33

La France

преди 5 години

Vive la France!

32

Анонимен

преди 5 години

На макетата може да им се размине за още малко корумпираната европейска джендаризация.

31

Анонимен

преди 5 години

Откакто Тръмп, Путин и Ердоган му свиха сърните Макарон се прави на страшен пред по-малките.

30

Анонимен

преди 5 години

Макарон добре знае кои са т.н. македонци и като добре спазва френската традиционна омраза към България няма да допусне усилване на общобългарката част на ЕС. Дано Германия и вишеградската четворка се събудят окончателно.

29

Анонимен

преди 5 години

До 29Извинявай да. Преди "боко" в България за корупция не се беше чувало :) хахахахйайа баитии глупакааа.

28

Анонимен

преди 5 години

До 25А бе ти къде живееш или си от суджуците на Боко та ти са виновни и сини и червени а за твоя справка доказан комунист и мутра е точно твоя идол Боко.Виж в какво превърна държавата за 10 г. управление- в най бедната и корумпирана в ЕС- подчинена на олигархия и политици съдебна система нито един осъден за грандиозни кражби,картелите са навсякъде, на 110 място по свобода на словото, хората болни и умиращи на 1 во място в Ес. Скрии се някъде или се прегледах може нищо да ти няма.

27

Анонимен

преди 5 години

ГАЗ пикаят червенугите и "сините"ГАААЗ че не им се падна те да са домакини а на Борисов му било писано да се пърчи,еми късмет бе,а вие пу,,йте от злоба по форумите друго не ви остава!Що не коментирате Гадев с неговите ифтари,ако беше Плевнелиев 10000000000 коментара щяхте да напишете плюейки го,ваща кожа червенолилава.......Не знам Борисов да е казвал че в София ще обявят дата за прием на сърбойците и "македонците"!

26

Мхм

преди 5 години

Съответно Борисов има неуспешно председателство

25

Анонимен

преди 5 години

България не е по-лоша от повечето държави в ЕС другарю червен или син комунисте и най-малкото не е фалирала и няма 200% дълг към БВП!!Много гадна пас,,ина сте това червеносинята мъгла с подкрепа на екоталибаните,два дни беснеете по форумите,спрете се малко БЕ,СРАМОТА Е!!!БЮРМ да си оправи НЕСЪЩЕСТВУВАЩОТО "ВЕЛИКО МИНАТО",да стане нормална държава и тогава ПОВЕЛЕТЕ!България пък точно на тия и другите от т.н. западни Балкани с нищо,ама с нищо не им е виновна или длъжна!

24

Анонимен

преди 5 години

България е причината поради която няма да бъдат приети другите държави от Балканите!България показа как се торпилира ЕС от вътре. След като бе приета по милост тя спря всички демократични и европейски правила. Олигархията и мафията са на власт,корупция ,картели,безнаказаност за политическата класа,подчинена съдебна система,псевдиреформи се правят само ако спрат еврофондовете. Хората бедни болни и нещастни. Срам. ЕС не иска други като нас.

23

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам жестоката омраза и несъгласие с Макрон. Човека просто иска да каже, че преди да се вземат каквито и да е сериозни решения относно бъдещето на ЕС е редно да се направят ред реформи, които да решат до колкото е възможно купищата проблеми, парадокси и спънки в ЕС. Защото ЕС наистина е пълен с проблеми, законови парадокси, излишни или застъпващи се регулации и други небивалици, които е смешно да стоят и да пречат! ЕС, който на теория има гигантски потенциал е пародия поради тези проблеми

22

Анонимен

преди 5 години

Прави са хората. Аз ако бях на тях и България и Румъния нямаше да искам. Ние не подлежим на възпитание и морал. Мъчат се с нас вече 10 години ...И ние продължаваме да бавим реформи , крадат се пари от фондове , всеки в държавата отказва да спазва елементарни закони ...ехх това е истината за нас балканците. Не им се сърдя, че не искат още една доза от същото.

21

Анонимен

преди 5 години

TA MAKEDONIA I ALBANIA DARGAVI LI SA?

20

Анонимен

преди 5 години

всички ЕС лидери подредени на масата -прелераст ,лес бийка , прелераст ,лес бийка ,

19

La France

преди 5 години

Vive la France! Албания и Турция нямат място в ЕС.

18

Анонимен

преди 5 години

Нас ни приеха само с една цел : да ни отбият от Русия и Турция, а другите нямат такава стратегическа стойност. Това е цялата истина за най-пропадналата територия

17

Анонимен

преди 5 години

МНОГО ШУМ И МНОГО ПАРИ - ЗА НИЩО КАКВО СПЕЧЕЛИ НАРОДЪТ ОТ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ - НАПРОТИВ - ОБЕДНЯ . С КОЛКО ? ИСКАМЕ ОТЧЕТ

16

Е

преди 5 години

Еее, щом приеха България, най- бедната и корумпирана страна,защо да не приемат и тези. То,и без това този ЕС си е една сбирщина с безумни лидери.Вижте Боце и не питайте за другите.

15

майнатайм

преди 5 години

Ес ли?През крив макАрон.

14

Анонимен

преди 5 години

Макрон е Микрон а Русия е сила само как се врьтнаха крьгом в София село всичките хахаха жалка гледка