28

Анонимен

преди 5 години

До Мдаа 28* Най расистката (държава) е Израел,най расистката и националистическа идеология е ционизма и-прочетете еврейския Талмуд и ще разберете и в същото време точно тези ч*фути най много пискат кога стане дума за арийски национализъм и арийски националистически символи.Това с тези деца изобщо нямаше да стане достояние,ако от Шалом не бяха изпищяли и не се беше появил някакъв ж и д по медиите -Александър Оскар който пледираше родителите на тези деца да бъдели наказани.

27

КЕКС

преди 5 години

За червени питолъчки същото ли е като със свастиките или пак двоен стандарт?

26

Мдаа

преди 5 години

Национализмът се ражда там, където има бедност, мизерия и сериозни национални психически отклонения. Когато вътрешната политика не може да се справи с икономика, морал, образование, църква, медицина, стандарт на живот, тогава се раждат фашизъм, комунизъм и нацизъм. Търси се враг - едните българи викат: комунисти - а 30 г. няма комунизъм, другите обвиняват ромите, третите -юдеите, четвърти - Путин.Както Украйна направи от Бандера национален герой.Държавата създава условия за подобни извращения.

25

Закона е такъв

преди 5 години

Децата да могат да посещашат футболни мачове - само с родителите си срещу подпис и декларация за това ,че малките са имунизирани против бяс и не хапят много силно .Добре е да си носят и наморници ако са заклети фенове или психопати .Преди мач да си пият успокоителните и да не се заяждат с феновете на противниковият отбор . Добре е даже да са *** или обратнирезби ,меки китки или герберасти.

24

не са виновни

преди 5 години

вероятно са били облъчени от нагло престъпни видео клипове докато са превключвали канали по телевизиите.. преди години засякохме с колеги така диверсия насочена предимно към бившия съветски съюз..чрез нея внушаваха че обсебените от черни *** фашисти били освободители и свастиката им била важен знак от древноста. оказа се че слушат пси препрограмиращи клипове свалени от интернет..около 3 минути им стигнало за трайно увреждане..После им внушили че в БЪлгария било пълно с фашяги

23

Неа

преди 5 години

Глобата да не е 100 лева ?

22

Анонимен

преди 5 години

До BatBulgarНе вярвам "високообразованите" създатели на тези теленца да знаят за други приложения на свастиката, освен за нацистки символ. Айде да не се правиш на много умен.

21

BatBulgar

преди 5 години

Свастиката са я използвали даже и Индиянците в Америка до средата на 20 век. Даже имат баскетболен отбор със свастика на гърдите. ***. Как може да е незаконно да използяваш символа на Слънцето, късмета и щастието. Сбъркана работа.

20

Българин

преди 5 години

А петолъчката не подбужда ли към "омраза или геноцид"?

19

Разликата

преди 5 години

Българчета били пускани да ходят на мачове заедно със съседчета или с недобре познати възрастни! Причиниха ли вреда някому тези деца? На кого навредиха хлапетата с нарисуваните свастики?Ромчетата от тролея, вместо да ходят на училище, действат като организирана банда крадци, пътуват гратис, мърсят, заради тях осакатиха човек! Родителите им са ги поверили на потенциален убиец-наркоман.Какво бе предприето, за да се установи вината на родителите на ромчетата? Изобщо, някой предприе ли нещо?

18

Анонимен

преди 5 години

А защо изобщо допускат малолетни на такива събития, всички знаят какво може да се случи, ето ви последния случай с полицайката.Тези малките отсега са келемета, кой знае след 10 години какво ще правят.

17

Анонимен

преди 5 години

Това прокажено племе вече толкова е пропаднало, че...

16

Анонимен

преди 5 години

Гувежда му работа. А и лведъ на всичкото отгоре.

15

Анонимен

преди 5 години

Гледам го на пеиките отмалко метъл щото и някои си бил метъл е едните едни другите други а ръководителя дее няма го станахме жендъри

14

Анонимен

преди 5 години

V GERMANIA E RAZRESHENO DA SI TATUIRASH SVASTIKI I DA SE POZDRAVYAVAT S VDIGNATA DESNA RAKA.

13

Анонимен

преди 5 години

Само като видите физиономията на таткото и всичко си идва на мястото.

12

Анонимен

преди 5 години

Нормално... Подготвят българчетата за това, че постепенно стават малцинство.

11

Анонимен

преди 5 години

Че нещо лошо ли правят децата? Не съм фен на бг футбола, ама посланието си е абсолютно вярно! И не бяха ли сложили там някаква мега скъпа система за разпознаване на лица и т.н.? Ушев не му стига мозък да провери камерата на входа с КОГО са влезнали в стадиона.

10

Анонимен

преди 5 години

що само за татко? а мама?

9

Анонимен

преди 5 години

Оправданието не ги видях, не чух не трябва да минава. Остави ли се такава вратичка в закона , наказани няма да има. Носиш отговорност за детето си ако ще и на марс да си бил в същото време,,,