици за Русия, като че ли са живяли там цял живот и знаят всичко за нея. Тези екземпляри си нямат никакво понятие от Русия, възгледите на хората там и всичко свързано с Русия. Русия, мунчовци е ОГРОМНА във всяко отношение, а не панелна мишка като вас. Мащабите там са ОГРОМНИ, не като във вашия измислен свят, хартиени тигри.

78

русофила.

преди 5 години

Ракети с твърдо гориво - с *** от Раднево. Самолетоносачът също се захранва с ***. Новите модерни ракети с ***.

77

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.

76

Анонимен

преди 5 години

царя каза: вервайте ми... и зомбитата поверваха.

75

Еееееех

преди 5 години

лош Путин, лоша Русия, пък все от нея купуват ракети, космическо оборудване, диаманти, газ, петрол, никел, редки метали, злато, никел, въглища, военна техника и автомобили и каквото се сетиш...Оставете я да фалира Русия, не купувайте скъпите й продукти, купувайте си евтини ролс-ройси, беемвета, мерцедеси от партньорите ви.Купувайте евтиния ток от американските централи на ванко костов-кoпaнapинa, мАни го тоя Козлодуй с този скъпия ток 0.03 лв за киловатчас...Ми така де...

74

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

, официално в Москва има 32 хил българи,Само в Чикаго има около 160 000 българи. Имат си български училища, български магазини, българска църква! Нал ти казах, че ако ги има тези 32 хил българи (в което много се съмнявам), то те са потомствени елементи на българи оставили семето си в твоя мать.

73

обективен

преди 5 години

Силата на руското оръжие гарантира мира в целия свят.Факт.Ако не са руснаците, Европа и целия останал свят щяха да теглят краварския хомот.Арабската пролет ,бежанската криза и безкрайните войни са все плод на краварската алчност.Факт.

72

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Всичкото руска бомба, отбранително! Некой да е виждал Путин да бие мирни граждани - не нали!? За това трябва да му се присъди нобелова награда за мир, или най-малкото както каза Мадуро, орден за мир. Той произвежда МИРНИ оръжия за да брани мирът!

71

:):)

преди 5 години

никой не бягал да работи в Русия, официално в Москва има 32 хил българи, 400хил украинци са официално работещи в южна русия. Китайци и от бивши сср репуб. никой не ги брои. Така че споко има и там кой да ходи по желание. От тези 700х работещи българи в Европа и САЩ едва 15% са на еквивалентно на труда им заплащане и реално се чувстват равни с местното население. Другата част просто ден за ден живее , по добре от Бг , но не толкова, че да спести и да се върне тук докато са здрави без болежки...

70

:):)

преди 5 години

какви украинци, тополи и самолети, там се използва пво БУК, аде ся все дърво ама друго :)

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Режат Тополите оказаха се калпави кат всичко руско факт ((("Едва ли са толкова калпави щом украинците свалат пътнически самолети с тях. :)))

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72И на какви дълбоки анализи се основава това мъдро умозаключение?

67

Анонимен

преди 5 години

Русия няма бъдеще

66

пехотинец

преди 5 години

Ако беше обещал целогодишна безплатна водка, 300 милионното първобитно население щеше да изригне в бурна радост и веселие. Мужика и Мамашата вече са пробвали и знаят че ракети не стават за ядене още по малко за пиене.