15

Анонимен

преди 5 години

Сърцето на българина е болно от постоянни нерви и, несигурност. Алкохолът, цигарите и преяждането са следствие, а не причина

14

Анонимен

преди 5 години

Много е важно самите доктори да не знаят как да се грижат за себе си, за да не дадат пример и на пациентите си. Вземе да се съсипе бизнеса.

13

Анонимен

преди 5 години

OTKOGA VECE I PROFESOR,NA TOZI NE MU VYARVAM,CE E DOBAR HIRURG,A DALI E VAOBSHTE HIRURG.

12

2222

преди 5 години

Добре, че сами се хвалят! Защо, като са много добри политици, богаташи не се лекуват в Бг., а в чужбина. И този е доста охранен. поне 50 кг. е над норма. Дебелак, ама му меле устата за другите.

11

препатил

преди 5 години

България и лекари !!! у нас върлува бялата мафия, а пациентите са банкомати за източване и, ако имаш късмет да попаднеш на все пак на някой останал специалист ще живееш иначе те чака отвъдното.

10

Димитров

преди 5 години

Като гледам професора ,и той с 30=40 кг наднормено тегло. Всички лекари са като поповете,мотото им е - " Не ме гледай какво правя,слушай ме какво ти говоря".

9

Handel

преди 5 години

До Анонимен 8: "Сърцето на българина е болно по много причини - преяждане, алкохол, пушене и стрес" Затова пък германците и германките са стройни като фиданки. Че имат проблеми българите - имат. И първия проблем е липсата на превенция. Повечето българи чакат да получат инфаркт, за да отидат да на лекар и да почнат да вземат лекарство за високо кръвно и холестерол. Да не говорим, че познавам лекар, който твърди че холестиролът е измислен от американците проблем за да печелят пари от пациентите.

8

Анонимен

преди 5 години

Професорчето се е нагълтало яко с щампи и сега бълва ли бълва.

7

питанка

преди 5 години

До Анонимен 2А как ще установят австрийските здравно-осигурителни власти, че точно аз НЕ пуша?! След като под, над и до мен в блока пушат, пред, до и зад мен на улицата пушат, на спирката до мен, ама съвсем, пушат, а ако ги погледна косо, идват и духат в лицето ми миязмите от разядените си дробове ... та въпросът ми е чисто технически - КАТО КАК ЩЕ СТАНЕ? Иначе, все ни корят, че ние сме отговорни за здравето си, а на Запад се чакало месеци да те вземат за преглед, а ние тук сме направо рахат!

6

Анонимен

преди 5 години

До хахахахаАбе, ти ходил ли си на профилактичен преглед, и изобщо знаеш ли що е то, на какъв период се провежда, и какво съдържа. Толкова е формален, че наистина не си струва отпуската. Съвсем както и "диспансеризирането", където най-много да ти вземат кръв, след което "ОПЛ"-то, той и "личният ти лекар"(страхотно "вярно" название), той и "семеен лекар"(това пък с "пълно покритие"), поглежда листчето и ти казва "за възрастта ти е нормално", въпреки двойно и тройно различие с нормата. Тъй...

5

Анонимен

преди 5 години

Германските лекари са индийци, африканци или араби. Както и пациентите им.

4

не,от друго е

преди 5 години

от алчност е болно сърцето на българите,ако изобщо имат сърце,май по-скоро имат по един калкулатор в гърдите,с който само изчисляват от кого и колко да откраднат,не разбирам как е възможно да са толкова лакоми и ненаситни,за какво трупат тия пари и имоти,предполагам,че ще си ги земат на оня свят иначе е безсмислено това ламтене

3

Анонимен

преди 5 години

като го гледам този само един път на ден си хапва по една постна супа, а по празници пости.

2

Анонимен

преди 5 години

В Австрия ако не отидеш на задължителният контролен преглед, всяка година, има яка глоба, а после и проблем със застраховката и с работодателя. Те така. Ако пушиш здравната застраховка ти скача, ако пиеш също - докторите те хващат ако пиеш а лъжеш че не пиеш. Та така коравия БГ мъжага на 55 го тресва инфаркта и вече не е коравото к...ле и вика че държавата е виновна щото лекарите искали кинти....

1

хахахаха

преди 5 години

И от прocтотия, че не ходи на профилактични прегледи, да не би докторите "да му намерят някоя болест" и да "му вземат парите".