109

Анализ

преди 5 години

Какво точно се е случило с Боян ? Като цяло ми липсва добър последователен анализ на самата ситуация. Боян най-вероятно е там, където най-малко го търсеха - между лагер 3 и върха. За последно е видян на 3 май около лагер 3. Най-вероятно се е отправил към върха в ранните часове на 4-ти май. На 5 май (или на 6 май сутринта) му откриват палатката със сняг, т.е. вечерта Боян не е спал там. Впоследствие му намериха инсулина - Боян най-вероятно не се е връщал в лагер 3.

108

Анонимен

преди 5 години

И мишоци..млъквай те! Поучете се и уважавайте Боян Петров! Докоснете се до това, което е оставил и дайте малко по позитивно!

107

Анонимен

преди 5 години

Боян изкачи своя връх и остана на него. Мнозина не биха и подали главата си над блатото.

106

Анонимен

преди 5 години

До 113Вас лично това какво точно Ви бърка? Вие ще плащате нещо ли? Хайде гледайте си вашето семейство и проблеми и оставете хората на мира.

105

Анонимен

преди 5 години

"че семейството на Боян е ощетено от липсата му.. Този човек е оставил достатъчно и за след смъртта си."Не знам какво е оставил, но търсенето е прекратено и нищо не са намерили. А при това положение застрахователят не изплаща застраховка живот на семейството.

104

Анонимен

преди 5 години

Нема как бедния и низш дyxoм бългapak да разбере какво е Боян, и какво е извършил! За Боян даже не бих използвал това протрито клише. Боян е орел, роден сред Офце... Така мисля, и знам, че не всички са четирикраки, но критичната маса е пълен ***.

103

МЪЖКАР

преди 5 години

МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ ДА НЕ ПИШАТ ЗА БОЯН ПЕТРОВ. ТОВА Е ЗАПОВЕД ЗА ВСИЧКИ ВАС - МИШКИ

102

СЕМЕЙСТВОТО СЕ ГОРДЕ

преди 5 години

Само някой ненужен *** мисли, че семейството на Боян е ощетено от липсата му..Този човек е оставил достатъчно и за след смъртта си. Ти няма как да разбереш, защото си ***, който не смее да каже ГЪК пред жена си. Тука си говорим за истински МЪЖЕ, със собствено мислене. Нещо, което ти е много чуждо момченце. НА МАМА ДЕТЕТО - ВЪРВИ ПРИ МАМА ДА ТЕ ГУШКА ***

101

Анонимен

преди 5 години

Много позитивен и градивен човек. Определено остави следа в мен! R.I.P.

100

Анонимен

преди 5 години

"и пример за какво да ни е този?"Ами най-малкото за това как трябва да се бориш за целите си. Ако целта ти е семейството, пак ще ти помогне много! Ако целта ти е да си развиеш бизнеса, ще си вземеш поуките.---Не, благодаря, не ми трябва примера на някой тръгнал да реализира целта си към върха, а накрая свършва провален в пропастта. А за безотговорността към собственото му семейство да не говорим.

99

Марко Магарето

преди 5 години

Някои хора не подозират какво усилие коства да катериш Хималаите. Обяснявам за малoумнитe:Стъпка 1 Борба за визи за Пакистан, разрешения от КитайСтъпка 2 Смяна на 2-3 самолета Стъпка 3 Проверки, джобене, гащене Стъпка 4 Начало - 2 дена път с ръждив автобус по бедни пакстански пътищаСтъпка 5 Стигане и организация на похода в пакистанско селоСтъпка 6 2 дни ходене пеш към базов лагер - целта е да свикнеш с денивелацията и ниските нива на кислород.Стъпка 7 нямам вече символи, това е началото

98

Анонимен

преди 5 години

"Не се сбъдват само забравените мечти. Мечтайте докато живеете!"Боян ПетровЖалко, че не е успял да постигне мечтата на върха си и е завършил така безславно.

97

Анонимен

преди 5 години

Това че е ходил на експедиции и е събирал бубулечки за музея е прекрасно, но защо ми е трябвало да се захаща с неща за които няма нито умения нито опит и да завърши така трагично.

96

Анонимен

преди 5 години

До (-_-)ЕЙ ГЛЪМИ, ВЗЕМИ Д АПРОВЕРИШ НАИСТИНА КАКВО Е ПРАВИЛ ЧОВЕКА. ВСИЧКО ГО ИМА НА КЛИПЧЕТА В ИНТЕРНЕТДЕЦАТА И ЖЕНА МУ СА ГОРДИ С ПОСТИЖЕНИЯТА МУ. ГОВОРИШ НЕЛЕПИЦИ ГЛУПAKO, МЛЪКНИ!

95

Анонимен

преди 5 години

"Не се сбъдват само забравените мечти. Мечтайте докато живеете!"Боян ПетровR.I.P.

94

(-_-)

преди 5 години

До впечатлената:А, ако беше на мястото на жена му или децата, които изостави, пак ли щеше да си толкова впечатлена?

93

Анонимен

преди 5 години

В момента чета книгата му - "Първите седем". Много съм впечатлена. Книгата е уникална -увлекателна, асоциативна, поучителна, приключенска, вдъхновяваща...Благодаря ти, Бояне!Не те познавам, но винаги ще те нося в съзнанието си!

92

user

преди 5 години

Гледах няколко филма на Боян и се възхищавам на свободата, знанията, опита и любовта към природата и планината. Планината го прибра, но той остави следа в моето съзнание и лично аз няма да го забравя.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97"и пример за какво да ни е този?"Ами най-малкото за това как трябва да се бориш за целите си. Ако целта ти е семейството, пак ще ти помогне много! Ако целта ти е да си развиеш бизнеса, ще си вземеш поуките. Изобщо ако целта ти е да си успял в която и да е сфера, поинтересувай се от делата му и ще си му благодарен, за това което е правил.Послепис: Ако целта ти е да умреш безславно, като дребен човечец, тогава си гледай телевизията и не се занимавай - не си губи времето

90

на бас

преди 5 години

Боян е изкачил върха и поради невъзможност да се върне по същият маршрут сега слиза от северната му страна ще се забави малко но ще се появи до четри пет дни в някое китайско село,гаранция това е Боян бре хора не гои отписвайте ей така!