21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Панцир в походно положение във зона в която се водят военни действия :))))) Напрво изби рибата с безмислени оправдания

20

Анонимен

преди 5 години

Индия се отказа официално от СУ-57. Не ставали двигателя, авиониката, сензорите и радарите. Чудя се .. кво ли въобще му става на тоя СУ ?!

19

Анонимен

преди 5 години

Видяхме как Израел удари един пнцир в походно положение. Война е, не може без загуби.

18

Анонимен

преди 5 години

Практиката е показала че руското оръжие е по слабо от западното . Конкретно за самолети Ерих Хартман има 325 свалени руски самолета а Иван Кожедуб 62 немски ... Това са топ асовете кой ако не те ще покаже реалната сила на даден самолет .

17

Анонимен

преди 5 години

До БобиАко ще да ползват врачки, все тая. Ф35 е невидим за руските трошки.

16

хм

преди 5 години

първо здравеопазването после самолети!! бих каЗал аз!

15

Боби

преди 5 години

До Анонимен 10Ф-22, Ф-35, Ф-117, Б-2, Джей-20, Джей-30, Су-57 са самолети по технологията стелт но те са оптимизирани да се крият от радари в тъй наречения "сантиметров" обхват над 90% от радарите по света работят в този диапазон. Но в ЗРК на СССР/Русия се ползват и радари с "Дециметров", "Метров" и "Микровълнов" обхватСтелт самолетите спокойно се засичат от тези радариДокато "микровълновия" и "Дециметровия" имат относително малка далечина на откриване 30-90км то "Метровия" вижда над 500км

14

u4en

преди 5 години

До Анонимен 1 - руско *** ....Кажи си го направо - ще купуваме когато азиатските агресори са на 200 м.мили от Варна и Бургас . Источният фланг на НАТО .граничещ със азиатски агресор си пази със американски самолети - НОВИ....Ф35 или Ф16 ! Пари има ...военните разходи ще са 2% от БВП- сега 2% от 106 мил. лв-догодина повече !

13

Анонимен

преди 5 години

Пука им - та им дреме на руснаците за нашето въоръжение. Хаха

12

ОП ГЕРП корупция

преди 5 години

Казва, че ако Русия предлагат по-ниска цена, но не дават рушвети. ще се предпочетат западните и НАТО.

11

малко цени

преди 5 години

225 милиона лева са 137 милиона долара . ... су 30 за индия на пример е 133милиона долара . Еврофайтър излезе по 156 за Саудитска Арабия .

10

Анонимен

преди 5 години

Един Ф35 ни трябва и всеки руски таралясник ще бъде унищожен преди още да успее да види български бряг.

9

сссссс

преди 5 години

С 8 изтребителя или без тях - все тая.

8

Анонимен

преди 5 години

Гледахме как израелската ракета унищожава руският Панцир.... за какво са ни руски трошки ?!

7

Анонимен

преди 5 години

Тая логика е като на типичния българин. Като види малко пари и купува ново БМВ и се прибира в крайния квартал в панелката на 50 гпдини :) Че и това така . Нямаме бизнес обаче купуваме скъпи играчки да седат.

6

Анонимен

преди 5 години

Летателния час су 30 е още по скъп от ф 35 впрочем

5

Българина

преди 5 години

Чудесно, италия и германия всеки момент ще плюят на санкциите пък ние спряхме юп и белене заради юдеите... Кога бг управляващ ще се ориентира правилно в ситуацията а не посолства да му дават наклон

4

zeus

преди 5 години

225 милиона на самолет не е ли малко множко, то за тези пари и F-35 можем да си купим, не, че ни трябва летяща тухла с цена на един час полет 60 000 долара :)

3

българин

преди 5 години

Охооо ,ама ние и армия ли сме имали ! А кой ще кара тези машини -сигурно ще мобилизират шофьорите на боклукчийските коли !!

2

Анонимен

преди 5 години

Е и какво като не я "поканите"???? Ще я ущипете ли???? За такива "действия" руснаците си имат страхотна поговорка - "Напук на баба ми ще си изляза без шапка и ще ми измръзнат ушите"!!!!!!! Искате скапаните краварски "оръжия", дето руските ги направиха за смях в Сирия..........и то на цени като за злато?????? Явно д-и-в-а-н-ет-а-та ни не са само в банките и уж-някакви предпринимателски гилдии.........а навсякъде, даже в министерски кресла.....че и по-нагоре!!!