8

Анонимен

преди 5 години

каквито родителите такива и те честно казано тоя татко като го гледах целия татуиран за какво говорим бре тия то нее са мо при левски от малки ги учат на глупости такава ни държавара такива и тия

7

МНЕНИЕ

преди 5 години

Тук трябва да се самосезира Агенцията за Защита на Детето и Прокуратурата .Бащата на детето каза че е Фашист и е изрисувал детето си .

6

Анонимен

преди 5 години

Каква ирония.Нацисткият орел не се счита за лош символ защото се ползва от армията на САЩ въпреки че през ВСВ до всяка свастика се е мъдрел по един златен или бял орел.Символът СC или SS намира щедро приложение в използването му в наши дни-от имена на автомобили,кораби,подводници,ракети,софтуерни продукти хардуер,имена на хора и още куп други названия-нищо че по времето на Третият райх същото е означавало доста неприятни типове със садистични наклонности или направо психари.О,времена о,нрави

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки символ може да подбуди към омраза и геноцид. Свастиката съществува далеч преди нацизма. Защо не забраните петолъчката, сърпа, ч.ука. А думата "фанелка" показва какво учат във факултета по журналистика драскачите от днес.бг. Пише се фланелка, неграмотници.

4

Анонимен

преди 5 години

Merkel taj snimka vijdala li e?

3

Анонимен

преди 5 години

Айде ми кажете,кога ,ще влезнете в гетата да прилагате закончетата ...Хилядите блюдолизци от разните министерства и агенцийки на държавната хранилка...Кога ,ше се справите,децата да спрат да раждат деца например!

2

Анонимен

преди 5 години

А за знаме на ЕС с 12 вавилонски звезди, колко е глобата ?

1

Анонимен

преди 5 години

Вие, какво очаквахте ? Да ги обесят ли ?