164

Анонимен

преди 5 години

Ананиев,не ти ли мина времето за пенсия, какво чакаш,от такива пенсионери все Бойко е виновен,как винаги само един човек е виновен тук в тая държава, другите крадат и после, къде са парите,е, недейте така все Бойко да ви е виновен, няма как да следи всички които крадат

163

До 174

преди 5 години

"През 2 дни има статия как ББ е бесен. Човек ще каже, че е някой пенсионер в градинка, а не че ръководи всички министества от колко, 8 или 12 години вече." *** - почети малко: 45 години - БКП + 1 г. БКП (Попов) + 1 г. СДС + 2 г. БКП (Беров) + Инджова + 2 г. БКП (Виденов) + Софиянски + 4 г. ОДС + 4 г. НДСВ (Сакскобурготски) + 4 г. БКП (Станишев) + 3.5 г. ГЕРБ + М.Райков + 1 г. БКП/ДПС (Орешарски) + Г.Близнашки + 2 г. ГЕРБ + Герджиков + 1 г. ГЕРБ. Общо ГЕРБ - 6.5 г. Къде видя 8-12 г.?

162

Анонимен

преди 5 години

През 2 дни има статия как ББ е бесен. Човек ще каже, че е някой пенсионер в градинка, а не че ръководи всички министества от колко, 8 или 12 години вече. Много лабави нерви за толкова време в уоравлението.

161

лекар

преди 5 години

In ovi veritas.Като ви посетят богоизбраните си имайте един запас от по 60 яйца престояли по няколко месеца и ги посрещнете като врачаните.То така или иначе с тая професия прокопсия няма ама поне и на тях да им замирише на родна българска болница,та макар и за 5 минути докато се преоблекат!Ако 100 човека изхвърлят по 60 яйца де да видим колко бодигарда ще им трябват за да ги опазят от народната любов!

160

Анонимен

преди 5 години

Една държава не се управлява с директиви, а с компетентност и акъл. Разделете частните от държавните болници, защото частните са търговски дружества и там се говори само за оборот и пари. Всички тежки случаи се пращат в държавните. Дайте на лекарите в държавните болници големи заплати, за да не бягат. Здравеопазването е сложна социална система, а вие го превърнахте в сергия, където пациентът е като ходещ банкомат, а не човешко същество.

159

nina

преди 5 години

А, бе, господинчо, СЕГА ли разбра, че на медиците не са давани заплати?Голяяям артист е нашият министър председател!ПРЕДЛОЖЕНИЕ:Сдай властта и се изстреляй към Холивуд! Тъй и тъй последните месеци не се прибираш в Родината!Моля за извинение за "ТИ"-то!

158

Андрей

преди 5 години

И от кого точно са водени до умишлен фалит тези болници??? Само да не обвиняват частните болници, защото за да се появят те е имало нужда - очевадна и явна от години за всеки пациент - държавните болници са мизерни, мръсни, неефективно работещи. Хора, решили се да инвестират в тях, сега ще ги изкарат, че са ги източвали. Как? С поток от пациенти ли? В Ловеч основното носещо приход за болницата беше частната клиника, доказатлеството - щом ги напусна, те клекнаха, защото парите им спряха.

157

Анонимен

преди 5 години

Първо даваш кредит на дружество което не може да го възвърне ,после се караш и настояваш народа да плаща заема ???? Тия заеми са подписани от хора с не едно и с две висши образования ,който е забъркал попарата сам да я яде ! А този нека дъ .рник е толкова демократ колкото петела на село е вувузела.Да се излезе след 29 години и да се каже чисто и просто В ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ВСЕКИ САМ ОТГОВАРЯ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ И СИ ГИ ПЛАЩА!

156

-

преди 5 години

Ние имаме закони от Търновската конституция и закони от 1991 година и никога не сме имали никакви "руски закони" или "комунистически закони",това е само предтекст да се смазват хора!

155

-

преди 5 години

............Новите съдебни закони за територията ще бъдат създадедени и прилагани по модела на западните от западните служащи, обитаващи територията ни. Смърт на комунизма. "Извършва се масов геноцид,дори и на хора,нямащи нищо общо с комунизма,а вие спите!Всеки който пречи на ГЕРБ е смазан.По принцип такова нещо като комунизъм дори не е съществувало в България,а беше социализъм.

154

-

преди 5 години

Има много такива постове на гербери,но ще ви пусна един от тях "Всички комунисти замесени в създаване на съдебните ни закони, трябва да бъдат изклани. И понеже това е невъзможно, понеже са измрели /това е руска правораздавателна система/, да бъдат наказани сегашните правораздаватели за незаконните им дейдствия. Политиците никога няма да се обединят. Пролятата кръв иска мъст. Така България ще бъде унищожена окончателно и безвъзвратно чрез емиграция, а комунистите в територията ще бъдат унищожени завинаги. Новите съдебни закони за територията ще бъдат създадедени и прилагани по модела на запа

153

До 158

преди 5 години

"Кат ни моиш да управляаш,разкарай са.Мъчиш себе си и другите.Не ти ли писна." На нас не ни е писнало и си го искаме!!! Представяте ли си ужасът отново да дойдат комунистите БКП/БСП с ДПС. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Никога повече!

152

Щирлиц

преди 5 години

Частните болници защо ги финансира касата?Нали има свободен "пазар",хайде да ги видим.

151

Анонимен

преди 5 години

Кой каза ,че българските бебета обичат палмово масло-мухахахахаха.А кой каза ,че българите трябва да ядат копита и свински нокти в колбасите от БГ производители? Кой каза ,че сиренето трябва да е от палмово масло ?Кой каза ,че Мирослав Найденов трябва да внесе 40г телешко.После реват срещу ЕС,като ,че ли ЕС ва кара да са тровите

150

Анонимен

преди 5 години

The Pump King, все някой друг му е виновен....

149

Данко

преди 5 години

Доброто ченге Бойка се обади. .... Мастийо недна, този министър от космоса ли падна, не го ли назначи ти!?!

148

мед сестра

преди 5 години

За болните няма никога пари след 89г, защото съществува тумор, който спира всякакво развитие в системата и той се казва здр каса! Проверките им са сякаш сме престъпници ,които крадат от техните пари, а тихомълком зад гърба на народа далаверите им са за милиони!Там работят некадърници които за нищо не стават но самочувствието им е велико сякаш са богове,то не са подаръци то не са пари на ръка за да не ни тормозат и тоя ***! тази система е сбъркана първобитна и трябва да се промени

147

Анонимен

преди 5 години

чакайте бе, той си е бесен по рождение

146

ХИ-ХУ -ХУ-ИХУУУ

преди 5 години

До ХА,ХАААААААААААААААКак коя-сибанкя на либовницата със седемте апартамента у софето.

145

шоп

преди 5 години

Кат ни моиш да управляаш,разкарай са.Мъчиш себе си и другите.Не ти ли писна.