144

ХА,ХААААААААААААААА

преди 5 години

КОЙ ШЕ НАМЕРИ ПАРИ ЗА 400- БОЛНИЦИ ,БЕ....???!!!ОНАЯ ОТ с.КРУШОВИЦА , ЛИ ...ХА,ХА,ХААААААААААА...??!!!/...КОЯ БАНКА ШЕ ФАЛИРА ПАК..../

143

Анонимен

преди 5 години

Браво Винету.Ти си велик вожд.

142

некой

преди 5 години

Бати Боко нема пари за лекари и сестри - ама за милиционери, пазачи на затвори и така нататка - винаги! Само трябва да му дойдат под прозорците. Ама другия път като му се 'вдигне крвното' - да ходи милиционерите да го спасяват...

141

Анонимен

преди 5 години

Постоянно вдигат здравния данък и все се краде.

140

Анонимен

преди 5 години

реформа в болниците не може да стане, както и на много други учреждения.Както се видя отново тези дни, на тях се гледа като на приюти за социално подпомагане на медицински кадри, за които явно няма достатъчно работа.На още доста места положението е аналогично.

139

До 135

преди 5 години

"БСП да се връща!" Ха-ха-ха!!! Мечтиииииииииииииииииииииииииииииииииии

138

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО Е СМЕШЕН ЦИРКАДЖИЯ !!!

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Чак пък бесен... Просто е отегчен!"---Ами, бесен! Прави се на ВИТИЗчия ... А, да не се отегчава толкова, че народът като се отегчи, нали се сещаш ... Чаушеску!

136

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЗАПЛАТИ ЗА ПЕРСОНАЛ НА 400-БОЛНИЦИ...ЗА НАЦИЯ ОТ 6-МЛН......???!!!!!И.....ОТ КЪДЕ ШЕ ДОЙДАТ ТИЯ ПАРИ ,БЕ...Х,ХА,ХА,ХААААААА...??!В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ , ПОЧНАХА ЛИ ДА ПЕЧАТАТ ПАРИ ВЕЧЕ....??!!!/..Ха , дано .....АМА , НАДАЛИ.../

135

Анонимен

преди 5 години

На снимката:Маршал Г.К.Жуков "Спомени и разлисли", Трето НЕпреработено и НЕдопълнено издание.(Малко поизтъркано, липсващи страници, но основната теза е запазена). :)

134

Анонимен

преди 5 години

бесен,бесен колко да е бесен?Само да не е побеснял.

133

лекар-продължение

преди 5 години

И след като оживя близките му купиха лекарства за 40 лева и аз ги върнах по шкафовете !Защото не мога да ги оставя празни-ако другите колеги бяха изпразнили нашият шкаф нямаше да имаме .Здравеопазването винаги е било в недоимъци.Още по Тодор Живково време .Тогава имахме линейки,но необорудвани,нямахме абокати,в линейките дори една система не можеш да включиш.Мизерията и тогава и сега си е една и съща!Добре направиха някои колеги,че избягаха,а ние защо останахме???

132

лекар

преди 5 години

Преди години превързах рана на сина на шеф от МВР.И после като видях,че е свършил ***-а го помолих да отиде до аптеката и да купи.Той беше бесен как така нямаме в момента *** и че било невъзможно да нямаме.Усъмни се,че съм в комбина с аптекарите. Една ампула *** тогава струваше 59 стотинки! След което напуснах спешното отделение.В нашата система не е като в МВР.Случвало се е да дойде човек с алергичен шок и в безсъзнание за който отворих и взех от 5 шкафа лекарствата за да го спасим.Но той оживя

131

Анонимен

преди 5 години

А за убиеца на деца, който продължава да е министър в правителството МУ нещо няма ли да каже.

130

Анонимен

преди 5 години

Тия номера от селски вечеринки се изтъркаха преди три мандата ...

129

Анонимен

преди 5 години

Суджук, спести си драматизма, твоят бивш министър Пепи Москов - Наркомана е вече подсъдим, ясно е на всички колко си крал.

128

Анонимен

преди 5 години

Чак пък бесен... Просто е отегчен!

127

Анонимен

преди 5 години

Спасението е терминал 2 и към немско , тиквата тука да се оправя, да си харчи трилионите на воля

126

Анонимен

преди 5 години

Не манипулирай! Дянков не взе парите от здравната каса за пенсионерите. Парите отидоха в бюджета, за да се вдигне кредитният рейтинг. И ни набълбукаха със заеми за милиарди.

125

Анонимен

преди 5 години

Кой провежда геноцид в България и населението измира при странни обстоятелства или бяга?Кой?Кой у нищожава държавата?Вървете си!Неспособни сте да управлявате.БСП да се връща!