27

se

преди 5 години

Колкото повече се напъваме да сме в ЕС толкова повече те ни напъват....

26

Анонимен

преди 5 години

Има не лоши предложения от ЕС, но има и безумства на еврогейовете. Всякакви ограничения, но нищо за кражбите и корупцията. Идват тук, целува ги *** от Банкя, сервилничи и поляга, нищо не му казват за бедността, корупцията и че ни внасят скапани храни и продукти. Англия излиза от ЕС, запъти се Италия. Ще си тръгнат Унгария, Чехия, Полша, Хърватска. Никой не иска да търпи еврогейовете с техните безумства и решения в интерес на определени кръгове. Разпада се ЕС, основно заради ръководството.

25

Ivo

преди 5 години

Не карам бързо и спазвам ограниченията, но колата ми е 400 коня. Означава ли, че вече няма да мога да си купя такава. Е бах ти съюза. Спрете земята, искам да слезна.

24

Хахаха

преди 5 години

Много собсвеници на гоуфуве в коментарите....

23

Handel

преди 5 години

Кой пък се интересува от клиентите? Нали е важно спонсорите да са доволни?

22

Мнене

преди 5 години

Да въведат и задължителен GPS с навигация, който да ограничава максималната скорост според допустимата за пътя в района. Така ще се сложи край на джигитите и ще стане песен да се пътува с автомобил.

21

мазепа

преди 5 години

До до 16Така е *** съм, затова ако обичаш кажи ми коя моя свобода се погазва в случая. Виждам че си чел Платон и Аристотел, западни мислители, философи, имаш концепция. Кажи ми.

20

до 19

преди 5 години

при ЕС няма не искам, това е като с електрическите грушки в по-голяма част от Европа други освен токсичните живачни (тия с витите тръбички) и канцерогенните LED други не може да си купиш, щото Брюксел така нареди. Познати ми казаха, че в България имало още нажежена жичка, ама турски и китайски, много некачествени.

19

до 16

преди 5 години

е ти като нямаш концепция за свобода, не чакай на интернет форумите да ти я изградят - почни като прочетеш Аристотел и Платон и след това продължи с останалите велики западни мислители и философи, то да си свободен е отговорност, не е за прости ***, а и четене иска... вие нали си имате Мути, Меркел - тя ще се покрижи за вас, тя се грижи за всички и най-вече за джихадистите!

18

Анонимен

преди 5 години

А дали ще я купя такава кола? Ако от ЕС ми я дадат безплатно може.

17

1984 цитат

преди 5 години

Робството е Свобода, Лъжата е Истина!

16

юбералес

преди 5 години

До до 13 от до до 1984''Най им е лесно на американците да говорят за сигурност, защото граничат с риба'' - Ото фон Бисмарк.

15

мазепа

преди 5 години

До до 13 от до до 1984И коя моя свобода погазва тези нови изисквания. Свободата да карам пиян? Точно в страна членка на ЕС единствено в света можеш да караш автомобила си със 300км/ч. Пробвай го това в САЩ.

14

Стамат

преди 5 години

Всичките ла**арщини на юдео-масонския свят са скрити зад "за вашата сигурност"!

13

до 13 от до до 1984

преди 5 години

един от най-великите бащи-създатели на най-демократичната конституция Бен Франклин е казал "който жертва сигурност за свобода, не заслужава нито едното от двете", те реално 2-те неща дори не са съвместими. мен не ме мисли, аз отдавна не съм в страна членка на ЕС, мисли себе си и превръщането ти в крепостен селянин с електронни каишки и скоро чипиран като бездомен п0ми4р.

12

мазепа

преди 5 години

До до 1984Тогава отивай в либерална Русия, бъди джигит, карай със двеста км/ч, по суперпътищата им и се напивай колкото щеш. Ей, 7300 души годишно. Каквато и да е цената - си заслужава.

11

до 1984

преди 5 години

всеки ден казвам па близките: живеем в най-лошият кошмар на Джордж Оруел, режимът на Брюксел - смесица между Сталинистко Централно Планиране, Фашизъм, Нео-феодализъм скрити под маската на уж либер-демократичен строй. всеки ден, това се потвърждава...

10

до 10

преди 5 години

да, значи още на митницата сте ти я унижожат, имам познат дето за санитарни материали на стойност стотици хиляди от ДиЕйЕл и митницата му дадоха документ, че са унищожени чрез изгаряне на екарисаж, щото не отговярат на регулациите и като такива са опасни, т.е. никой даже и не те пита, че са пристигна - биват изпарени!!

9

шматка

преди 5 години

Това започва да прилича на един откъс от книга- Защо всички коли развиват макс.50км/ч-Защо ти е повече след като максимално разрешената скорост е 50км/чЗначи ли че ако искам да си купя кола от САЩ Китай Русия и те нямат една от тези екстри няма да ми я регистрират.

8

до 6 от 1

преди 5 години

Ами да. Аз съм от лудитe - нямам достатъчно акъл да върта далавери и ми се налага да си вадя очите по цял ден, да се изхранвам. А да могат баровците да се возят в БМВ-та и Даймлери.