45

ник

преди 5 години

На джендърите е малко гадно, ама ще свикнат

44

Анонимен

преди 5 години

Камъните падът, падът от небето,ЕСе ще ни храни, НАТО ще ни пази...

43

Анонимен

преди 5 години

Не виждам защо постоянно ни занимават с един човек който е непознат за никой който се провали с постигането на целта си защото нямаше опит и самонадеяно надцени възможностите си.

42

юбералес

преди 5 години

Колкото повече ботокс в главата вливаются, толкова по-малко здрав смисъл остается

41

Анонимен

преди 5 години

До до кюфтакПрез турско милиони българи са избягали от турците в Украйна и Русия. Сега има визи за българи, но арменци без визи например масово емигрират към Русия.

40

Анонимен

преди 5 години

Силна армия - силна държава!!!Путин си знае работата!!

39

Анонимен

преди 5 години

До 8===oБългарките пък се женят за турци и араби и българите не могат да си намерят жени.

38

кскк

преди 5 години

А хляб кога ще има?!?

37

до кюфтак

преди 5 години

Аз дао сега не съм чул българка да бяга да живее към Русия,но за това пък има много рускини бягащи към България.Смешното е че България е една малка,не ядрена сила и без никви природни суровини,а Русия е най богата на природни суровини и ядрена сила.Вашия вожд Путин и Лавров са с пратили децата на Запад и ви се смеят на рософилските кратуни.

36

Анонимен

преди 5 години

Кой знае колко са го бъзикали в училище и в армията заради фамилията му, оттам сигурно му идват и комплексите и психичните проблеми, които в наши дни избива

35

тъжен народ

преди 5 години

Народ на когото вместо свобода, здраве, охолство и пари му сервират почти всеки ден-нови ракети--не може да е щастлив. Съжалявам ги тези хорица...

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПращат руснаци на запад като разузнавачи. Русия изкупиха и западните фирми и имоти и естетствено са директори и няма как да живеят в Русия.

33

8===o

преди 5 години

Единственото в което ги бива руснаците е да правят оръжия и войни.Любов не ги бива да правят за това жените им се хващат масово с чужденци.

32

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ МРАЗЯТ ЗАПАДА- НО НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ ИМА ГЛАВНО ЗАПАДНИ КОЛИ- ОТВОРИ МАПС И ВИЖ КАКВО СЕ ВИЖДА ПО ПАРКИНГИ И ПО ШОСЕТА, МРАЗЯТ ЗАПАДА, НО БОГАТИТЕ ПОЧИВАТ И ЖИВЕЯТ ТАМ, СОЧАТ ЗАПАДА КАТО ВРАГ, НО ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ИМАТ ИМОТИ И СА ПРАТИЛИ ДЕЦАТА СИ ДА ЖИВЕЯТ ТАМ- ЩО ЗА ИЗБОРНА ОМРАЗА Е ТОВА. ВИЕ ДА СТЕ ЧУЛИ ДА ИМА ТАМ ТРУДОВИ МИГРАНТИ- АХ ДА ПРИСЪЕДИНЯВАТ СЕ КЪМ УЧТИВИТЕ В ДОНЕЦК, СЛОЖНО Е ДА СЕ РАЗБЕРАТ АРГУМЕНТИ И ФАКТИ- УКРАЙНА БИЛА РУСКА, АМА МАЙ НЕ СЪВСЕМ.

31

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента Радев да го помоли в Москва за военна помощ и някоя ракета.

30

хахха

преди 5 години

Какав велик президент е Путин?Президент на най голямата държава в света,най богата на природни суровини,а рускините проституират из Европа или бягат да се женят за Българи за избягат от Русия.Руските деца живеят бедно,а Путин и Лавров си пратили децата да живеят охолно на Запад при джендърите.Колко глупав трябва да си,за да си мислиш че Путин и шайката не са по различни от българските мутри които точат държавата,и да си мислиш че се борил против Запада.

29

РОССИЯ

преди 5 години

До Да добавя.ти поиомсли за твоето поколение че в бг няма бъдище в зад граница нито къде то да е било българиина ще си остане бай *** т.ъп. като га.ло.ш.

28

Убеден Еврогеец

преди 5 години

Велик президент на велика страна,способна да се справи с всяка държава независимо в коя точка на планетата е. Всички вие европе дали и кравари виете от злоба,защото никога няма да се докопате до безсметните богатства на Русия,както направихте в Ирак,Либия Сирия,Саудитска арабия и дори тука на Балканите.Руснак роб няма да ви стане както ние българите на Византия Турция или Америка.Съжалявам България,че няма поне малко от твърдоста на мечката и сме готови винаги за позата партер.

27

До православен чечен

преди 5 години

Никога не размахвай тупотията си като знаме! Грузинците са православни, а християни са няколко века преди...скандинавците, например! А на нас братя Бакуриани са ни направили Бачковския манастир! За ракетите - Русия и с няколко обиколки пред ЩАТИТЕ В РАКЕТНАТА ТЕХНИКА! Може да ви е мъчно, но хората произвеждат многоядрени процесори, колите им се харчат на Запад, правят телефони с два екрана. Всяка руска бойна машина е с руска електроника.Скоро бойците им ще са с миникомпютри - прогр. "Ратник"

26

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 18 Вярно природата е дала много на руснаците , но им е взел акъла. Ако имаха акъл , американците щяха да им дишат праха.Ама не . Ние ще правим комунизъм. Е, хак да ви е. Живейте си в мизерията , щом така ви харесва. Жалко за дечицата по селата , бъдещото поколение.Възпитават се да свикват с мизерията.