181

Анонимен

преди 5 години

Индия сознательно диверсифицировала свой импорт оружия из-за склонности России не придерживаться графиков поставок, увеличивать расходы в процессе выполнения контракта, препятствовать передаче технологии и недостаточно надежно обеспечивать поставку запасных частей+++++Те това е истината!

180

Анонимен

преди 5 години

"Ще търсим оптимално изгодния за националния интерес вариант, без да се ориентираме от политически, геополитически или други съображения, заяви той." Е, как няма геополитически съображения и какъв национален интерес, въобще гоним, след като сме взели страна в геополитическата ос на противопоставяме и модернзиираме армията по стандартите на НАТО и ЕС? Каракачанов се опитва да лавира, като говори, жонглирайки с понятията и се оплита като пате в кълчища.

179

Анонимен

преди 5 години

Ще даваме по 1.8 милиарда за стари самолети, които не можем да подържаме, а в същото време, мед сестрите още взимат по 500 лева заплати. Аз ли прекалявам с ракията или правителството ?

178

Оф

преди 5 години

Защо варианта трябва да е САЩ, а не Русия? Техниката ни е руска, евтина и ефектива. Нашите главанаци са на път да направят поредната глупост с остаряла и скъпа американска техника при това претенциозна и чуплива. Хвърлят парие на народа на вятъра, защото "новозкакупената" западна техника бързо ще излезе от строя и ще стои като паметник на глупостта.

177

Анонимен

преди 5 години

WTF ! ДДС ?

176

Анонимен

преди 5 години

До цезаръотношението във въздушните битки е 5.42 към 1 в полза на Ф4. Ф8 сваля 18 МиГ-а, а губи 3, съотношение 6 към 1, отново в американска полза.

175

Анонимен

преди 5 години

Американското разузнаване сподели, че е наблюдавало неуспешните изпитания на Авангард. Нямало е нито един успешен опит :))))Както вече казахме, има само анимационни филмчета

174

Анонимен

преди 5 години

Ми тя Русия нямаше и Миг-овете да поддържа, но какво стана...

173

ЕХОООО

преди 5 години

В СИРИЯ РУСНАКА СВАЛИ 70 БРАДВЕТА.....ХАХАХАХА-***--ВЕЧЕ НЕ СА ИНТЕРЕСНИ--ДЕБЕЛАКА ДА НЕ ТЪРСИ ТЯХ ДА ВЗИМА---ПАТРИОТАРЧЕТО Е АЛЧН,ТОВА ШКЕМБЕ СЪС САЛАТА НЕ СЕ ПРАВИ--

172

ШибиРиби

преди 5 години

Хаха как въобще Русия може да е вариант? Все едно да поканите бившия на жена ви да я пази докато вие сте в командировка

171

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

До Така еПреди армията на ЕС трябва да се мени и организацията й!Сега Германияи Франция ни имат като пазар само.А дават нечестно квоти за различните членки.Да не говорим за Гърция и някои други ,които си паратизират в ЕС.Така ,че армия на ЕС няма да има.Може да е на Германия , но не и за ЕС

170

цезар

преди 5 години

По време на виетнамската война на всеки 9 свалени ф4 се пада 1 свален миг21. Янките чрез Израел успяват да се сдобият с 1 миг 21 правят го на парчета и стигат до извода че освен качеството на самолета много е важно и кой го пилотира. Това го знам от (nasional geofgrafik) този канал не е руски.

169

Така е

преди 5 години

Предстои създаване на европейска армия и наличната бойна техника ще бъде разпределена по държавити съгласно оценката на риска. Не трябва да харчим никакви милиарди.

168

Анонимен

преди 5 години

До Тошко 156 Ами гледа по цял ден през прозореца.

167

Fallschirmspringer

преди 5 години

Няма как руснаците да са поканени ,защото САЩ ,не разрешават.То и европейските страни ще са поканени само за фон и толкова.Както се казва ,сделката е с предизвестен край.

166

Анонимен

преди 5 години

Айде бе Шкембе,кога ще върнеш родната казарма.Нали щеше да я връщаш.

165

Боби

преди 5 години

До Анонимен 161Ако е така защо американските танкове не са с този дълговечен двигател и наистина надежден двигател(вадят го от тресавището погребан за 50 годни почистват смазват и пали)? почнал от 500кс и стигнал във версията Т-72Б3 модел 2016 до 1150кс? Защо Детройт Дизел и прочие компании просто не правят дори сега дизелови двигатели с алуминиев корпус?

164

Боби

преди 5 години

До Анонимен 164Умнико Ф-35 полетя за пръв път 2006(Х-35 2000)"The F-35A and F-35B were cleared for flight training in early 2012""Operational rediness 2015""Battle Ready 2017"Това са Американците - Евреите ще повторят този процес само че в една година?

163

Анонимен

преди 5 години

До БобиХапчетата ...

162

Боби

преди 5 години

До АнонименАно Умни - Дори в танковете американците слагаха авио двигатели(говоря за М-4 Шърман) но тези двигатели са ЗВЕЗДООБРАЗНИ - НЕСЪМНЕНА ГОРДОСТ НА АМЕРИКА и на почти всички американски самолетиСамо прочутия Мустанг ВСВ е с "V" образен двигател - лицензен Ролс РойсНаучи си историята колега.