11

анонимен

преди 5 години

Ние България я оправихме-Западните Балкани са ни проблема!

10

10

преди 5 години

Нищо конкретно като дата няма да бъде постигнато!

9

Анонимен

преди 5 години

Косово е света земя Сръбска

8

То6

преди 5 години

Прав сте, след 2 месеца никой няма да си спомня за това. Най-важното е бойко да вземе Нобелова награда, а на западните Балкани майната им.

7

naco

преди 5 години

Сега пък се СКРИХМЕ зад ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ!? А,ЗАЩО ли? ЗАЩОТО ФАКТИТЕ от 80 евро ПЕНСИИ,200 евро ЗАПЛАТИ,БЯСНАТА КОРУПЦИЯ и ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ,няма как да се ПРИКРИЯТ!!!

6

Анонимен

преди 5 години

След месец и половина, когато Австрия поеме евро председателството, тая тема ще бъде забутана в девета глуха, и никой повече няма да се сети за нея в близко бъдеще!Само за казионни медии и журналисти като Ирина Цонева, тази тема представлява някакъв интерес, извън българските медии, в ЕС има далеч по-важни и наболели въпроси

5

Анонимен

преди 5 години

От изостанала и изолирана соц държава до прецедателство на ЕС ! Огромен успех за България и всички участвали в този преход. Успех и запред.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Къде си бил захвърлен бре ?2007 година след като влязохме в ЕС, България икономически не просто подскочи. Направо излетя !

3

Анонимен

преди 5 години

Това е просто уловка на лицемерния Брюксел,за да се ликвидира всякаква връзка между Зап.Балкани и Русия и Китай!При това даже не го и крият,а го поставят,като условие за "приемане" в ЕС.А след това ще се гледа филма "Прелъстени и изоставени"!Нали и нас ни подмамиха,а след това бяхме захвърлени,с дейното участие на продажната ни клЯста,в девета глуха,вечно виновни за всичко и дълбаещи дъно без край,превърнати в дежурното плашило,за да държат в клещи другите източноевропейски аборигени!!

2

Анонимен

преди 5 години

Заев и Груевски вървят по линията на европейския коловозПо едно време Груевски пита:-Абе Заев,няма ли да свършат тези стълби?-Спокойно бе Груевски-отвърнал Заев-Ето го асансьора идва право срещу нас

1

Анонимен

преди 5 години

"Западните Балкани в ЕС: Няма да е лесно, но пък е възможно"ХА-ХА-ХАВъзможно е и магаре да конструира космически кораб ама ..........едва ли.П.П. Поредната ПАРЛАМА за отвличане на вниманието и за симулиране на активност от една презряла банкянска Тиква.За жалост много баламурник наоколо да му се връзва........