221

Боби

преди 5 години

До Смешно еСмешното е че не Русия е наш враг а ние станахме нейни врагове.Малко инфо за размисъл България практически с изключение на АЕЦ и София вече на други места няма никаква ПВО(разбирай ЗРК комплекси)До Варна започна да действа команден център на САЩ/НАТО - центъра е цел на ядрените ракети на РФ(ОТНОВО) - тези центрове за тъй нареченото СМЕСВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ са единственото преимущество което САЩ има над другите армии по света и са ПЪРВОСТЕПЕННА ЦЕЛ ЗА РУСКИТЕ РАКЕТИ - НИЕ СМЕ МИШЕНА

220

Анонимен

преди 5 години

Смешен си Ти,90% от въоръжението за добро или за лошо ни е руско производство, така че не можем с лека ръка да теглим чертата.

219

Боби

преди 5 години

Относно плановете на нашето МО1. 150 бронемашини - искат да са колесни - ИДИОТЩИНА 1/3 от България е планини това означава че там тези машини не могат да достигнат - но са идеални за "МИРОНАЛАГАЩИ" ОПЕРАЦИИ - тоест нашите военни да са ПУШЕЧНО МЕСО на НАТО2. Искат самолет втора ръка - 2 години освежаване и доставка, още една обучение на пилотите и след 12-15 години сме на същото дереджеАко самолета е нов след 15-20 год ще мислим за модернизация за следващите 20 год експлоатация

218

ЧАР

преди 5 години

ДОКАТО СМЕ ПОД ПАЛКАТА НА ЧОВЕК ОТ ПСИХ.ИАТРИЧНА КЛИНИКА В САЩ ИЗПЕРКАЛИ БАБИ И НИК.РОФИЛА МАКРОН НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОСВЕН ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД НА МАТЕРИАЛА КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАПУСНАЛ РОДИНАТА.

217

Смешно е

преди 5 години

Да се споменава страна която ни е враг като потенциален продавач на оръжие

216

Анонимен

преди 5 години

Щатите искат да пробутат на бантустана ф16 скрап на цената на стелт ф35,ама така е с тези управляващи,толкоз.

215

Анонимен

преди 5 години

За нов изтребител Най-доброто за тези пари е грипен последната модификация, освен това е и по -евтин като обслужване и подготовка за полет.За бмп/бтр има много варианти,като Най-доброто е немския боксер, финландската патрия и швейцарската пирана.

214

Анонимен

преди 5 години

Оптимално изгодният вариант за националният ни интерес е Русия да бъде поканена а не каквото ти наредят,, патриоте" наш.

213

Лара

преди 5 години

Добре,че са санкциите ,да сменим посоката малко и да се изтръгнем от лапите на руската мечка,иначе нямахме шанс с тези продажни политици и пропагандна армия от червени ***!

212

Анонимен

преди 5 години

русия жалко подобие на държава,който е бил в западна европа знае за какво говория.

211

Анонимен

преди 5 години

До цезарВ Индия не мислят така :) Всъщност коментират повишаващи се цени, неспазени срокове, лошо качество и реално ежедневно нарушаване на сключени договори.

210

цезар

преди 5 години

Как ще бъде поканена Русия като се знае че ще спечели всички оферти с ниски цени и високо качество на предлаганата техника.Какво значи съвместими с НАТО Нима гръцката ПВО и повечето танкове като са руски са не съвместими с натовските. Нима нашия танкис неможе да кара Т90 и ягуар

209

Анонимен

преди 5 години

Ще даваме по 1.8 милиарда за стари самолети, които не можем да подържаме, а в същото време, мед сестрите още взимат по 500 лева заплати.

208

джо

преди 5 години

Няма начин да поканят Руски компании, защото шефовете не разрешават.Трудно е до го напиша, но ние не сме независими като Република Турция. Нашите наведеняци ще хвърлят парите на вятъра само и само да угодят на Американците.

207

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ha ha ha ...golemi smeshnitsi ste be Karakachanov !...Sanktsiite dragi sa nalojeni na rusia ot chujdi straini ,tseliashti da I navrediat I vie dragi,uchastvate nai- bezmozachno v tozi fars v ushtarb na darjavata si !!! Ot tezi sanktsii izgoda ima Amerika dragi I nito edna evropeiska strana !!!...Nie samo tarpim zagubi I gubim estestven saiuznik I mnogovekoven priatel !!!..Pomni mi dumata Karakachanov ,che Rusia shte ni osvobojdava za 3-ti pat ! Tozi pat shte e ot ES I NATO !!!

206

Анонимен

преди 5 години

191 айде спри да дрънкаш тези измишльотини. ЮП няма нищо общо с немския. Хората не го спряха , а блокираха клатенето на България за пореден път. Казаха да е по закони на ЕС, а не по наши продажни принципи. И на Путин не му хареса че този път няма да ни изклати и сам го спря. Немския поток е с немски тръби, дори компанията която ще тегли газа е 50% немско участие. Тръбите не са руски и ще тече фаз и от Норвегия. Ама научи го този трети пакет. На нормалните не ни се плаща 22 г на руснака тръба

205

Анонимен

преди 5 години

Интереса клати феса.

204

Анонимен

преди 5 години

Някой спомена Португалия. Трошките на PAF F-16 са си отслужили срока в USAF. Можеш да ги видиш на едно летище до океана на о-в Терсейра от Азорската група. Нашите продажници са готови да купят тези отпадъци, само и само да вземат рушвета си и да помахат с опашчици пред Uncle Sam! Като че ли купуват "Гоуф" от някоя автоморга!

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 205Никакво. АЕЦ Белене не ни трябва по никаква причина.

202

Анонимен

преди 5 години

БА и БГ ще изчезнат и няма нужда от нищо, а само чукари и виетнамски овчари ще останат.