201

Анонимен

преди 5 години

Какво Белене под санкции бе???? Само ако Русия спечели третата световна тогава.

200

Анонимен

преди 5 години

До кКато гледам, няма нито една страна в западна европа дето от демокрация и пазарна икономика да е по зле от Рашка или България

199

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 201Торпилиран ти е мозъка от световни конспирации :)))

198

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 198А сега си представи руснаците да правят АЕЦ Белене. Начаната цена ще нарасне двойно, качеството ще е ниско и сроковете ще бъдат удължени многократно. Те не стават не само за трговци. За нищо не стават.

197

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192Ховнюк, не ме настъпвай по мазола! "Курск" беше торпилиран в упор от американска подводница, затаила се, поради това неоткриваема. Путин можеше да вдигне два самолета и да потопи факаните Толедо" и "Мемфис". Но не го направи, благодарение на което ти си жив и гадиш! Тогава Русия още беше слаба и веднага щеше да се стигне до ядрена война! Понял, хуесос?

196

Анонимен

преди 5 години

БА от бантустанци ли идва или какво. Много приляга на територията.

195

к

преди 5 години

До Анонимензнаеш ли какво ще остане за България .... на теслата дръжката !ето това ще остане за България след западната "демокрация", "свобода" и "пазарна" икономика !погледни Украинските леваци и ще ти стане ясно кво ни чака !

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 184Да, така е, руснаците не са най-добрите търговци. Но и хиндустанците се опитват да намалят цената както братята им се опитват да те ударят в кантара на пазара. А сега се поинтересувай, защо Индия се отказа и от голямата сделка за 52 Рафала.

193

к

преди 5 години

не турците са ни виновни а македонците !!!!заради това страхливо, подло и мързеливо племе 2 национални катастрофи преживехме !!!а сега това затлъстяло македонско нищожество е решило да се нагуши с комисионни !!!!

192

Анонимен

преди 5 години

До ктака де .. know how-то да остане в България е нещо лошо за теб ? Да не говорим за обучените хора и работни места ?

191

к

преди 5 години

нататък обаче става още по интерестно :ще платим 1.464 млрд. лв за 150 бронирани машини, който сами ще си произведем и сами ще ремонтираме .......!!!!!!западните ценности са невероятни !

190

Анонимен

преди 5 години

Ха хаааа.... имах си аз оставаше да почнем да купуваме и руските таралясници.

189

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 190Като Курск, нали ?

188

k

преди 5 години

чудна работа - Германия може да строй газопровод с Русия а България не може България не може да тръргува с Русия заради "санкциите" а Германия можедвойни, тройни и петорни стандарти има този "демократичен" и "свободен" ЕС ......

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 149"Дядовците ни не случайно не са харесвали руското уръжие"Дядовците ти са били по-неграмотни и от теб. Тяхното мнение за Уръжието не ме интересува. Дали са им по една манлихера и нищо повече не са видели.В момента руските самолети летят по-добре, въоръжени са по-добре, летят на рекордна височина и с рекордна скорост, сравнени с всички други! Руските подводници са по-безшумни, по-бързи, гмуркат се по-дълбоко от всички други. Снайперските им винтовки надминаха класата на всичко!

186

Футуролог

преди 5 години

ВМРО Е ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯСтамболов ги беше забранил македонските кутсузиОт ВМРО по нареждане на Фердинанд Кобурга пречукаха Стефан Стамболов извършил съединението на България от 6 септемвриЖената на С.Стамболов посочи Фердинанд като негов убиецСъфамилника му Стамболийски също смяташе Фердинанд за убиецЕдно добро дело за България не е дошло от ПРОКЛЯТИЕТО ВМРОСкрий се бе нещастно агентче на Държавна сигурност и яж лай-ната на Кобургите

185

РККА

преди 5 години

Доган си купува оръжие от Русия ,ама то ефендито търси качество и цена а *** търси 10 процента комисионна и се мазни на феодала..

184

Яна

преди 5 години

никой не си е мислил обратното ...като трън в дебелите ви гъзя е Русия

183

тцтцтцттцтцт

преди 5 години

Четох наскоро , че лицето Каракачанов е участвало в осем / 8/ !!! различни политически формации от пръкването си на политическия небосклон .С две думи - все гледа да се вмъкне там , където има келепир , какво да се очаква от подобен човек ???

182

тихо е

преди 5 години

Най накрая някой с характерна форма на главата си заработи комисионната за португалските таралясници. И настана тишина.