29

Анонимен

преди 5 години

Герой силно казано! Но нали личностно - разстроен българин трябва да издигне някой в култ за да се почувства важен и принадлежащ към една велика"нация" каквато за огромно съжаление не сме!

28

game1

преди 5 години

А ако е още жив?? Как така го погребвате без да знаете... Не е намерен а го отписвате???

27

Мен

преди 5 години

Време е да помислим за паметник.

26

А , СТИГА ,БЕ...

преди 5 години

ТОВА ЛИ Е "ВЕЛИЧИЕТО":....ЯВЕН ДИАБЕТИК , ДА ИЗКАЧВА ВРЪХ-ХИЛЯДНИК , ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ ,БЕЗ ВРЪЗКА С БАЗАТА ,БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗИ СЪС СИТУАЦИЯТА , ВРЕМЕТО И ТО САМОСТОЯТЕЛНО , С ВИДИМО НАДЦЕНЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ....??!ЗА МЕН---ТОВА Е ГЛУПОСТ!!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Панаира още не е свършил!Трябва да се изцеди докрай!Утре - пак на Пеевски билетчетатаТъркане!Скучно ежедневие!И чакане на следващият "герой"За когото да пишем колко сме съпричастни!

24

Анонимен

преди 5 години

Прекрати се издирването на Боян и се забълваха постове,че е велик българин.Аз не мисля така.Бил е болен,знаел го е и въпреки всичко тръгва.Кой със сигурност може да каже дали не е решил да се самоубие там на върха?И ако величието се измерва с това да отидеш доброволно да се самоубиеш,то това не е величие,а падение,което всяка религия отрича.Жалко за него и още по-жалко,че за починалите велики български актьори създавали шедьоври се спомена бегло за смъртта им и до там.Qwo vadis, българино?

23

Хах

преди 5 години

Оставете човека да почива в мир вече. Самите спасители му пожелаха вечен покой ! Стига с еднотипните статии през 10 минути.RIP , Боян Петров

22

Анонимен

преди 5 години

Толкова противоречиви са информациите,че имам съмнения,че той не е починал без чужда намеса.Но вече е късно.Мир на душата и праха му!Нека му се направи мемориална плоча в родното му място!

21

Анонимен

преди 5 години

Боян е голям човек и вечно ще е такъв..За вас се моля...дребни злобни душици!

20

Анонимен

преди 5 години

Жалко за близките му, за семейството му които сега страдат заради егото му. Но те са длъжни да го обичат какъвто и да е бил, затова са семейство, и нека се молят душата му да намери покой.

19

Анонимен

преди 5 години

Направете благотворителен търг - за бельото на егоЕгоиста - все ще стигнат - да нахраните - някое бездомно куче!

18

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не мога да разбера къде е разликата между това да се качиш на място, на което чисто физиологически не може да издържиш повече от няколко часа без трайно мозъчно увреждане за да си направиш селфи И да се качиш на небостъргач, да се увесиш през парапета за да си направиш селфи?И едното и другото не допринасят с нищо, освен приходи на рекламодателите и мъка на роднините при нещастен случай.

17

Анонимен

преди 5 години

до До анонименА постигнал ли е мечатата си която е следвал, или е паднал и се е провалил? Как се нарича човек който следва целта към върха а накрая свършва неуспял в пропастта. Шампион? Легенда?

16

Анонимен

преди 5 години

Че този човек е голям инат голям Е...Имам честта да познавам и други подобни люде и мъже и жени!Да покориш 10 8 хилядника е повече от геройство...Но ...Трябва да знаеш,кога да се запреш...Това ми е първи и последен коментар по темата...Да почива в мир!Съболезнования на близките!

15

Анонимен

преди 5 години

Лека му пръст на човека!

14

Taliban

преди 5 години

Тежко на такава държава ако правителството ще се занимава са с такива частни случаи.

13

Анонимен

преди 5 години

Ще остане завинаги в планината, една подходяща смърт за Боян Петров. Според мен е получил диабетична криза и е загинал...

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУспех и на тебе, но те такъв като на легандата замръзнал долу в ниското в някоя пропаст.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е паднал бе, той е шампион легенда, шампионите легенди не падат в пукнатини ами изкачват върхове.

10

Анонимен

преди 5 години

До коментар 7Проваленият човек всички разбрахме кой е след като прочетохме коментара ти!Не е Боян!Дано осъзнаеш кой е.Успех!