121

Анонимен

преди 5 години

Русия била в ружем на евросанкции ? - да но само на книга и само България ги спазва точно и безпрекословно. Колко заводи на Германия са изнесени и работят в Русия, колко на САЩ , колко общо на целият ЕС. Ами нали в Русия са заводите и на Фолцфаген, МАН, и пр. на САЩ - ФОРД, Крайслер, и пр. Нали за ЕС има " Северен поток" 2, а за нас санкции ни наложиха за " Южен поток".

120

Gszdg

преди 5 години

Каква руска "техника" бре?!? Нали всичко в БАрмия е руско и без това-нищо не става от тяхната "техника", дори новите им оръжия са безсилни срещу западната техника-например преди 10 дни израелски ракети очушкаха новите Панцири и РСЗО, американците и франсетата ги опушкаха с Томахоците... руските таралясници нямат шанс срещу новите системи западно оръжие.Например руските консерви от всички модификации Т-72, 80, 90 са 100 %-ви жертви на ПТР Джавелин!! Имат само едни келяви 5 бр. СУ-57 срещу 300 Ф35

119

Пешко

преди 5 години

Не, ние от саветофилията искаме ако ще гивне да е - савецко да е. Долу Нато, искаме у евразийския саюз да си кютаме с братски Киргизстан. Кво като са 80% мюсюлмани, за нас религията е валидна само кога ни изнася

118

Анонимен

преди 5 години

техниката е важна, но далеч по-важни са задклавиатурните устройства :) демек личния състав, за съжаление личния състав на БА е трягично състояние, погледнете само льотчика стнала резидент :) абсолютно необхдимо е, наред с новата техника и личния състава да бъде подменен, защото в момента имаме едни банкоматчици с пагон :)

117

xy

преди 5 години

Сирийците свалиха ракетите на западняците ама насън.А руските лъжци започнаха със 70 свалени, после 40, после се оказа,че руснаците не били стреляли,щото ракетите им много скъпи, а сирийските другари стреляли с некви много страшни ракети 1975г производство, изстреляли 40 ракети и бутнали 80 американски.Накрая се оказа , че сирийците наистина стреляли, но 10 - 15 мин. след попаденията на западняшките ракети, малко сватбарски , ама и те да си гръмнат.

116

Анонимен

преди 5 години

Ушите му порасли от дърпане. Лакей.

115

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа да си дадем парите на САЩ или на някой друг от престъпната клика НАТО, а не да си търсим нашата изгода....Вашата изгода е да ги дадем на Русия ли е? Очевадно е, че не можем да си ги произведем ние.

114

Анонимен

преди 5 години

Смех и трагикомедия

113

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо възможност да вземем вместо `грипените` американските трошки четвърта употреба.Всички доволни - и янките и Цецо и Борисов.

112

Анонимен

преди 5 години

Видяхме как гърми панцир . Как се свала ръкета с руско пво още дори путин не е видял (((

111

Хо Хо

преди 5 години

Каракачански, еди да пасеш овцете. Преди една седмица се хвалеше с едно, сега говориш друго.Ба си не доучените министри....

110

НАТО???

преди 5 години

"стандартите на НАТО"... дъвка за наивници.Куп държави членки на НАТО имат съветско и руско оръжие и нямат никакъв проблем с т.н. "стандарти". При това не само държави от бившия източен блок. Дори отколешната членка на НАТО-Гърция има доста сериозна руска техника. Изтока близък и далечен също имат, Турция ще си купува руската С-400.... за к'ви стандарти говорите, за к'ви 5лв..Цялата работа да си дадем парите на САЩ или на някой друг от престъпната клика НАТО, а не да си търсим нашата изгода.

109

изказал се

преди 5 години

ТЕ МИ КАЗАХА ТАКА ДА КАЖА...

108

А

преди 5 години

НАЛИ ГИ ВИДЯХМЕ РАКЕТИТЕ НА АМЕРИКА,ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ,КАК ГИ СВАЛИХА СИРИЙЦИТЕ,А КОЛКО СТРУВАТ,НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ПРОДАЖНИЦИ,УЖ ПАЗАРЕН ПРИНЦИП,ПЪК САМО ЗАПАДНО,СЛОЖЕТЕ ВСИЧКИ СТОКИ НА ПАЗАРА,ЗАЩО ТУРЦИЯ МОЖЕ, А НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НЕ МОГАТ,ЗА КАКВО НИ СА НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ,САМО ОТБРАНИТЕЛНИ С 400 И ТОЛКОЗ,И БЕЗ ТОВ НЯМАМЕ АРМИИ,ГОЛА ВОДА СМЕ КАРАКАЧАНОВ.ВЗЕ МАЙ ДА СЕ ВЪРТИШ.

107

Анонимен

преди 5 години

Ако избора е дачия или лада ... дати кажа мой по добре румъниците ...

106

Andreshko

преди 5 години

До # 85. Къде в музея ли? Този дето е бил свален през Втората световна война.

105

До 96

преди 5 години

***, не С 300 а ЗРАК. Ама то и това ти говори колкото на чукчата

104

До "пилотите&qu

преди 5 години

На всичките самолеторазбирачи......по една евтина ракетка и сваляме и самолети и ракети и всичко що хвърчи, що се движи, що плува. И Хитлер даже го е знаел.... От кого ще се отбраняваме, кого ще нападаме. Нали се борим за чужди инвестиции и умряла българска икономика, то инвеститорите сами ще си защитават капитала- ние къде сме???.......После могигилки на загиналите и спор кой е правилно загинал и кой по погрешка....и що си дадохме парите за играчки скъпи на голия си ***...Ще се краде много .

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Прав си. Вагнеровците са доказателство за страшните руски военни възможности.

102

Анонимен

преди 5 години

Няма свясно руско оръжие последнине 30 години Факт